שלום לכם. בקשה.

Tatu4Taty

New member
לכאורה, זה באמת מוזר

אבל מהיכרות עם פורמים כמו "דוסון קריק" אני כבר יודע כמה זה חשוב שכן יסמנו ספויילרים, גם אם מדובר בשנים אחרי סיום הסידרה.

ToryMaster

New member
אני מנהלת שני פורומי ספרים

פשוט אי אפשר לנצח לסמן ספוילרים, זה לא הגיוני.

Wing Chan

New member
זה דווקא מאוד הגיוני

קו המחשבה שכולם יקראו את הספרים באותו זמן או תוך זמן מוקצב הוא קו מחשבה לא נכון. כואב לאנשים לעשות שני קווים כאלה || ולכתוב ספוילר ביניהם?

MetalSinagouge

New member
סורי../images/Emo122.gif

הנחתי שneophile קרא את זה, בסה"כ זה די הגיוני לקרוא את מה שנחשב כספר מקדים לטרילוגיה. האמת שגם לי עשו ספויילר בדיוק כזה, אבל בגלל שעשיתי הפסקה די ארוכה בקריאה שכחתי מזה. זה הזכיר לי פרק מ"טוב-טוב הגמד" כשהוא ואשתו הבינו שהגיע זמנם ליפול למשכב (או יותר לצמוח) והם הגיעו לשדה אחד רכובים על זריזי השועל, ואז הם נהפכו לעצי אלון ענקיים ובתחום קווי המתאר של העצים הראו אותם רוקדים ושמחים וכו', זה היה פרק עצוב

neophile

New member
אה! טוב טוב הוא גנום! ../images/Emo32.gif

הוא ננס\גנום , היצורים שקשורים ליסוד האדמה את האמת אני לא זוכר את הפרק הזה אבל מה שכן ממש אהבתי את הסידרה הזאת זוכר את דן דין השופט?
נדמה לי שאפילו היו כמה פרקים משולבים בינהם אני זוכר איך בתור ילד כל פעם ששתי סדרות\דמויות השתלבו זה עורר בי התרגשות עצומה כמו עם הימן ושירה יש לי שאלה...במקרה אם אתם זוכרים, בערך לפני 11 -14 שנה היתה סידרה בערוץ 22 בשבת בבוקר לא זוכר איך קוראים, מסופר על ילד שיש לו חבר חיזר כזה..מעופף יש מלא זיהום בעולם(לא אני לא מדבר קפטן פלנט) והוא מסתובב בעולם במטרה לאחד תרבויות וכל פעם הוא משלים חלק מפירמידה וככה התרבויות מתאחדות למען איזה מטרה ...

MetalSinagouge

New member
כן דן דין השופט עשה קרוס-אוברס

אצל טוב טוב הגמד (David The Gnome), אבל הוא היה יותר מדי כבד אני חושב, חיות לא צריכות שיפוט

RainBird

New member
עלילות דוד המאותגר אורכית. בשפת הפולטיקלי קורקט.

MetalSinagouge

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo191.gif../images/Emo31.gif

אבל עם כל הכבוד לשיטת המחזור פרקים של ערוצי טלוויזיה למיניהם, הפרק הזה באמת שודר (אם זיכרוני אינו מטעה אותי, ויש לו חתיכת פוטנציאל לזה) מעט פעמים. לא הייתי אומר שהוא מת, הוא נפרד מהעולם בצורה כלשהי וזה באמת היה עצוב, אבל גם איכשהו מעודד בצורה כלשהי, שקשה להסביר.

PurpleFilth

New member
כמובן, מעפר באת ואל עפר תשוב.

מקבל משמעות מאוד מילולית כשאתה יסודן אדמה.

RainBird

New member
אויש. זה היה ברור. שנים הוא לא שלח מסר ממוריה. מה הוא יהיה? חי? וזה ספוילר זעיר לספר.

gwizard

New member
לגבי שר הטבעות

רק להבהיר שהאלפים נסעו על ספינות אמיתיות לחלוטין והכל קרה במימד 1. בעולמו של טולקין, כפי שמסופר בסילמריליון, הואלאר נמצאים מעבר לים. לשם בדיוק נסעו האלפים או יותר נכון חזרו כי לפי הסיפור הם היו אלו שנוצרו ראשונים כהתגלמות מושלמת של יצור אנושי. אחריהם נוצרו האדם, גמדים ושאר היצורים. גם לי היו כל מיני פנטסיות עד שקראתי קצת מעבר להוביט ושר הטבעות

neophile

New member
"מעבר לים"

יכול להתפרש בדרכים רבות פנטסיונר מושבע שכמוני

למעלה