שלום לכם....כנסו...

רעביצען

New member
שלום לכם....כנסו...

אני חדשה בפורום הזה.. בד"כ אני בקומונות.. אבל שמעתי עליכם מחברה ואמרתי שאני חייבת להיכנס לכאן.. שמעתי יש פה גאונים... אז ככה אני לומדת שפת c# ובתוך הלימוד של זה אנחנו לומדות גם אוטומטים ודקדוקים.. אני פשוט בדיכאון מהחומר הקשה והלא מובן הזה... אז אשמח אם תעזרו לי מדיי פעם בשיעורי בית.. טנקס....

vinney

Well-known member
ברוכה הבאה

לאיזה קבלת פנים את מצפה?
כשתהיה לך שאלה נשמח לעזור לך

רעביצען

New member
חיכיתי ל"ברוכה הבאה"...

אז קודם כל ברוכים הנמצאים... אממ וכבר מעכשיו יש לי דף שיכפול באוטומטים... כל הקושי הוא שאני מסתכלת על הדף ולא יודעת איך להתחיל ורק בשיעור שהמורה עושה את זה ואנחנו מתחילות להיכנס לענינים אז זה מובן לי.. אבל כשאני שוב חוזרת הביתה עם שיעורי בית.. זה שוב אותו סיבוך... אז נראה אולי עוד מעט אכניס את השכפול.. ותודה על הרצון הטוב...

Amitus

New member
...

למה את פרנואידית? מה הקשר זה שאת חרדית ולמה את חושבת שאנחנו יודעים שאת חרדית? כולה הודעת לנו שבעתיד תפני בשאלות אז שנתכונן מראש לענות לך..חחח

רעביצען

New member
הניק שלי רעביצען

חשבתי שזה יגיד לכם משהו אני רואה שזה לא אומר לכם כלום..

גיל14

New member
חרדית או לא, זה פורום

פורום אומר שהרוב המוחץ של האנשים נכנסים פעם, פעמיים, שלוש, פעמים ביום. זה אומר שבממוצע יכנסו אחת ל5 ומשהו שעות (אם מניחים 8 שעות שינה...). הסיכוי שמישהו יראה את ההודעה שלך תוך עשר דקות היא נמוכה, את לא צריכה לצפות לזה. חוסר התיחסות הוא אולי אחרי 24 שעות. מה גם שזה פורום חינמי, אנשים עוזרים מטוב לב ומרצון אבל אף אחד לא יעזור למישהו שאינו סבלני בבקשת העזרה. ואפילו לא ביקשת עדיין עזרה.

גיל14

New member
אגב, אני רק מנסה

להבהיר לך את העניינים כדי למנוע תסכול בעתיד, שלנו ושלך
אנחנו באופן כללי אוהבים ומוכנים לעזור, ונשמח לעזור לך כמיטב יכולתנו. ברוכה הבאה לפורום מדעי המחשב

למעלה