שלום לכם ושאלה

ariane

New member
שלום לכם ושאלה

אני במקרה גיליתי את הפורום הזה ועלתה לי שאלה. רציתי לדעת אם פורום של אחים שכולים מיועד רק לאחים של חייל שנהרגו במלחמות או בצבא או שגם כוללים בפורום הזה אחים עם סיפורים שונים? והנה בקצרה מאוד את הסיפור שלנו. אני בת 37 אמא לילדה מדהימה בשם עדן. לפני כמעט שלושה חודשים עוד הייתי אמא לשניים, לעדן היה אח קטן בשם רפאל שמאז שנולד למעסה נלחם על חייב. ב-15 לפברואר השנה, כשכבר המצב של רפאל היה נפלא, התחיל להדביק את כל הפארים וחשבנו שכל הצרות מאחורינו, הלך רפאל לגן ולעולם לא חזר. הוא נפטר בפתאומיות בלי שום התראה מוקדמת או שום סימנים. ככה ליבו דמם ולמרות כל המעמצים של מד"א לא חזר. רפאל השאיר אותנו כאן בהלם ובעיקר השאיר אחות בת ארבע ללא אח אהוב כל כך. לכן רציתי לדעת אם יש בפורום הזה מקראים דומים של אחים שחוו אבדן כזה וגדלו ואיך גדלו ואיך הפנימו את האובדן למשך השנים. מצרפת תמונה של עדן ורפאל יום לפני שרפאל הלך.

אחשל

New member
../images/Emo201.gif

סיפור כל כך עצוב וכואב. הפורום מיועד לכל אח/ות שכולים, ואין קריטריון של סיבה או נסיבות. כמוהו יש גם את פורום "הורים שכולים", שבין הכותבים בו יש גם הורים שמתמדודדים עם מקרים דומים לאובדן שלך.

קודם כל ../images/Emo201.gif

שלא תדעי עוד צער. אני חושבת שאת צריכה לזרום עם הרצון של הילדה. אם היא תרצה לשאול ותדבר עליו אז תסבירי ותחבקי ואם לא- אז לא. תתלי תמונה שלו בבית- לא גדולה מידי כדי שהוא תמיד יהיה שם בזכרון.. אני אישית הייתי בוגרת כשאחי נפטר. אבל יש לי אח שהיה אז בן 7. הוא לא מדבר עליו ממש לעיתים רחוקות- בעיקר שאלות. ממה שנראה הוא לא ממש זוכר אותו בצורה שאנחנו זוכרים ולכן האבדן הוא קל יותר. בכל מקרה.. תזרמי עם הרצון של הילדה בנושא.
יהי זכרו ברוך

ariane

New member
דר ואלה

הם האחים הגדולים של עדן. דר נולד פג ונפטר אחרי שלושה יומים ואלה נולדה שנה אחרי דר גם פגית כתוצאה מרעלת הריון (שניהם) ונפטרה אחרי 9 שעות.

עברת יותר מידי ../images/Emo10.gif

מאחלת לך מהיום רק רגי צחוק ואושר! ובע"ה עוד הרבה ילדים בריאים ושמחים

shlish2004

New member
../images/Emo201.gif וחיבוק אוהב

את מוזמנת תמיד להתייעץ כאן, אנו תמיד נהיה כאן בשבילך ומשפחתך. עמית

למעלה