שלום לכם *חשוב*

שלום לכם *חשוב*

אני ובן זוגי מתכננים לנסוע ליפן לתקופת הקיץ. שנינו בשנות ה-30 לחיינו. רצינו לבדוק אפשרות של הוראת אנגלית תמורת מחיה ומזון... מישהו מכיר אפשרות כזו? מישהו התנסה בכך? האם זה בכלל אפשרי? נשמח לכל פיסת מידע. תודה וחג שמח :)

Woogy

New member
ביפן הדרישות די גבוהות אבל אפשר לנסות

זה יותר ראלי אם יש לכם תואר באנגלית או בחינוך. מילות חיפוש: esl job japan בחרו את הקישור השני, וכנסו ל-Q&A קראו גם שאלה 24.

GnomeBubble

New member
בדרך כלל צריכים להיות דוברי אנגלית כשפת-אם

הבעיה הגדולה יותר, היא שהרבה בתי-ספר בודקים את זה בדרך הקלה: יוצאי מדינות דוברות-אנגלית (וישראל כמובן לא נכללת במניין).

Woogy

New member
כן זה מה שכתוב בסעיף שניסיתי לשלוח לקרוא

רק שזה שאלה מספר 21 ולא מה שכתבתי בטעות קודם, להלן:
21- I live outside japan, can the company sponsor me? Yes we can sponsor you if you have the minimum requirements of immigration law in japan. For that you need to have a university degree; bring original of your certificate, and at least 2 months time in your visa. Be a native speaker of English language for one of the 42 countries of the English speaking native tongue countries. Other information please check the visa section on our home page.​

אם אתם פשוט מחפשים סוג של פרנסה

כדי לאפשר לכם להתנסות בחיים ביפן, יש אפשרות לעבוד בחקלאות ולגור עם משפחות יפניות.

היי לכם שוב ותודה רבה...

ובכן, לי יש 3 תארים אבל לא באנגלית, בן זוגי עוסק בתחום הרפואה המשלימה.. משהו יכול להתאים? אנחנו רוצים ללמוד ביפן. אני מוסיקה יפאנית והוא, להמשיך ולהעמיק בתחום שלו (אחלה מקום לתחום הזה :)) ראינו את האפשרות של עבודה בחקלאות. לא נראה לי שזה יכול להתאים לנו. אני יכולה ללמד גם מוסיקה מערבית בעצם. יש סיכוי?

GnomeBubble

New member
צריך להשיג ויזה לכל דבר כזה

לא ניתן לעבוד ביפן (לא באופן חוקי כמובן) ללא ויזה, ולא קל להשיג ויזה כזאת (זה לא שונה במיוחד מהמדינה בה אנחנו גרים). בנוגע ל"חוות" האורגניות, צריך לומר שלא כל המקומות האלה הם באמת חוות. למיטב זכרוני יש שם גם חוות שמתעסקות בצמחי מרפא או מרפאות של רפואה לא-קונבנציונלית מכל מיני סוגים. נסו לקרוא באתר ולהתרשם: http://www.wwoofjapan.com/index_e.shtml

GnomeBubble

New member
צריך להצטרף לארגון הנ"ל

והם כבר דואגים לארגן את הויזה בתאום מראש. אפשר לקרוא את כל הפרטים המדוייקים באתר.

למעלה