שלום לכם חבריוס,

tiptip4u

New member
שלום לכם חבריוס,

טוב, שלום לום לכם, אני ימית בת 14 ובערך שלושה שבועות, קצת יותר
ואני מאוהבת בחתול שלי (
) אני באה לפורום לתקופת נסיון, אחרי שקראתי אותו פעם, הפסקתי, עכשיו חזרתי לקרוא ואני מנסה עכשיו להשתלב פה. עכשיו, אם כבר, אז אולי תצליחו לענות לי על השאלה: אני מאוד אוהבת אודמים חומים (בעיקר מבריקים) אבל האודם שאני הכי אוהבת, לפחות ככה זה נראה לי, עושה את השיניים שלי בצע מגעיל כזה- צהוב כמעט לגמרי
, יש לי עור מאוד בהיר (אתם צריכים לראות את זה זה כמעט כמו של מתה, במיוחד ברגליים...) ואולי זה בגלל זה? בכל מקרה, אני אנסה גם כן להגיב פה למרות שאין לי כל כך הרבה נסיון, עד לפני שנתיים ככה עוד אמרתי "למה להתאפר בגיל מוקדם זה הורס את עור הפנים"
חלף ועבר... ואם כבר, אז מה השיטה הכי טובה למרוח סומק בצורה שמבליטה את עצמות הלחיים, כי לי זה כמעט תמיד יוצא כמו גוש מכוער באמצע הלחי
בעיקר בצבע חום ואז זה גם סקסי... וגם, אם גם בזה אפשר לעזור, איך לעזעזל מורחים איילנר כמו שצריך? ו... איך מצרים את העין שתהיה כמו של סינית... וזהו... בערך...

tofy

New member
אודם חום../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

לדעתי אודם לגיל 14 זה כבד מידיי מקסימום גלוס או גלוס עם מעט צבע (אני בת 16 וחצי ולא נוגעת באודמים) ובכלל חום לדעתי לא מתאים, אולי לך כן אבל שוב, נשמע לי כבד מידיי אם את בהירה נסי סומק שיתאים לעור שלך לא חום אפרסק או ורוד ככה טיפה לדעתי זה יותר רך ומתאים ובקשר לעיניים איילנר פשוט צריך להתאמן הרבה עד שיוצא נסי פס דק וצמוד לקו הריסים ככל שאת יכולה למראה מלוכסן-לקראת הקצה החיצוני של העין תגדילי את הפס ותמשכי אותו למעלה

amc22

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif+תשובות../images/Emo26.gif

טוב אז קוראים לי עמית, וגם אני חדשה פה בפורום. בקשר לאודמים שאת אוהבת
גם אני מאד אוהבת אודם חום, זה מאד סקסי ומשלים את המראה של הפנים, בעיקר עם יש לך עור לבן לפחות כמו שלי, אבל בגיל הזה, לא צריך לשים אודמים כאלה כבדים. אם את אוהבת למרוח אודם, אז תנסי אודם בצבע שמזכיר את הצבע האמיתי של השפתיים, אבל נותן להן יותר הבלטה. אני יכולה להמליץ לך על אודם מספר 108 של shiseido advanced, אבל הבעיה היא שאני לא יודעת אם החברה הזאת מוכרת בארץ, כי את שלי אני קניתי בפאריס... אגב, אודם בצבע אדום מבגר, וגם לפי דעתי, הוא לא ממש יפה לפנים, הוא עושה אותן משעממות לפי דעתי
. ואגב- לא אמרת מהוא צבע האודם שאת הכי אוהבת, אבל לפי מה שכתבת אני מניחה שזה חום מבריק לא? אז בקיצור, לחומים יש נטיה לפעמים לתת אשליה של שיניים צהובות, ואל תשאלי למה, כי אני לא יודעת, אבל אני יודעת שגם אצלי זה קורה
... בקשר לסומק
אם את בהירה, אין לך שום סיבה שבעולם למרוח סומק בצבע חום!!! בכלל, סומק חום זה בכלל לא יפה לפי דעתי, וסתם נראה כמו גוש חרא בשני צידי הפנים! הוא לא מוסיף לאף אחת, חוץ מלבנות השחורות והשחומות מאד מאד. מה שמתאים לך, ויעשה אותך הכי סקסית ומתוקה בעולם, זה סומק בצבעים וורוד בהיר ואפרסק בלבד! את יכולה לבחור אחד משניהם, או אפילו את שניהם, אבל לא לשים אותם ביחד! ואם את לא יודעת איך שמים סומק, אז ככה: תמצאי את עצם הלחי, ואז את השקע שלה. ואז מתחת לשקע, תמרחי בעדינות סומק, ולא בכמויות, אלה בעדינות ובטעם. זה צריך להבליט לך את עצמות הלחיים ולתת אשליה של פנים מתוקות צרות ורזות. בקשר למריחת איליינר בדרך נכונה
במרחק של כסנטימטר וחצי מסוף העין מתחי כלפי חוץ את העין, ואז בעזרת המכחול של האיליינר צבעי מפנים העין כלפי חוץ. אחרי כמה פעמים זה כבר יצא לך יפה מאד. מקווה שעזרתי לך

amc22

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif+תשובות../images/Emo26.gif

