שלום לכם לפני חצות

Sודית

New member
שלום לכם לפני חצות

מזה זמן קוראת אותכם מתענגת לי על כתיבתכם אפילו פה ושם מזהה כותב אחד או כותבת אבל האוירה פה.... באמת נהדרת. אז אם מותר ויש עוד מקום אשמח להנות מהמקום. סודית מתגנבת

ברוכה הבאה קחי../images/Emo24.gif ושבי

יש מקום פה לכולם. לא צריך להתגנב, אפשר להכנס בדלת הראשית. רשפים

מייקי69

New member
היי, סודית ! ברוכה הבאה!!!

תצאי, תצאי מאחורי הוילון תביאי שנשוף אותך.... לפעמים אני מתה לראות את כל הפרצופים של אלה שמתחבאים להם ורק קוראים. אז איזה כייף לפגוש אותך !!! יאללה תתערבבי !

אש לי

New member
יו...הנה Sןדית שלי../images/Emo24.gif

יא אללה וואוו יו... בואי´נה לחיבוק ענק ממני אה..אוף את לא מנחשת החלפתי ניק לא ניפגשנו שנים פעם אחרונה היית בביתי ו...............איימי שבי שבי צמוד אליי כמה כייף לראות אותך

Sודית

New member
יא...א ש...שכמותך.....

הנה באתי לחיבוק, זוכרת את האחרון. אני כן מנחשת ממי, חשדתי שהו, בקריאה אותך, אבל היו כאן כמה מילים (לא ממך) שהסגירו אותך. איך הזמן רץ....אבל בכל זאת.....פחות משנה. ואני עדיין מחכה שתגיעי למרכז....חחחחחחח. סודית, אוהבת אותך....בכל השמות שלך.

אש לי

New member
אינדייאנית,כנות וצדק חח היסטוריה

בכל שם האש תמיד הייתה בי
כמה כייף שאת איתי שילחי לי במסר את מספר הטלפון שלך עוד היום טוב? שתיהיה לך אחלה של שבת מתוקה אוהבת איימי.

Sודית

New member
כן, נכון.....

האש נשארת בך וטוב שכך. השארי אישה-ילדה ושימרי על הגחלת. זוכרת את אותו יום לטובה. סודית נזכרת בנוף

Sודית

New member
רשפים ומייקי...היי וחג שמח (עדיין)

תודה לכן חמודות, לא מכירה אתכן... כן מכירה את כתיבתכן ואוהבת עד מאד. יאללה מנסה להתערבב, סוכרזית אחת. סודית מכינה קפה, מי עוד רוצה??

פחחח.. את צריכה בכלל לבקש רשות???

כבר העלה קורי עכביש המקום שלך!!!! שומרים..שומריםם
ברוכה הבאה.

Sודית

New member
פחחחחחחג שמח לך אישה

ניקתי את הקורים לפסח.... פתאום גילית אור בקצה המנהרה... מנהרה אינטימית וחמימה....אהבתי. תנקי אצלך קצת את ה...אי-סי... אולי תראי אותי שוב. סודית...באתי קראתי אהבתי ו....נשארתי. סיפרו לי כבר מזמן, אבל התעצלתי.

למעלה