ממתי זה מרתיע אותך? וויש אמרה לי לאן היא נעלמה?
כ כאילו יש מחר New member 16/5/13 #21 המעברונים האלה מבאסים לי ת'תחת. אני עומד עם העכבר על הקישור, ורואה בסטטוס את הכתובת המקורית. אבל איך שאני לוחץ קליק ימני (inspect element with firebug) זה מתחלף למעברון מטורלל. אני עוד אפצח את זה. תן לי קצת זמן. כמו שפיצחתי את העניין של מספר הצפיות.
המעברונים האלה מבאסים לי ת'תחת. אני עומד עם העכבר על הקישור, ורואה בסטטוס את הכתובת המקורית. אבל איך שאני לוחץ קליק ימני (inspect element with firebug) זה מתחלף למעברון מטורלל. אני עוד אפצח את זה. תן לי קצת זמן. כמו שפיצחתי את העניין של מספר הצפיות.
י ילד רע ומר New member 16/5/13 #25 אבל לא הבנתי את העניין של העובדים הזרים . במה שונה עניין נפיחה במחיצת עובד זר לנפיחה רגילה? אני זקוק לביאור.
אבל לא הבנתי את העניין של העובדים הזרים . במה שונה עניין נפיחה במחיצת עובד זר לנפיחה רגילה? אני זקוק לביאור.
מ מכופף ונועץ New member 16/5/13 #26 זה כמו הרעש של עץ נופל כשאין אף אחד ביער עושה חשק לנאד של חמין, לא?
ס סוקרטס פה New member 16/5/13 #27 אז תראה אני כמו כולנו צנוע בפלוצי אבל ליד עובדים זרים וכו' אני בכוונה עובר באמצע ומפליץ בקטע של לא שם עליהם לא יודע למה ההתנהגות הבהמית הזו אבל שמתי לב לאחרונה שהרבה פיליפינים מסתכלים עלי עם פרצוף עקום
אז תראה אני כמו כולנו צנוע בפלוצי אבל ליד עובדים זרים וכו' אני בכוונה עובר באמצע ומפליץ בקטע של לא שם עליהם לא יודע למה ההתנהגות הבהמית הזו אבל שמתי לב לאחרונה שהרבה פיליפינים מסתכלים עלי עם פרצוף עקום