שלום לכם, עזרה בבקשה.

זגדון

New member
שלום לכם, עזרה בבקשה.

יש באתר הסלולרי של סלקום אתר שאפשר לשלוח דרכו תמונה לדוא``ל, מישהו יכול להביא לי את כתובת האתר? תודה מראש.

מיילולרי

כניסה לפורטל > אתרי אינטרנט > [יורדים הרבה למטה] ואז יש "מיילולרי" נכנסים ושולחים תמונה מהמכשיר. זה ללא עלות, השליחה רק מורידה מנפח הגלישה. זתומרת, רק הגלישה שאיתה גולשים + גודל נפח התמונה ששולחים. [אפשר עד 300KB , וזה מוגבל למכשירים מסוימים, לא בכל מכשיר אפשר להשתמש בשירות זה]

לא יודע ../images/Emo12.gif

אבל בסלקום, אי אפשר לשלוח תמונה למייל מהסלולרי כמו ששולחים מולטימדיה מהנייד במכשירי אורנג'. בסלכלום, יש שירות שנקרא "מיילולרי" שדרך זה אתה יכול לשלוח תמונה מהנייד למייל, וגם זה מוגבל בנפח התמונה של עד 300KB - שזה ממש הגזמה כי זה קצתתתתתתתתתתת !!!! מה זה 300KB זה כלום...

אליהו88

New member
אין לי סלקום. אבל-

קצת סדר- כך, בעצם רק בסלקום א``א לשלוח תמונה למייל מהסלולארי? אאל``ט גמאני לא מצליח לשלוח... מה שכן אני עושה, אני מעלה את הקובץ לhttp://www.eliup.wen.ru ואז מביא קישור להורדת הקובץ. כנס לשם ותראה... מהסלולארי זה נראה מאוד נחמד... /tapuzforum/images/emo41.gif ב. אותו דבר בשרת הקטנטן שאני ציינתי, וגם לדוגמא כשמעלים תמונה מהסלולארי להודעה בתפוז. מכשירים רגילים תומכים בהעלאת קבצים עד 300 ק``ב. ללא שום קשר בין אורנג` לסלקום. מכשירים יותר מתקדמים כמו סוני אריקסון וסימביאנים מצליחים להעלות עד כ5 מ``ב ואפילו יש מכשירים שמעלים 30 מ``ב...

למעלה