שלום לכם!!! חדש כאן..:)

W800I

New member
שלום לכם!!! חדש כאן..:)

וואי אתמול שמעתי את השיר HIPS DONT LIE וממש התאהבתי בקול של שאקירה ובשיר, לא שלא הכרתי אותה לפני זה אבל פשוט לא היה יוצא לי להקשיב לשירים שלה כל כך. יש לשקירה כל מאוד מיוחד, מנעד מאוד רחב ממה ששומעים ויכולות ווקליות מדהימות. אולי אתם בבקשה יכולים לתת לי עוד פרטים עליה? מאיפה היא? היא מספרד? הרבה שירים שלה בספרדית. ואשמח להצטרף לפורום הנחמד הזה..:) ואם אפשר תציעו לי בבקשה שירים יפים של שאקירה? אני רוצה להתחיל לשמוע אותה והמון.. תודה לכם :)

yuDa398

New member
שלום לך../images/Emo70.gif

קודם כל ברוך הבא לפורום
אתה הראשון ששמעתי שאומר שלשאקירה יש "מנעד מאוד רחב ויכולות ווקליות מדהימות", זה לא שאין לה קול ייחודי ויפהפה אבל לא צריך להגזים
אם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על אלבומים שאני מאוד אוהב. קודם כל יש את Laundry Service המדהים שצא ב-2001 והימם את כל העולם חלק גדול מהשירים שלו באנגלית אבל יש כמה שירים בספרדית כמו Que Me Quedes Tu ו-Te Dejo Madrid וגרסאות ספרדיות למספר שירים מהאלבום: Suerte Te aviso te anuncio וכמובן, יש את שני האלבומים החדשים של שאקירה: Fijacion Oral vol.1 -אלבום בספרדית שיצא לפני קצת פחת משנה וכולל את הלהיט המשותף עם אלחנדרו סנז La Tortura. Oral Fixation vol.2 - אלבום באנגלית הכולל את הלהיט שציינת Hips Dont Lie עם וויקליף ג'ין. האלבומים היותר ישנים הם בספרדית: 1998 Donde estan los ladrones Pies descalzos 1996 ואחרון חביב אלבום ההופעה המאוד מומלץ MTV Unplugged שיצא ב-2000 הכולל שלל להיטים בספרדית בביצוע אקוסטי (הופעה חיה). מקווה שעזרתי
ודרך אגב הניק ניים שלך (אם אתה יודע או לא) הוא שם של סלולארי שיש לאח שלי
.

W800I

New member
תודה רבה על ההצעות

לדעתי הקול של שאקירה מאוד מיוחד, בכל שיר הקול שלה נשמע קצת שונה
. זה מראה על מנעד רחב לא? אחלה וויברציה, עולה לגבהים ממש יפה וגם הירידות ממש נעימות לאוזן, הסלסולים ממש נחמדים וכ'ו.. חחח חפרתי.. תודה על המלצות האלבומים, אני מקווה שבקרוב אוכל לשמוע אותם. וW800I זה גם המכשיר הסלולארי שלי, מכשיר מדהים.. :)

למעלה