שלום לכם, חדשה בפורום

ניליא

New member
שלום לכם, חדשה בפורום

חליתי במחלת הנשיקה ואכשהו, היא הפכה לאלימה מאוד. יחד איתה "זכיתי" לקבל גם צהבת, איזשהי פגיעה "חולפת" במוח, הייתי בטיפול נמרץ, ועכשיו אני עם שיתוק חלקי בפנים ובקרסול שמאל. זה על קצה המזלג. יש לרפואה אלטרנטיבית מה להציע לי? יש תחום שבו כדאי להתרכז? תודה ולילה טוב.

0 אור 0

New member
יש ויש

קשה להבטיח הבטחות בלי לראות אותך, להתחיל לטפל ולראות איך את מגיבה לטיפולים, אבל אני מניחה שכל אחת משיטות העומק יכולה לכל הפחות לסייע גם אם לא תוכל לפתור את כל הבעיות - בחרי במה שמדבר אליך יותר: רפלקסולוגיה, דיקור, שיאצו או כל שיטה אחרת שמדברת אליך.

ניליא

New member
בוקר טוב, תודה לכל המשיבים. אני

מקפיצה לבוקר, אולי אקבל עוד תגובות.

ניליא, שלום

לרפואה המשלימה יש בהחלט מה להציע לך. נשמע שעברת תקופה מאוד קשה, ועכשיו את מתאוששת ממנה. חשוב מאוד לקבל בתקופה הזו טיפולים שיעזרו לך להתגבר על המשברים והמחלות, וגם על התרופות שודאי קיבלת. טיפול ברפואה הסינית עשוי לעזור לך מאוד. יש שיטות מיוחדות של דיקור סיני שמסייעות להתגבר על שיתוקים, במידה והמצב הפיך. הדיקור וצמחי המרפא מסייעים גם לחיזוק תפקודי הכבד, סילוק רעלים וחיזוק הגוף כולו. עם זאת, יש שיטות נוספות שודאי עשויות לעזור לך, חשוב שתגיעי למטפל/ת בעל/ת נסיון, שיהיה לך נוח בטיפול ושתבטחי בו/ה. בהצלחה

למעלה