שלום לכם-מספר שאלות

ifat311

New member
שלום לכם-מספר שאלות

דבר ראשון פעם ראשונה שאני בפורום והתרשמתי ביותר מההכוונה והמקצועיות!! יש לי כמה שאלות:אני מעוניינת ללמוד משפטים באוניברסיטה העברית בירושלים-לפי השנתון אני יכולה להתקבל (יש לי בגרות 9.56 ופסיכומטרי 687) אך לפי האינטרנט אני בהמתנה-לפי מה ניתן לדעת אם אכן אתקבל ומה סיכויי?? כמו כן האם מקצוע המשפטים עדיין בנפילה או שיהיה לי סיכוי למצוא עבודה כעורכת דין? אני יודעת שזו שאלה כללית מאוד רק רציתי לדעת מה הלך הרוח בשוק.. שאלה נוספת: חבר שלי בן שלושים-לאילו חוגים הוא יכול להתקבל ?יש לו בגרות 9 ופסיכומטרי 620-האם הוא יוכל להתקבל לכלכלה/מנהל עסקים/חשבונאות? לאילו חוגים לא יוכל להתקבל? מדובר גם על העברית בירושלים. כמו כן-אני מתאמנת בחדר כושר שנים ואוהבת את תחום הכושר-הייתי מעוניינת לעבוד כמדריכת חדר כושר או מאמנת פרטית-איזה קורס עליי לעבור והאם יש ביקוש בתחום -האם חדרי כושר זקוקים למאמנים או שהשוק רווי?? תודה מראש על התשובה!! יפעת

משפטים ועוד

המידע על נקודות החתך, זה המופיע בידיעון, נותן תמונה על מה היו דרישות הקבלה בשנה החולפת. אין זה אומר שזו תהייה נקודת החתך גם לגבי השנה הבאה. נקודת החתך יכולה לעלות ולרדת על פי מספר הנרשמים ונתוני הקבלה שלהם. המידע באתר מתייחס למי בנקודת הזמן הזו מתקבל. בדרך כלל מציבים צבהתחלה רף גבוה, ואחר כך הוא יורד . לגבי החבר שלך שוב כדאי לבדוק בידיעון ובאתר האוניברסיטה.כלכלה עם בגרות 9 נדרש בשנה שעברה פסיכומטרי 655.חשבונאות 675.מינהל עסקים 695. באשר לאימון בחדר כושר: /2002 בשיתוף בי"ס למאמנים/ וינגייט. מדריכים למועדוני בריאות וכושר, מדריכי תנועה לגיל הרך, מדריכים לכושר גופני, לשחיה, לסיף ועוד. תעודת גמר שנה אחת לימודי יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 02/6250688 עיריית י"ם כיכר ספרא 10 94141 בי"ס למאמנים ומדריכים וינגייט, שלוחת י"ם, מרכז ברלין מידע נוסף במוסד / שלוחות: י"ם: 02/6250688 סמינר אוהלו בקצרין: 04/6965333 באר שבע במכללת קיי: 08/6402778 ת"א - 03/6408155 תעודת גמר שנה אחת לימודי יום 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 09/8639456 דואר וינגייט 42902 בי"ס למאמנים/מדריכים מכון וינגייט הבקוש כעת אינו גבוה. מדריכי מחול אירובי. מדריכי חדר כושר תעודת גמר שנה אחת לימודי יום או ערב 12 שנ"ל מבחן ו/או ועדת קבלה 03/6839923 רח' אילת 52 66845 מדרשה לתרבות הגוף, אמריקה - ישראל, ת"א

למעלה