שלום לכם ירושלמים...

שלום לכם ירושלמים...

קוראים לי אינה, אני לא ירושלמית (אני גרה באשדוד) אבל מתיימרת להיות... לפני חצי שנה התחלתי לשרת בירושליים ומהיום הראשון שבו אמרו לי שאני נשארת בירושליים התאהבתי בעיר... אני חושבת שירושליים היא עיר יפהפייה והמטרה שלי היא להכיר אותה כמה שיותר. בזמני החופשי בערבים אני פשוט מסתובבת ברחבי העיר. למרות שאני לא גרה בירושליים הייתי רוצה להכיר אותה כמה שיותר מנקודת מבט ירושלמית... לא רק מבחינה פיזית של הסתובבות בשכונות ובמקומות אלא גם מבחינת ההוואי... דברים שרק ירושלמים מכירים... תוכלו לעזור לי בזה? למרות שאין לי הרבה זמן לגלוש בפורומים (ב8 אני רק מגיעה הבייתה) אני מקווה שאני בכל זאת רצויה כאן מדי פעם...

שלום אינה!

כל הכבוד על גילוי התענינות בעירנו הצנועה, אני מקווה שתתקבלי פה יפה, את לא הלא ירושלמית היחידה פה, דווקא הקבוצה הזו הולכת וגדלה כאן אצלנו בפורום... איך אומרים, אין חכם כבעל נסיון, זאת אומרת שאת צריכה לבקר בעיר, להכיר את האנשים וכו', ככה את תכירי את העיר הרבה יותר טוב, גם מבחינת ההואי, בכל מקרה, אני בטוח שכל הפורום ישמח לעזור לך. מקווה שתהני...

הי אינה ../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif

ברוכה הבאה נשדתל לעזור לך בכל מה שתרצי , שבי תהני תרגישי כמו בבית וברור שאת רצויה כאן
תהני

למעלה