שלום לכם וחג שמח...

שלום לכם וחג שמח...

עקבתי אחרי הפורום במשך כמה חודשים, ולאחרונה חשבתי להתחיל בכישוף שנראה לי כהתחלה טובה לשם הבטחון העצמי בנושא הכישוף. הכישוף הוא כישוף לשינוי צבע העיניים. השאלה שלי בעצם היא האם אני אוכל אחרי הכישוף, או מספר כישופים לשינוי הצבע להחזיר את הצבע לזה שיש לי עכשיו? ואם יש לכם להמליץ לי על כשפים שמנסיונכם מתאימים למתחילים אני אשמח. תודה מראש, שירה.

גם אני ניסיתי את הכישוף הזה...

ניסיתי אותו כמה פעמים ...ובפעם השלישית... טא טא טא טם! לא קרה כלום...חוץ מזה שקצת כאבו לי העינים.. אז אני לא בטוחה אם זה כישוף טוב...

TheBlueOne

New member
הפתרון הפשוט- עדשות :)

וזאת מהסיבה הבאה: אם אני לא טועה (ותקנו אותי אם אתם רואים לנכון) כישוף החלפת צבע העיניים המפורסם בא מהסרט "הכישוף" ובפעמים בו נתקלתי- אפילו הטקסט ודרך הביצוע הייתה זהה. אני לא רומז שהכישוף אינו יעיל או שהוא "כישוף מתחזה" (תמיד רציתי לומר את זה! :) ) אך עם קצת מחשבה והרבה הבנה נגיע כולנו למסקנה הבאה- שינוי מהסוג הזה דורש זמן תירגול.. המממ.. איך אנסח זאת - "בלתי מוגבל". ומה הכוונה? נכון שבמהותו מוגדר הכישוף כיכולת לשנות את המציאות הקיימת , אך מעצם ההגדרה ניתן להבין גם כי זהו תהליך ולהתחיל עם משהו בומבסטי כזה בלי ניסיון- הניסיון מועד לכישלון ברוב המקרים. אני אישית לא נתקלתי במישהו שביצע את הכישוף והצליח במאה אחוזים. בכל אופן- בתור כישוף "לפעם ראשונה" הייתי ממליץ ללכת על משהו פחות מסובך מבחינה גשמית , משהו שיכולת הריכוז שלך והניסיון יוכלו לאפשר. בהצלחה!! :)

TheBlueOne

New member
הממממ

אני חושב שמדובר במשהו פשוט כמו לחש להגשמת משאלה. ככה לפחות אני התחלתי וזה היה הכישוףה ראשון שגם עבד עבורי. שוב, זה מאוד תלוי בניסיון וביכולת שלך להתרכז ולהגיע לרמה דרושה בשביל הכישוף, כך שיש לקחת זאת בערבון מוגבל (אני התחלתי לעסוק בכשפעם רק שלוש שנים אחרי שלמדתי ותירגלתי... ). בהצלחה.

L e s t a t

New member
שלום רב שירה ../images/Emo13.gif

כמה זמן לא שמעתי ממך.. בכל אופן, כישוף לשינוי צבע העיניים אינו סוג הכשפים הטובים ביותר להתחלה. הכישוף הטוב ביותר להתחיל איתו הוא לשבת על התחת וללמוד את החלקים התיאורטיים של המאגיה. רק לאחר למידה של התיאוריה אפשר לעבור לפרקטיקה מעבר לתרגילים קטנים פה ושם. אבל באשר לשאלות בקשר לכישוף, חבר טוב שלי שעסק בזה פעם טוען שהוא הצליח לשנות את צבע העיניים שלו לזמן מוגבל..

ויש לך ספרים בעברית להמליץ

לי עליהם, כדי ללמוד את התיאוריה ושאר דברים שכדאי לדעת לפני שמתחילים?

L e s t a t

New member
ובכן

יש את "כישוף וקסם" של ק´ אמבר (Amber K) שהוא מומלץ בשביל הבסיס של הבסיס אבל לאחר מספר שבועות יש להניח אותו להעלות אבק על המדף.. לאחר יש את "החוויה המאגית" של אריאל גליקליך ו"כישוף שחור" של אחמד רולו, אבל לצערי הם יותר ספרים המדברים על המאגיה מתוך נקודת מבט אנתרופולוגית וספרים אלו אינם ספרים ללימוד המאגיה ממש, אלא יותר כסקירה היסטורית. אלו כל הספרים שאני מכיר (או זוכר כרגע) בעברית.. כמובן שישנם גם מאמרי הפורום.

ישראל22

New member
חג שמח לך ולכל חברי הפורום....

תראי, קודם כל אני אתחיל ואומר שכל כישוף אפשר לבטל אלא אם ברגע שהטלת אותו הקצבת אותו בזמן ואז הוא נמשך עד שיושלם. אני לא ממש ממליץ על כישוף לשינוי צבע והכל כי לא תמיד זה מצליח. וגם בהתייחסות לתגובה שלפניי, כישוף שינוי צבע הוא יותר כישוף אשלייה ולכן זה כמו בסרט "הכישוף"(סרט טוב)שם שינוי המראה הוא אשלייה ולא אמת. מה הכוונה אשלייה? הכוונה היא שהכישוף משפיע על המתבונן ולא על המטיל. אני עשיתי כבר מספר כשפי אשלייה ואני ממש ממליץ לא לעשות אותם כי זה רק מדרדר את הבטחון העצמי,זה גרם לי לחשוב שאני מפלץ בלי כישוף אשלייה(ואני לא רק שיהיה ברור). כשפי אשלייה דורשים כוח רב של דמיון מודרך וריכוז ולכן זה גם לא מומלץ לחסרי הסבלנות. בנוגע לכישוף למתחילים אני מציע על כישוף שינוי מחשבה של אדם(סתם...זה לא למתחילים בכלל) תנסי דברים פשוטים כמו שליטה באש וכאלו שלא מצריכים ידע רב. אבל הכי חשוב תעשי ותתאמני על מדיטציה!

itai90

New member
בקשר לשינוי צבע עיינים

זה באמת קשה אבל זה אפשרי אני לדוגמא הצלחתי לבערך חצי שעה לשנות את צבע העיינים שלי מחום לירוק זרחני כמו של הזרחנים האלה שזורחיים בחושך ואני יודע שזה פעל בגלל שהיו איתי עוד שתי אנשים שהיו איתי והם לא האמינו זה היה כיף אבל בישביל להצליח בזה היתי צריך הרבה אימונים וחזרות על הכישוף בברכת האור פם

להתאמן על מדיטציה...

יש תכניקות לעשיית מדיטציה או המלצות מפיכם על סוגי מדיטציות או דרכים לשחרור המוח והתרכזות ברמה גבוהה?

L e s t a t

New member
אני ממליץ לך לקרוא

את הספר "מדיטציה" של מאסטר אושו. וגם לבקר בפורום מדיטציה.

למעלה