שלום לכם/ן

never cry

New member
שלום לכם/ן

פעם הייתי בפורום בכינויים שונים וממש אהבתי את לינדזי לוהאן לפני כמה זמן גם פתחתי כאן דיון.. ועכשיו כשאינ עושה סדר ראיתי שיש לי הרבה תמונות ואין לי כ"כ מה לעשות איתם.. אז חשבתי שאני יכנס לפורום ויציע אותם כאן למי שרוצה
.. אז אם מישו רוצה פוסטרים ותמונות(גם מעיתונים מחו"ל) שישלח לי מסר.. ואני אשמח למצוא משיו שמוכן יהיה לשלוח גם לי ולאסוף גם לי חומר על המועדפים עלי.. ואשמח לדון על כך במסרים.. שתיהיה לכולם שנה פוריה ומוצלחת..

never cry

New member
כל מיני

ראש1 מעריב, פנאי פלוס, ועיתונים מחו"ל שאני לא זוכרת ת'שם..

LindZiv Cohan

New member
מגניב../images/Emo119.gif

אם יש עיתונים מחו"ל שאין לי אז אני רוצה...
היא בשער, כן?

never cry

New member
יש לי בעיקר פוסטרים שלה מהעיתונים של חו"ל..

ואם אני ישלח אני ישלח כבר הכל ביחד.. אין לי כוח להפריד מה שבטח יש לך ומה שלא.. אבל את הפרטים אני צכה שתשלחי לי במסר.. ואם יש לך דברים שתוכלי להביא לי זה יהיה נמחד

never cry

New member
אמ..

גוון סטאפני, איימי לי(ושאר אוונסנס) וטוקיו הוטל.. ואני צכה לדעת לאן לשלוח... אז את כל הפרטים נחליף במסרים.. וסתם חשבתי שזה יכול להיות נחמד שאם לי אין מה לעשות עם פוסטרים דברים של לינדזי ולכם אין מה לעשות עם פוסטרים של גוון, איימי לי(ושאר אוונסנס) וטוקיו הוטל אז נוכל לדעת שאני ישלח לכם ואתם לי.. סתם רעיון נחמד כזה.. ובגלל שפעם ממש אבתי לינדזי אז עכשיו יש לי דיי הרבה אבל אח"כ זה יהיה בעיקר מעיתונים מהארץ וכאלה אלה אם כן חברות יביאו עיתונים מחו"ל ואז אני יקח כדאי לשלוח לך..

LindZiv Cohan

New member
אני בספק אם יש לי, אבל אני אבדוק../images/Emo119.gif

ואם יש לי אז זה רק מהמוסף פוסטרים של ראש 1... בטח יש לך, לא?

למעלה