שלום לכם, יבשים!!!!!

MAX D

New member
שלום לכם, יבשים!!!!!

מה קורה פה? חשבתי לפחות יהיה איזה בוקר טוב גלמוד עם תשובה אחת או שתיים. אז הנה ממני: בוקר טוב. מה שלומכם? איך אתם מרגישים בבוקר אפלולי וגשום זה?

ה מ ש י ח

New member
ממ? יבשים הא?

בוקר טוב גם לך!!!!! אני מלאת ציפייה למשהו חשוב שהולך להתרחש היום והגשם נהדר!!!! יומיים רצופים של גשם חזק ויפהפה והכול פה ירוק.. שלג בחרמון והאתר נפתח (בלי פרסומות סמויות לאתר החרמון) וממש קר
אני מאושרת.

MAX D

New member
משהו חשוב???

נשמע מעניין.... שתפי אותנו... ספרי משהו, משעמם לי רצח. אני מחכה ל- BABY שלי שתבוא.

בל בל

New member
אני מצטערת אני באמת תכף באה בדיוק

שיימתי להעתיק וכבר החזרתי את המחברת לחברה שלי ויצאתי עם סאני ועכשיו אני יוצאת (אני מקווה). אוהבת אותך

ה מ ש י ח

New member
משהו חשוב..

לא עיניינך
. סתם. הבייב שלי צריך לבוא אחרי שלא ראיתי אותו שבועיים ואני ממש מצפה לראות אותו סוף סוף וגם רשמתי איזו שטות בפורום יידיש שאני ממש ממש מחכה לתגובה עליה.
ו.. ו.. יש לי המון שוקולד בחדר. גם הלבן עם העוגיות.

MAX D

New member
אז אנחנו באותה סירה

רק שאני רואה את BABY יום יום. אמנם לא להרבה זמן אבל זה גם משהו. בכל אופן, קראת את ההודעה שלי על התאריכים שאני פנוי? אלו תאריכים שמתאימים לך? ז"א תהיי פה? אני רק שומע עליך ולא ראיתי אותך.

ה מ ש י ח

New member
אהה.. לא, לא קראתי.. אבל

אני אהיה בבית בחיפה בין 13.2 ל16.2 מחמישי עד ראשון. שומע עלי, הא? סבבה.

MAX D

New member
סבבה

אני בחופש ב- 15/2 ככה שזה יוצא טוב. אז לכווווווווווולם: ב- 15/2 מפגש. תתחילו להציע מקומות ושעות. אני מבקש להתחשב באנשים מבחינת זמינות אוטובוסים ונוחות הגעה.

shahf

New member
המון שוקולד בחדר?!

מממממממ מעניין יותר ממה שהיה לך בתיק בבוקר?

ה מ ש י ח

New member
הרבה יותר ../images/Emo13.gif

קניתי עוד רוזמרי, עוד משהו בלגי ואיזה 7 מקופלת בנוסף למה שהיה לי בתיק
ראית איך פיתיתי את נגה לבוא איתי בעזרת הלבן עוגיות? משעשע ביותר. אני לא זוכרת אם היית בחדר או לא אבל היא ממש קפצה ולנגה לקפוץ זה ה-ר-ב-ה.

שלום חברים שלי!

זוכרים אותי? קצת נעלמתי לאחרונה... ובכן, זה מה שקורה שיש מישהו שנפגשים איתו...אבל זה נגמר.. לא נורא. עוברים הלאה. נכון? בכל אופן = אני רואה שהפורום אכן חזר לו לחיים! טוב לראות.

אכן...

מה שלומך ענבלי?
מה הולך פה בפורום? מה איתך? נא לעדכן!! נראה לי שפספסתי המון...

בל בל

New member
שלומי טוב, תודה

אני לא חושבת שפספסת כל כך הרבה חוץ מכל מיני ריבים שהיו פה ועדיף שנשכח מהם, כי עד לזמן האחרון הפורום היה ממש מת. מה איתך, מלא זמן לא דיברנו

למעלה