שלום לכם,,חדשה פה ו..

שלום לכם,,חדשה פה ו..

אני מספרת סיפורים: למבוגרים- סיפורי עמ, משלים ואגדות,לכל נושא, בחוגי בית ובכלל, לכל המבקש. לילדים:-- סיפורי ילדים עם בובות ואביזרים, לימי הולדת ולכל פעילות , גם אגדות וגם עם זה משחקי תאטרון. ואני גם מדריכה מוסמכת לתיאטרון בובות לילדים ולמבוגרים, עשייה ביחד עם הפעלה. אפשר סדנאות חד פעמיות או על בסיס קבוע של פעם ב... למעונינים בעוד פרטים , אנא לשלוח מסר ואתן. תודה לכם על ההקשבה.

LuNa MaJnUnA

New member
מכשפיתההה

(מכשפיתהההה) דביקיתההה (דביקיתההה) לכתף דבוקה כמו פיתההההה (לכתף דבוקה כמו פיתההההה) אם נשיר אז נגרשך! לא לא לא לא לא מפחדים ממךך!!! אחאחאח.. מסיבת סיום של כיתה ב'. אחותי הקטנה והאהובה.

את יכולה לבוא לבר מצווה שלי? ../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

וולקאם

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ספרי על עצמך....מאיפה{טוב זה ברור} אז מאיזה איזור...גיל וכאלה

רויתג

New member
אם כבר מדברים על הפעלה לילדים....

אני מחפשת חוג להביא לגן ילדים (טרום חובה-חובה), משהו מעניין ומיוחד. למשהו יש רעיון? סליחה שלא הייתי הרבה זמן, החופש הגדול מוציא ממני את כל הכוחות (פיזי ונפשי גם יחד) עוד שבוע וחצי...... יום מקסים.

מיכל שב

New member
יש את כל התרפיסיטים

ליואבי בגן יש טיפולים פרא רפואיים נהדרים - התעמלות, תרפיה באומנות, תרפיה במוזיקה, שיאצו, הידרותרפיה. אפשר להביא להם חוג חיות. ואל תתנצלי לגבי החופש הגדול - הוא הורג את כולנו

לרוית -- חוג, לגן חובה

מה דעתך על תאטרון בובות? שזה עם יצירה, סיפור, ודרמה , משחקי תאטרון ובכלל שילוב של כל התחומים? יש לי תעודה מוסמכת להדרכה בזה, אם תהיי מעונינת צרי קשר דרך מסר.

למעלה