שלום לכם..חזרתי..!!

mimeli

New member
שלום לכם..חזרתי..!!../images/Emo24.gif

מה שלומכם כולם? אחרי העדרות ממושכת מהמסך, החלטתי לחזור קצת לפורום..התגעגעתי! אוהב, סימון

natalynataly

New member
בדיוק היום חשבתי עלייך! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך כאן!!!!!!!! ברוכה השבה... ו... קדימה .. לספר!!!

mimeli

New member
טוב, אז ככה:

מבחינה "טכנית" אנחנו בשלב האחרון או אחד לפני האחרון בעניני הגרושין. נרשמנו ברבנות ומחכים לזימון לגט (ויש עוד משהו/דיון או משהו כזה לפני ממש נתינת הגט..)..
מבחינה רגשית/ נפשית/ רוחנית אני עוברת מסע מאוד מענין, בעיקר עם העזרה של המטפלת- חברה שלי שאני הולכת אליה פעם בשבועיים בערך. זה שילוב של שיחות עם טיפות באך ודמיון מודרך. וכן- יש "שיעור בית"..!
למרות שלפעמים זה אתגר לא קטן,(בעיקר שאנחנו נוגעים ממש בעומק הענינים..), אני מאוד נהנת ומאד טוב לי עם זה.כרגע אני באמצע תרגיל שנקרא "סידור מגירה". לסדר מגירה לאט לאט ולעבור מסע רוחני בדרך..מומלץ מאוד! בבית- אנחנו מצאנו מאין שגרה חדשה, הבנות ואני. זה עדין ניתן לתזוזות ויש הרבה עליות וירידות, אבל בסך הכל טוב לנו. שמתי לב שרשמתי כמה פעמים "טוב לי/ לנו"..ואני חושבת שזה די מתמצת את התחושה הכללית שלי.. אני אומנם חשה עייפות תמידית כזאת כרגע, מדי פעם מתקשה להרדם בלילות, אבל כמו שאמרתי..[ראו למעלה] אוהבת, סימון

סימון זה ממש היה לי מרגש לקרוא

את מה שכתבת
אפשר לראות שהצלחת לעצב את חייך ולהתמיר אותם לדבר מופלא ומתעצם, שמתפתח עם כל יום
כל הכבוד

natalynataly

New member
וואוו, איזה יופי.

נשמע מסע כל כך עמוק... מזכך... מה זה לסדר מגירות? (מעבר לבאלאגן הטבעי שיש לו נטיה להתחבא בתוך המגירות של השידות והשולחנות.... )

למעלה