שלום לכם בנות

שלום לכם בנות

שמי קרן בת 24 יש לי אמא בבית , אבל אני חייה ללא אמא כבר הרבה שנים ותאמת ללא משפחה כי נידו אותי מישם אני חייה איתם כדי שלא ידברו אני חייה עם משפחתי אבל אני בודדה ומנודה מהם האים יש פה עוד כמוני ? תודה קרן
 

ymz

New member
היי קרן, ברוכה הבאה

אני אישית איבדתי את אימי לפני כמעט 15 שנים בגלל סרטן, אבל יש כאן בנות במצב דומה לשלך. בלי שום קשר לצורת האובדן, אנחנו תמיד שמחות לתמוך ולעזור ככל האפשר. אז שוב, ברוכה הבאה ותשארי איתנו.
 
היי קרן, ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה! לפי "הגדרת העבודה" שלנו, אבדן אם הוא משהו שנגרם לא רק ממוות, אלא גם ע"י נטישה, פיזית או מנטלית, יזומה או לא יזומה. אינני מכירה לעומק את מצבך, ניסינו להניח בזמנו יסודות לאבחנה במאמר הזה. אם את מרגישה שאת בקטיגוריה, אז הרי שאת בקטיגוריה... נשמח לשמוע עוד אודותייך. סקאלי
 
שלום קרן

אני לא במצבך, אבל רציתי להגיד ברוכה הבאה
 
תודה רבה על קבלת הפנים

יש לי הורים ואחים אבל בגיל מאוד צעיר אני בודדה במשפחה הורי הוציא אותי מהקטגוריה משפחה אני חייה בבית כי אין לי בררה "שלא ידברו השכנים" אני מורשית לצאת רק על ידי בעל חתן " מהבית אני יספר את סיפורי בהזדמנות
 
אני מבינה

שהחוקים החברתיים בסביבתך הם די נוקשים. מתיאורך אני מבינה שאת דתיה, או מסורתית. אמרת שתספרי את סיפורך בהזדמנות. זה אכן מעניין, נראה שיש לך התמודדות מאוד מורכבת. האם יש לך מקורות תמיכה כלשהם, במשפחה המורחבת, חברות או מסגרת כלשהי?
 
לא אני לבדי ואין לי תמיכה בכלל

אני חייה בבית כי אין לי בררה ואני מאוד סובלת כי ממררים לי את חיי פה כל הזמן ואני יספר את סיפורי
 
