שלום לכם מגעילות...

שלום לכם מגעילות...

אני ממליצה לכם להחליף את שם הפורום ל יורדים על ענת. אבל אל תדאגו הנקמה שלי תבוא בטינופון הבא.

ברכות לדור הבא ../images/Emo129.gif

הודעה חשובה לכל מי שהתפללה לתוך כרית הלב הורדרדה שלה, וביקשה שאני אעלם - ממלכת הרשע מתפשטת, ומהיום אנחנו כבר שתיים. וזאת רק ההתחלה...
נ.ב שולטת, כדאי לעבוד קצת על האיומים. זה היה חביב, אבל עדיין רחוק מאוד ממפחיד "משהו רע מתקרב. אני מרגישה את זה..." (מתוך "הקרב על הפורום - התבוסה")
2X

את חושבת שזה איום קטן ?

לא ראית איך שדנה משקשקת. האמת היא לא יודעת מה מצפה לה שששש לא מגלים !

nina ni

New member
זה פורום או מופע אימים?../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

עזבתי את הפורום לפחות מ-24 שעות, ומה נהייה פה?

היתה פה הפיכה צבאית

ענת הדגולה וכל מעריצותיה הרבים השתלטו על הפורום. העפנו את דנה לגדי שוקרון ה"חתיך" את רוני העפנו ליוון שתלך עם החבר המכוער שלה ואת סתיו העפנו ליומנים שלה. ועכשיו אנחנו כאן. פורום המעריצים של ענת החתיכה ושימותו הקנאים.

nina ni

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif אני נשארת נאמנה לבנות

בינתיים לפחות (סתאאאאם, לנצח)

p r u d e n s

New member
אימא!!!|שקד בליבי לעד|

כולם לברוח לגבעות, הטינופון הבא יעסוק בנינה ני. *טון יבש ולא מפוחד ביותר* מי את בכלל? את העגלה הקטנה? שיבוט של הפרה הגדולה? "לדוד משה הייתה ענת איה איה או ועכשיו כבר יש לו שתיים איה איה או ואף אחד לא מ'פחד איה איה או"

nina ni

New member
LOL../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

כבר חשבתי שאני לבד פה.... ברוכיה הבאהההה

p r u d e n s

New member
2, זה תמיד ביחד|שקד בליבי לעד|

למי אכפת?! טינופת ועוד טינופת, לכלוך ועוד לכלוך אני דורשת מכן המנהלות: התחילו למחזר!!! או שתפנו את הזבל למקום אחר

the cookie girl

New member
שלום לכולם, תכירו את אחי הקטן

והחמוד אוריייייי הוא מוסר: חגג8555הב 00090 פ8גק97 בכל מקרה, בדיוק לימדתי אותו על חיות המשק אז רציתי להראות לו פרה אמיתית, וקיבלתי 2 במחיר של אחת! הבעיה היא שהפרה בספר הרבה יותר סימפטית מענת והוא התחיל לבכות אז אני הולכת עכשיו.. ביי ביי, ושנה טובה לכל ההולכים על שתיים.

מעריצה של ענת ?

יכול להיות שיש עוד פרה שמוכנה להעריץ את החלאה הזאת ? >רותי משנסת מתניים למלחמה בענתיות<

ODana

New member
למעריצה המסכנה../images/Emo10.gif

מתוקה שלנו, את לא יודעת בכלל מה את עושה לעצמך
. מילא זה שהיא מגעילה
. מילא זה שהיא דוחה
. מילא זה שהיא מסריחה מהפה
. ומילא זה שהיא עושה "מוווו"
. אבל תסביברי לי - מה יש להעריץ בפרה שלובשת באגי ורוד משנות השמונים
? כאילו - אין מצב שיש לזה רטרו, וגם אם כן... על הרגלי כדורגל האלה שלה, זה נראה פשוט... פתטי
. מעריצה - עדיין לא מאוחר לעזוב את הפיגוע האסתטי
ולהצטרף אל הצד הזהר של החיים
. מה את אומרת?

מתחילות להרגיש את הלחץ, הא? ../images/Emo88.gif

ואתן צודקות. כל כך צודקות... המהפיכה מתקרבת, חננות, ואם תוציאו את הראש מהתחת, תוכלו להריח כבר את הרשע באוויר
נ.ב ענת השולטת, אני ממנה אותך באופן רשמי לסגנית שלי
"ברוכים הבאים לפורום של ענת" (מתוך העתיד הקרוב מאוד)
2X

ODana

New member
לולי - גם את בכשרונות הצעירים../images/Emo35.gif

איזה מדאימותת אתם. אנחנו חייבים לעשות עוד תחרות, אין ברירה.. שלא יתבזבזו פה כשרונות

למעלה