שלום לכם מתוקים!!!!

ברבונית

New member
שלום לכם מתוקים!!!!../images/Emo19.gif

אז ככה, כבר מספר שבועות שאני עוקבת אחרי הפורום, צמאה ללמוד כל מילה וכל הגיג פיכם... אבל עד עכשיו לא היה לי אומץ לכתוב...
אני בת 21, יוצאת עם בוגר בן 40, גרוש + 3, ורק שתדעו שהוא פשוט מדהים, ולא רק במיטה... ומה שרציתי לשאול זה שני דברים: א. מה דעתכם? ב.אם כבר הזכרנו תמיכה... אז אני קטנטונת שכמותי עדיין חסרת ניסיון... לא יודעת איך לעשות טוב לגבר שלי... אם יש לכם עצות מועילות אני אשמח
שדונת קטנטונת

ברבונית

New member
אני לא ברבונית... אני שדונת קטנטונת

אני לא מצליחה להחליף במחשב לשם שלי למה?

היי חמודתי ../images/Emo13.gif

וואלה השגת אותי. לפני שנישאתי יצאתי עם מישהו מבוגר ממני ב-17 שנה. ארבע שנים.. אבל הייתי יותר מבוגרת ממךךךךךךךךך.. (בת 24)

shahardan

New member
אני מבקש את סליחתך.

אבל למה גבר מבוגר? ועם עוד 3 ילדים. את מחפשת להפוך להיות לאם כבר בגיל הזה הרי את בעצמך עוד ילדה. מה את מצפה מהקשר הזה? את בטוחה שלא בדובר שאצלו זה משבר גיל ה-40? איך את רואה את העתיד שלכם? לגבי לעשות טוב לגבר שלך אם תתני הגדרה למה הכוונה ובאיזה תחום נשתדל!!

אז ככה...

אני עדיין בת 21, עוד לא רואה את עצמי נשואה וילדים ממש לא בראש שלי כרגע... והאמת שגם לו ממש לא חסר עכשיו להביא עוד ילדים לעולם... וחתונה? הוא יצא לפני שנים מעטות מנישואים לוחצים וחונקים ככה שאנחנו לא ממהרים לשום מקום... טוב לי בצורה שלא הכרתי, ואין מקום להשוואה בכלל בינו לבין ילד בגילי. ולגבי מה שביקשתי... לעשות טוב בכל תחום לא רק במיטה אבל גם עצות בתחום הזה יתקבלו בברכה...
שדונת קטנטונת

שדונת מתוקונת

אין חוקים באהבה!! טוב לך?, מדהים לך? מה את צריכה יותר מזה??? מה אכפת לך דעתם של אנשים אחרים????? אמא שלי אומרת: שכל אחד ייסתכל בצלחת שלו! (ולא בשל אחרים) ואהבתי שכתבת עליו "גבר בוגר" ולא "מבוגר" רוצה טיפים לסקס? הנה לך: תעיזי לפנטז וקחי אומץ להגשים! (גם אם הפנטזיה מתגלת כלא ממש מוצלחת, לפחות למדת משהו...) דינה.מי אכל מהצלחת שלי?

מתוק לי, מתוק לי.

תהני ממה שיש לך. אבל תמשיכי גם לצאת עם "ילדים בגילך" יבוא היום (או שלא) שתרצי להקים משפחה, ללדת ילדים. ואז זה לא כל כך יתאים לו. ואם את נעולה עליו יהיה קשה לך באותו הרגע. אבל אם תשמרי על "אופקים רחבים" יקל עליך להתחבר לבן זוג המתאים יותר לגילך. שדונת, ברבונית, אם הוא איתך סימן שאת עושה לו טוב. ואם את רוצה לעשות לו עוד יותר טוב תשאלי אותו מה יעשה לו עוד יותר טוב.

אש לי

New member
מהרגע? חחחח

זה מה שחברה שלי אמרה כשהייתה בגילך 8 שנים היא איתו ולא קורה כלום מסיבות שאיתו אז רק שהרגע שלך לא יעצור את חייך בהצלחה מכל הלב

אל תצחק עלי...../images/Emo4.gif

זה נמשך פחות מחודש...אחרי 8 שנים אני בטח אדע כבר שזה לא זה... אבל תודה
שדונת קטנטונת

אש לי

New member
זהו בדיוק!

שאני מקווה שלא אחרי 8 שנים תביני שזה לא זה אלא הרבה הרבה לפני. ובכלל היו דברים מעולם זה יכול גם להיות זה לא צחקתי איחלתי בהצלחה מכול הלב

למעלה