תחרות? קודם שתסתיים התחרות של החתימות..
M missy j New member 25/9/03 #17 יא מתלהבת../images/Emo67.gif נראה לי, מתוקה שלי, שכדאי שתמצאי לעצמך חיים,ומהר. זה די עצוב כל ההתתרפסות הזאת, ועוד בפני מי. לכי לכי מפה
יא מתלהבת../images/Emo67.gif נראה לי, מתוקה שלי, שכדאי שתמצאי לעצמך חיים,ומהר. זה די עצוב כל ההתתרפסות הזאת, ועוד בפני מי. לכי לכי מפה
ר רותי חרדית New member 25/9/03 #21 למה ????????????????????? 1. כי זה כיף. 2. כי היא מה זה מגעעעעילה שאם היית מכירה אותה גם את היית שמחה לרדת עליה.
למה ????????????????????? 1. כי זה כיף. 2. כי היא מה זה מגעעעעילה שאם היית מכירה אותה גם את היית שמחה לרדת עליה.
R Roniii New member 25/9/03 #23 ../images/Emo78.gif חתולה (מיאו) ענת היא לא ילדה - ענת היא מפלצת איומה, ואם את מכירה את הסידרה הסלולארית שלנו, את בטח יודעת איזו מכשפה מפלצת סכסכנית וגועלית היא.
../images/Emo78.gif חתולה (מיאו) ענת היא לא ילדה - ענת היא מפלצת איומה, ואם את מכירה את הסידרה הסלולארית שלנו, את בטח יודעת איזו מכשפה מפלצת סכסכנית וגועלית היא.
O ODana New member 26/9/03 #25 ../images/Emo54.gifתולונת מתוקה ענת היא ציר הרשע . ואנחנו נכין מהציר הזה מרק בהמות ממש בקרוב . יש לך מתכון אולי? ואם את לא בעניינים, תיכני בדף הבית למאמרים עלינו (וגם על הפרה, לצערי)
../images/Emo54.gifתולונת מתוקה ענת היא ציר הרשע . ואנחנו נכין מהציר הזה מרק בהמות ממש בקרוב . יש לך מתכון אולי? ואם את לא בעניינים, תיכני בדף הבית למאמרים עלינו (וגם על הפרה, לצערי)