שלום לכם ושאלה

שלום לכם ושאלה

היי. אני גיטריסט בן כמעט 18 שחולה על ג'אז/בלוז. אני מחפש את השיר (ב mp3) סאמר טיימס - summer times. ולא בגירסא אינסטרומנטאלית. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו ברשת אני יודה לו אם ישתף אותי במידע. תודה מראש.

m o r i n k a

New member
בכל

רשת שיתופית שהיא ניתן למצוא את הסטנדרט הזה... אני רק מקווה שאנחנו מתכוונים לאותו אחד =), כי זה בעצם : summertime

יפתח14

New member
יש גירסא מאוד מאוד יפה

של לואי ארמסטרונג ואלה פיצ'ארלד....מומלץ בחום..

m o r i n k a

New member
באופן כללי

מספר לא קטן בכלל של ביצועים וגרסאות יש לשיר הזה... כמה חבר'ה שעולים לי לראש - Billie Holiday Charlie Parker Ella & Louis John Coltrain Miles Davis Nina Simon ועוד מלא מלא שאני בטוח שוחכת... אבל ביצוע מומלץ, מדהים ובלתי נשכח, הוא של Janis Joplin כמובן, שאפילו עשתה אותו בוודסטוק.. אם אתה עובד עם רדתות שיתוף כמו קאזה, איימש, מירק, אי מיול וכ"ו ניתן להוריד את זה בקלות שם...

neriado

New member
ביצועים נוספים מגניבים

יש לי שתי אנתולוגיות מבית היוצר של הלייבל "REDHOT" שמוקדשות ליצירות הנהדרות של ג'ורג' ואיירה גרשווין 1.REDHOT+RHAPSODY 2.BY GEORGE AND IRA ובהם יש את הביצועים המעניינים הבאים ל"SUMMERTIME" בדיסק הראשון: Morcheeba + Hubert Laws Bobby Womack + the Roots ובדיסק השני: 3. Big Brother and Holding Company featuring JANIS JOPLIN 4. Billy Stweart 5. Stan Getz 6. Charlie Parker כאמור - בהחלט ביצועים מאוד מעניינים ולא שגרתיים שני הדיסקים מומלצים - לא רק לג'אזיסטים

הרועי

New member
יש כ"כ הרבה ביצועים

עשיתי בדיקה ב-Allmusic Guide, ו-Summertime הוא השיר שיש לו הכי הרבה ביצועים. אלה ולואי, אוסקר פיטרסון, צ'רלי פרקר, מיילס דייויס - המון ביצועים "סטנדרטיים". אם אתה רוצה לשמוע ביצוע קצת שונה - נסה את אחד מהביצועים שקולטריין הקליט.

למעלה