והינה סיפורי האישי
אני כיום בת 24 עוד חודש עד לרגע זה זה סוד שהולך איתי והכל התחיל בגיל 13 , בגיל 13 היה לי חבר ואני מזכירה אני מסורתית לא שומרת שבת רק חגים וקידוש ביום שישי ולא דתיה או חרידית , בגלל שהיה לי חבר הורי לקחו אותי לעובדת צוצאלית ואמרו שהם הולכים לקחת אותי לירושליים לאיזה ישיבה חרידית של בנות ושמה בגלל שאין קשר אם מסורתיים וכו הם הולכים לנתקו איתי כל קשר , כי הם לא רוצים בי , העובדת צוצאלית אמרה להם בזמנו שאינם יכולים ככה לזרוק ילד וחייבים לגדל אותי עד גיל לפחות 18 , זה מה שאני זוכרת במאורפל כי אני מדחיקה והדחקתי כל חיי מה שעשו לי . בגיל 16 דודתי היתחתנה ואני שמחתי בשמחתה ורקדתי אבא שלי לא הסכים לי לרקוד והושיב אותי על ידו אז אחת הבנות דודות בא קראה לי ושבאתי ללכת איתה לשירותים אבא שלי היתעצבן והרביץ לי באולם לידי כולם כמובן שכולם ניסו להגן עלייאבל ללא הועיל ולקח אותי החוצה והמשיך להכות אותי ולמשוך בשערי ולתת לי סטירות ובוקסים חזקים בכל חלקי גופי הוא לקח את סבי וסבתי מצד אמא לת"א בחזרה והכניס אותי לרכב ישבתי מאחור והם ניסו להגן עליי ולהגיד שאני יהיה אצלהם בבית בנתיים וכו , הוא לא הסכים הוריד אותם והמשיך להכות אותי תוך כדי נסיעה והחזיר את אמא ואחיי הביתה עלה למעלה פתח את הדלת דחף אותי פנימה בעוצמה רבה שנישכבתי על הרצפה הוא בעט בי בבטן בראש ובכל חלקי גופי הרים אותי מהשערות נתן לי סטירות ובוקסים היה לי אז שיער ארוך שחור מתולתל עד הישבן עם תיסרוקת יפה ושימלה שחורה וארוכה עד הים היא אצלי שמורה בארון , הוא לקח מספריים הושיב אותי על כיסא וגזר את כל שערי אמא שלי עמדה בצד ולא עשתה כלום לא ניסת להגן עליי גם לא אז בגיל 16 מעצבים שלו הוא הכניס לי את המספריים לתוך הראש ורק שהשפריץ לי דם הוא נירגע שבר תטלפונים ו וחלק מהפלפונים שלא נוכל להיתקשר לאמבולנס או למשטרה והוא ברח בעודי מדממת על הרצפה לא יודעת איך באו לקחות אותי למיון אמרו לי לספר שאיזה בחור תקף אותי בחושך ואני לא יודעת מי זה היה , היתי בבית החולים עברתי בדיקות אמרתי להם מה שאמרו לי להגיד כי פחדתי רצו לעשות לי בדיקת אונס אבל אמרתי שהוא לא הצליח והוא ברח מרעש ושככה באתי הביתה מעולפת איך הרופאים האלה שישתוקו להם ידיהם לא ראו שהשער שלי נושר על הסדינים ושאני עם שמלה מפוארת שלא יוצאים איתה לטייל בעיר איך הם לא ראו כלום איך לא ראו שמשהו לא בסדר איך ? חזרתי הביתה אבא שלי חזר אחרי כמה ימים שאמרו לו שבטוח לחזור הביתה , והמשפט היחידי אמא שלי אמרה לי אני יעניש אותו אני לא יתן לו לזיין אותי הוא היה חוזר הביתה ואני נכנסתי מתחת למיטה עד שהוא לא היה הולך לעבודה לא היתי אוכלת לא לשירותיים בקושי זה בעצם סיפור חיי החיים המשיכו להיות כרגיל מבחינתם זיונים והכל כאילו לא קרה כלום אז תגידו לי איזה מין אמא זאת שלא מגנה על ילדיה ? אני מאז מנודה מהמשפחה אין לי הורים במיוחד לא אמא אני עוד כועסת ולא סולחת להם גם לא יסלח עד יום מותי כי אי אפשר לסלוח בכלל על דבר כזה . אני מתה לברוח מיפה כבר ואין לי אפשרות רק אחראי שאני יתחתן לצערי זאת עוד רחוק רחוק ממני .