שלום לכם חברה

yonitbrk

New member
שלום לכם חברה

ובעיקר לכם הצפונים יותר, אזור זכרון יעקב, בנימינה והסביבה. בהמשך לשרשור מהעמוד הקודם, אודות מפגש חברתי באזורכם, במקום כמו "מועדון היקב" בראשלצ, אומן אורח, שירים, ריקודים, יין ושמחה, חיפשתי ועדיין מחפשת טלפונים או שמות של מקומות העונים על התאור. לצערי אותם מקומות אליהם הגעתי, כיום מתפקדים כאולמות אירועים. ומכיוון שאין לי עדיין מספר, אפילו לא הערכת כמות, של משתתפים, לא התעניינתי לעומק, ולא לקחתי פרטים. אם ידוע לכם על מקומות כמו זה שתארתי, אשמח לקבל את עזרתכם במספר טלפון כדי שנוכל להריץ את הנושא. ולכם אלו שעדיין לא התפקדו. אנא צרו איתי קשר, אם במסר אישי או בנייד כדי שאוכל לערוך רשימה מסודרת. תודה ושבוע טוב.

אורזיגל

New member
למיטב ידיעתי אין באיזורים האלו

מקומות בסגנון "מועדון היקב" בראשל"צ. יש יקבים עם מסעדות טובות אך אין בהם הופעות.

yonitbrk

New member
המליצו לי על מקום שנקרא

"הפרוטה והירח". מישהו שמע או ביקר במקום? המליצו לי עליו דווקא אנשים שגרים בזכרון, אבל כבר הרבה זמן לא היו שם, כך שההמלצות ישנות.

tipex22

New member
הפרוטה והירח

למיטב ידיעתי זה מקום בו אפשר לשיר וכו, זה לא אולם חתונות וארועים.- שווה בדיקה אפשר לנסות גם במבצר שוני (ליד בנימינה), או מקומות בקסריה. מקווה שעזרתי

חגית35

New member
בלוזט בזכרון יעקב- המלצה אישית וחמה

עשיתי שם לפני 4 שנים מסיהת יומולדת לבעלי המועדון חמים ואינטימי ויש שתי קומות ואפשר לתחום איזור לאירוע אלא אם אתם ממלאים את כולו ואז סוגרים אותו עבורכם הסגנון בלוז אבל לא רק יש להם אתר עם לוח אירועים תבדקו ותוכלו להתארגן לאומן או ערב קריוקי או משהו שמתאים לכם הם מאוד עזרו לי בתכנון בהושבה במילצור במהלך הערב אני לא סגרתי מועדון כי היו לי רק 20 אורחים אבל האומנים נתנו לנו להרגיש כאילו תחמנו את המקום עבורנו וגם התפריט שהתאימו לנו הכל היה אחלא

yonitbrk

New member
זה כבר נשמע טוב

חגית , תוכלי להעביר לי את מספר הטלפון שלהם? אשמח לברר פרטים.

yonitbrk

New member
חגית

מתי ביקרתם שם? השגתי את מספר הטלפון של המקום, אך נמסר לי שהמקום נסגר. נסו לחשוב על עוד מקומות שיכולים להתאים. באותו סגנון. לפי מה שכתבת, נראה טוב.

yonitbrk

New member
חבר'ה יאללה שנסו מתניים

ונסו לעזור ולמצוא מקום מתאים. לא נראה לי שאתם כל כך מתלהבים מהרעיון. מה קורה? לא מתמצאת באזור הזה, ולא מכירה מקומות, חורשת את האינטרנט, אבל ההיצע אכן דל. אז קדימה, אם יש מישהו שמכיר מקומות טובים באזור, זכרון , בנימינה והסביבה, שדרו שמות של מקומות, אני כבר אסתדר עם טלפונים. חוץ מזה מה קורה עם התפקדות? עד עכשיו, אפשר לומר שההענות דלה במיוחד. אז להתאמץ או לרדת מזה? מה אתם אומרים?

במעין צבי יש מסעדה חדשה

אני אכלתי שם פעם אחת והיה מצוין (אם כי זה היה סידור מיוחד)

בעל המסעדה הוא חבר של הבן

של אחותי. וזו היתה ארוחה משפחתית שאחותי סידרה לנו דרכו. השירות והמחיר בהחלט היו מיוחדים. אני לא יכולה לסדר את זה. אבל האוכל היה מצוין והנוף מקסים. צריך לברר עם יש חימום במסעדה ואם כן לדעתי זה שווה.

למעלה