טוב אז קוראים לי עמית, וגם אני חדשה פה בפורום. בקשר לאודמים שאת אוהבת
גם אני מאד אוהבת אודם חום, זה מאד סקסי ומשלים את המראה של הפנים, בעיקר עם יש לך עור לבן לפחות כמו שלי, אבל בגיל הזה, לא צריך לשים אודמים כאלה כבדים. אם את אוהבת למרוח אודם, אז תנסי אודם בצבע שמזכיר את הצבע האמיתי של השפתיים, אבל נותן להן יותר הבלטה. אני יכולה להמליץ לך על אודם מספר 108 של shiseido advanced, אבל הבעיה היא שאני לא יודעת אם החברה הזאת מוכרת בארץ, כי את שלי אני קניתי בפאריס... אגב, אודם בצבע אדום מבגר, וגם לפי דעתי, הוא לא ממש יפה לפנים, הוא עושה אותן משעממות לפי דעתי
. ואגב- לא אמרת מהוא צבע האודם שאת הכי אוהבת, אבל לפי מה שכתבת אני מניחה שזה חום מבריק לא? אז בקיצור, לחומים יש נטיה לפעמים לתת אשליה של שיניים צהובות, ואל תשאלי למה, כי אני לא יודעת, אבל אני יודעת שגם אצלי זה קורה ...
בקשר לסומק
אם את בהירה, אין לך שום סיבה שבעולם למרוח סומק בצבע חום!!! בכלל, סומק חום זה בכלל לא יפה לפי דעתי, וזה סתם נראה כמו שני גושי בוץ בשני צידי הפנים! הוא לא מוסיף לאף אחת, חוץ מלבנות השחורות והשחומות מאד מאד. מה שמתאים לך, ויעשה אותך הכי סקסית ומתוקה בעולם, זה סומק בצבעים וורוד בהיר ואפרסק בלבד! את יכולה לבחור אחד משניהם, או אפילו את שניהם, אבל לא לשים אותם ביחד! ואם את לא יודעת איך שמים סומק, אז ככה: תמצאי את עצם הלחי, ואז את השקע שלה. ואז מתחת לשקע, תמרחי בעדינות סומק, ולא בכמויות, אלה בעדינות ובטעם. זה צריך להבליט לך את עצמות הלחיים ולתת אשליה של פנים מתוקות צרות ורזות. בקשר למריחת איליינר בדרך נכונה
במרחק של כסנטימטר וחצי מסוף העין מתחי כלפי חוץ את העין, ואז בעזרת המכחול של האיליינר צבעי מפנים העין כלפי חוץ. אחרי כמה פעמים זה כבר יצא לך יפה מאד. מקווה שעזרתי לך

Leeeeeeee

New member
שלום גם לך....

דבר ראשון- רדי מאודם חום. בעצם, רדי מאודמים בכלל... כרגע... לכי על גלוסים עם מעט צבע (אני אישית אוהבת גלוס עם טיפה צבע ורורד-חום בהיר). אם יש לך עור מאוד בהיר, סומק בגוונים אפרסקיים (לא ורודים) יראו מאוד טוב עלייך. המקום הנכון של הסומק הוא על תפוחי הלחיים (כשאת מחייכת יותר קל לזהות אותם). בשביל להדגיש את עצמות הלחיים מפזרים סומק חום בשקעים שמתחת לעצמות הלחיים (חשוב שיראה עדין כמו צל שמשתלב עם הפנים ולא כמו כתם). בשביל להצר את העין שמים עיפרון שחור בתוך העין. להתאפר בגיל מוקדם זה לא הורס את עור הפנים, זה סתם חבל להסתיר את היופי הטיבעי. בהצלחה ותמסרי ד"ש לחתול

אז ככה

לכי על ליפגולסים יותר מתאים לנערה בגילך.שימי ליפ גלוס ורוד למרות שגם הוא מוציא צהוב מהשיניים.או שתנסי ליפ גלוס סגול או חום.נורא יפה.וילדה מגילך לא צריכה יותר מידי.בקשר לסומק כשאת מורחת אותו תחייכי ושימי על העיגולדים שנוצרים בפנים.ואז תמשחי למעלה חשוב לזכור לא לשים את הסומק יותר מידי למטה רק בחלק העליון של הפנים...תנסי איך שאמרתי לך.ואגב תתחילי מקצת וא תשימי יותר אם צריך שלא תהיה לך כמות של סומק על הפנים.תתחילי מבהיר ואם נראה לך תוסיפי צבע אוקיי? איילינר אני גם לא יודעת למרוח טוב תמיד מתפקשש לי צריך שבלונות בשביל למרוח אותו טוב
בשביל להצר את העין שימי עיפרון שחור ותמשיכי איתו קצת החוצה ממש יפה.וגם שימי מסקרה ובככל זה יצא פיצוץ מקווה שעזרתי לך!

tiptip4u

New member
תודה לכולכם,

דווקא היום בלי שבכלל קראתי את התגובות הצלחתי לשים את הסומק הח-ו-ם שלי כמו שצריך, זה לא חום חום כזה ממש, זה חום עדין, ועם אודם ח-ו-ם נוצץ כזה יפה, וצלליות בצבע של אמממ לא מוגדר כזה, שתיים, בהירה בכל העין (אני שמה רק על העפעף ולא על כ-ל העין) ואת הכהה יותר רק על הקצה, ויצא לי יפה... (היה גם עיפרון חום) וחבל שלא הצלטמתי
אבל עכשיו אני יודעת יותר, ואני אנסה בעיקר עם האייןליינר ואולי מתישהו יצליח לי (עד החתונה למשל, בטוח... לא משנה של מי החתונה
) הקטע שלי, הוא שבגלל שאני נראת קטנה מאוד, אני שמה צבעים שמבגרים אות, לא ליוםמיום, אלא לערב, למסיבה או לתערוכה (כמו היום) או לחתונה או משהו, ואז אין לי כוח להראות בכיתה ו'. כנראה שהצליח לי כי שאלו אותי עם אני ואחותי תאומות והיא בת 17 (שנראת בגילי) אז נראתי לפחות בגילי היום
ולא להמליץ לי על ורוד, אני שונאת ורוד

למעלה