שלום לכם, חדש פה

שלום לכם, חדש פה

אני קורא בפורום הזה כבר תקופה ארוכה ובעקבות אחד מהשרשורים פה שנגעו במיוחד לליבי החלטתי להצטרף ולראות אם אוכל לתרום קצת, לחלוק איתכם ואולי גם להכיר כמה חברים חדשים. אז ככה: אני יאיר, בן 24, במקור מאיזור רחובות. אחרי תקופה בתל אביב, אני כרגע שוב אצל ההורים עד שאמצא דירה חדשה. לפני כמה שנים כתבתי בפורום "בנים בלבד" אבל לא ממש הסתדרתי שם. די התקשיתי להתמודד עם הטון הקליל של רוב הכותבים שם לעומת הפורום הזה, שנראה יותר מאופק ועמוק (וסליחה אם אני מעליב מישהו מהמשתתפים בפורום בנים בלבד, לא זאת הכוונה, חלילה). בשנים האחרונות גם עברתי לא מעט שינויים בחיי, מעין תקופת התבגרות שניה והיום אני הרבה יותר שלם עם עצמי. אני אמנם דתל"ש אבל כל המשפחה שלי למעט אחות אחת עדיין דתיים ולא יודעים על הנטיה שלי. לאחרונה (כמובן, עם החזרה להורים) הלחץ המוכר להביא בחורה נחמדה הביתה חזר ואיתו הצורך שלי למצוא אנשים שנמצאים גם הם בסיטואציה הזו ויוכלו לעזור לי להתמודד עם כל זה, ואולי גם אני אוכל לעזור עם הניסיון שלי.

oriel ahamud

New member
ברוך הבא יאיר

תודה שהצטרפת לפורום זה. יש כאן אנשים נפלאים שישמחו לתת עצות מנסיון החיים שלהם. עלה והצלח.

ברוך הבא בצל קורתנו../images/Emo24.gif

אין ספק שהחברים הנחמדים והמתוקים שכאן ישמחו לארח אותך כאן בשמחה לפתוח בפניך שערים ולתת גם טיפים איך מסתדרים עם ואיך מתגברים על... רבים מהחברים פה הם בני גילך, יש צעירים יותר
ויש 'זקנים' יותר - למשל אני
אבל כולנו יחד תחת מטריה אחת (זה טוב לחורף), בעצם אנחנו בקיץ אז נעבור לסירה אחת... יאיר (איזה שם מקסים - בטח נולדת בסביבות חנוכה?!) - חייה את חייך, אל תתרגש מהחפירות של יאללה תתחיל עם בנות, תביא בחורה נחמדה והביתה ועוד משפטים בסגנון דומה. זה אמור להיכנס לך באוזן אחת ולצאת עם קיסם מרופד בזהירות מהאוזן השניה
אל תרגש וגם אל תתייאש. מה שאני תמיד אוהב להציע: תחשבו טוב יהיה טוב. כמה זה חשוב שאתה שלם את עצמך, יהי רצון שהקב"ה (שאוהב את כולנו כמו שאנחנו, רק כמה חבל שיש כאלה שמחליטים להיפרד ממנו) יגשים את משלות לבך לטובה ותמצא את שאהבה נפשך לחיים טובים ומאושרים. אוהבים אותך יאיר מכל הלב אהבת נפש.

../images/Emo51.gif על קבלת הפנים החמה ../images/Emo140.gif

גם לאלה שכתבו כאן וגם לאלה ששלחו לי הודעות אישיות, וגם לאלה שבוודאי אשמע מהם בהמשך
לשאלתו של מצפה לגאולה, דווקא נולדתי בתמוז... י"ז תמוז ליתר דיוק. השם יאיר הוא ע"ש סבא רבא מאיר. אמי רצתה לקרוא לי מאיר אך אחיי ואחיותיי התנגדו ובסוף התפשרו על יאיר. ואל תדאג, אני ממש לא מתרגש מהציפייה להתחתן, אני רגיל אליה כבר מגיל 16 (אז אמא עוד אמרה את זה בצחוק) וזה באמת לרוב נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשנייה. אלא שמאז שחזרתי הביתה היא מתמקדת בעיקר בי מכיוון שכל אחיי ואחיותיי כבר נשואים, ולפעמים נחמד לכתוב על זה, לקבל תגובות מאנשים שנמצאים באותו מצב (חבריי הדתיים לא מבינים כי הם לא יודעים עליי, וחבריי החילונים לא מבינים כי מעולם לא היה עליהם הלחץ הזה) ובעצם לשחרר קצת קיטור. שתהיה לכולנו שבת שלום, ושוב תודה על קבלת הפנים

למעלה