שלום לכם ולילה טוב

שלום לכם ולילה טוב

איזה פורום מקסים יש לכם נהנת מכל רגע קוראת כאן ולומדת המון יש לי שאלה גדולה
ואולי מכם תבוא העזרה
אני בתהליך גרושים כבר 5 חודשים מקווה מאוד לסיים את התהליך בקרוב מאוד יש לי 3 ילדים מקסימים ומיוחדים הם כמובן נישארים איתי אשמח לשמוע את דעתכם מה הכי חשוב שיהיה כתוב בהסכם הגרושים ועל איזה סעיף אסור לוותר
תודה לכם מראש

R a c h e li

New member
סעיפים.....

שמתאימים לאבא ולאמא להמשיך לגדל, לחנך, ולאהוב את ילדכם הכי הכי שבעולם... ברוכה הבאה....

הכי חשוב לא להפוך אותו לסמרטוט

מזונות הוגנים, הסדרי ראיה טובים, חלוקת רכוש הוגנת זה המפתח.

y o u r

New member
חשוב מאוד לא לוותר

על הזכות להיות בן אדם ולהמשיך לפעול כמו בן אדם על השאר מסכימה עם קודמיי

galia1962

New member
תשלום מזונות הוגן לכל הצדדים

שיאפשר, ככל הניתן, לכולם לחיות בכבוד. אבל להכליל את כל הנושאים הכספיים- קייטנות, טיפולים מיוחדים כמו שיניים, פסיכולגים וכו, אירועים מיוחדים כמו בר/בת מצווה , קייטנות וכו' מה קורה אחרי גיל 18 מבחינת המזונות.. הסדרי ראיה, חלוקת רגכוש הוגנת . ובאמת הכי חשוב להגיע להכל בהסכמה הדדית. לא להפוך זאת למלחמה. כי ממלחמה כולם נפגעים ובראש ובראשונה הילדים. תמיד לשים את טובת הילדים מול העיניים. לא לגרום לכך שצד אחד ירצה להתנתק. בהצלחה לכם

תודה לכם

גם אני רואה לנגד עיניי את טובת הילדים מקווה מאוד להצליח להביא את המתגרש להבנה הזו המלחמה שלנו כמובן היא בנושא הרכוש לא שיש ממנו כל כך הרבה לגבי ביקורים והסדרי ראיה הוא מזכיר לי כל פעם שזאת זכותו ולא חובתו לכן הוא יחליט מתי הוא בא ומתי לא שוב תודה לכם

מצער - אבל אכן זה כך

זוהי זכות של האב לבקר את הילדים ולא חובתו ומצד שני זו חובתך שהם יהיו ויחכו לו עד שיבוא - כמובן פרק זמן סביר. לא הוגן אבל ככה זה - ברוכה הבאה למדינת ישראל

מנסה להבין את החוקים ???

בימים קבועים מראש שהוא יכול רשאי או איך שלא תקרא לזה לקחת את הילדים אני צריכה לשבת בבית איתם ולחכות לו אם הוא יחליט לבוא אז יבוא ואם יחליט שלא בא לו אז לא יבוא ככה זה עובד????

ההסדרים הם קבועים

למעט עם קבעתם אחשת. בדרך כלל יומיים בשבוע + כל שבת שניה. כאן הוא רשאי להגיע ואת חייבת שהם ימתינו לו (פרק זמן סביר. יכול להודיע שמאחר או מה שרוצה - לא נעול על זה כי לא קרה לי ולא בדקתי) לגבי ימים נוספים - אם אתם מסכימים שיכול לבוא בימים נוספים אז נהדר - שיודיע מתי בא ויקח אותם. לא מציע לך להגביל רק יומיים וכל שבת שניה - זה רק יכול להביא לכעסים ומתחים - למעט עם הוא מנייק, אלים או אתם במלחמה. בהלחה לך
אור

ת י א ה

New member
ליל מנוחה ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

באת לי בדיוק בזמן.

למעלה