והינה סיפורי האישי

אני כיום בת 24 עוד חודש עד לרגע זה זה סוד שהולך איתי והכל התחיל בגיל 13 , בגיל 13 היה לי חבר ואני מזכירה אני מסורתית לא שומרת שבת רק חגים וקידוש ביום שישי ולא דתיה או חרידית , בגלל שהיה לי חבר הורי לקחו אותי לעובדת צוצאלית ואמרו שהם הולכים לקחת אותי לירושליים לאיזה ישיבה חרידית של בנות ושמה בגלל שאין קשר אם מסורתיים וכו הם הולכים לנתקו איתי כל קשר , כי הם לא רוצים בי , העובדת צוצאלית אמרה להם בזמנו שאינם יכולים ככה לזרוק ילד וחייבים לגדל אותי עד גיל לפחות 18 , זה מה שאני זוכרת במאורפל כי אני מדחיקה והדחקתי כל חיי מה שעשו לי . בגיל 16 דודתי היתחתנה ואני שמחתי בשמחתה ורקדתי אבא שלי לא הסכים לי לרקוד והושיב אותי על ידו אז אחת הבנות דודות בא קראה לי ושבאתי ללכת איתה לשירותים אבא שלי היתעצבן והרביץ לי באולם לידי כולם כמובן שכולם ניסו להגן עלייאבל ללא הועיל ולקח אותי החוצה והמשיך להכות אותי ולמשוך בשערי ולתת לי סטירות ובוקסים חזקים בכל חלקי גופי הוא לקח את סבי וסבתי מצד אמא לת"א בחזרה והכניס אותי לרכב ישבתי מאחור והם ניסו להגן עליי ולהגיד שאני יהיה אצלהם בבית בנתיים וכו , הוא לא הסכים הוריד אותם והמשיך להכות אותי תוך כדי נסיעה והחזיר את אמא ואחיי הביתה עלה למעלה פתח את הדלת דחף אותי פנימה בעוצמה רבה שנישכבתי על הרצפה הוא בעט בי בבטן בראש ובכל חלקי גופי הרים אותי מהשערות נתן לי סטירות ובוקסים היה לי אז שיער ארוך שחור מתולתל עד הישבן עם תיסרוקת יפה ושימלה שחורה וארוכה עד הים היא אצלי שמורה בארון , הוא לקח מספריים הושיב אותי על כיסא וגזר את כל שערי אמא שלי עמדה בצד ולא עשתה כלום לא ניסת להגן עליי גם לא אז בגיל 16 מעצבים שלו הוא הכניס לי את המספריים לתוך הראש ורק שהשפריץ לי דם הוא נירגע שבר תטלפונים ו וחלק מהפלפונים שלא נוכל להיתקשר לאמבולנס או למשטרה והוא ברח בעודי מדממת על הרצפה לא יודעת איך באו לקחות אותי למיון אמרו לי לספר שאיזה בחור תקף אותי בחושך ואני לא יודעת מי זה היה , היתי בבית החולים עברתי בדיקות אמרתי להם מה שאמרו לי להגיד כי פחדתי רצו לעשות לי בדיקת אונס אבל אמרתי שהוא לא הצליח והוא ברח מרעש ושככה באתי הביתה מעולפת איך הרופאים האלה שישתוקו להם ידיהם לא ראו שהשער שלי נושר על הסדינים ושאני עם שמלה מפוארת שלא יוצאים איתה לטייל בעיר איך הם לא ראו כלום איך לא ראו שמשהו לא בסדר איך ? חזרתי הביתה אבא שלי חזר אחרי כמה ימים שאמרו לו שבטוח לחזור הביתה , והמשפט היחידי אמא שלי אמרה לי אני יעניש אותו אני לא יתן לו לזיין אותי הוא היה חוזר הביתה ואני נכנסתי מתחת למיטה עד שהוא לא היה הולך לעבודה לא היתי אוכלת לא לשירותיים בקושי זה בעצם סיפור חיי החיים המשיכו להיות כרגיל מבחינתם זיונים והכל כאילו לא קרה כלום אז תגידו לי איזה מין אמא זאת שלא מגנה על ילדיה ? אני מאז מנודה מהמשפחה אין לי הורים במיוחד לא אמא אני עוד כועסת ולא סולחת להם גם לא יסלח עד יום מותי כי אי אפשר לסלוח בכלל על דבר כזה . אני מתה לברוח מיפה כבר ואין לי אפשרות רק אחראי שאני יתחתן לצערי זאת עוד רחוק רחוק ממני .
 

ymz

New member
את מתארת חיים מאוד קשים

מאוד עצוב לי לקרוא את מה שכתבת. ניסית לפנות למישהו לקבל עזרה? עובדת סוציאלית, יועצת בבה"ס? אני בטוחה שאפרת למצוא דרך לצאת מהבית גם ללא חתונה.
 
תשובה: אני כיום בת 24 ו

שלום אני כיום בת 24 ועד היום וכיום זה סוד גדול מאוד שלא מספרים ואף אחד לא יוכל לעזור לי
 

ymz

New member
כן הבנתי שזה סוד שמאוד קשה לך איתו

אבל בכל זאת, למה שלא תנסי לפנות לקבלת עזרה בחוץ? את כבר ילדה גדולה את יכולה ללכת לחיות לבד רחוק מהמשפחה שלך שפוגעת בך. מכל הלב, אני מציעה לך לפנות לעובדת סוציאלית שבטוח תוכל לתת לך פתרון ולעזור להתרחק מהבית. אני יודעת שזה קשה, אבל תמצאי את כוחות הנדרשים והצילי את עצמך.
 
זה לא פשוט מפני ש

היי זה לא פשוט מפני שיהיה מוערבות של משטרה כי זה לא ככה עם כולם רק איתי
 

ymz

New member
את לא חייבל להגיש תלונה

את יכולה רק לקבל עזרה בלצאת מהבית.
 
למעלה