שלום לכם אנשים.......

לירונר

New member
אממ... פסק זמן ~../images/Emo70.gif~

לאט לאט.. תסביר לי מהתחלה למה אני יקירה, ומה הקשר לכוס גבוהה ולקש

xanadu

New member
יקירה אתה, כי זה סוג של נימוס

וכוס גבוהה עם קש, שכחת את הקרח, ככה אני רוצה את הקפה שלי קפיש?

זורבבל

New member
ילדים../images/Emo70.gif

הצא´ט זה קצת יותר למעלה, איפה שכתוב צ´אט. אתם באים?

merman

New member
השם Xanadu

נלקח משיר שנכתב בסוף המאה ה19 או תחילת העשרים ע"י קולדריג´ (אני חושב). המשורר חלם שיר שלם של עשרות עמודים, קם והתחיל לכתוב אותו. לצערינו דפקו בדלת ועד שהוא קם לענות וחזר לשולחן הוא שכח את המשך השיר המדהים. נכתבו רק כמה בתים. השיר מספר על הארמון המדהים שבנה קובלאי חאן בקזנדו, ארמון שיושב בהרים ובמערות קרח, מעל נהרות ויערות. שיר מאוד מרשים ומפורסם. ברור שהשם של המקדש בסרט של וולס נלקח משם. בקשר לדברים האחרים אני לא יודע.

זה בדיוק מה שחשבתי...

זה אכן של קולרידג´ וזה רק ההתחלה של השיר אבל השאר נשכח.. נו טוב ככה זה כשלוקחים סמים
אמילי (מי אמר שאני לא חכמה?)

SmartChild

New member
שאלה לxanadu...

בס"ד, xanadu כתב: "גם חמוד, גם שווה, גם פנוי וגם לא ערס. בקיצור, בנות, להסתער!!!!!! " יש כאן גם בנות? כי זה פורום להומואים, כלומר, למרות ההומאיות שלכם, אתם נותנים לבנות את זכות הדיבור וזה רק מוכיח שהעולם לא שייך רק לגברים! תחשוב על זה! **** "צדיק ורע לו רשע וטוב לו"...

לירונר

New member
יש לך עוד הרבה מה ללמוד

לא כולם חייבים להיות הומואים בשביל לעשות כיף בפורום שלנו

כן כן, בעולם שלנו

יש לאישה עוד תפקידים חוץ מלהיות אינקובטור אנושי שיודע גם להכין קרעפלך. היא יכולה גם לדבר מדי פעם. ובמקרה של מאי גם להצליף בלירוי בפומבי..

xanadu

New member
ילדי איננו ילד עוד, תצדיק את הניק!

אם אני צריך להסביר את הבדיחה, חבל שאמרתי אותה בכלל תסביר לי אנא ממך מה הקשר בין מה שאני אמרתי לבין פירוש רש"י שאתה נתת? כי נבצר מבינתי

MARMELAD

New member
אתה אולי לא הצלחת להבין

אבל התגובה נאמרה לסמארטצ´יילד ולא לך

MARMELAD

New member
כמו שענו חכמים ממני

בהחלט יש כאן בנות. אמנם הפורום מופנה לקהל של בנים הומואים אבל כל מי שאוהב אותנו מוזמן להישאר. ואני שמח מאוד שהחלטת להישאר בפורום - אני מבטיח להוריד את מפלס העוינות כל עוד אתה מוחק את ההתנשאות - ומוותר על נסיונות ההחזרה בתשובה שלנו. ועוד משהו - תבדוק מסרים. גיא

אז תבוא לאגודה

האגודה להומואים לסביות טרנס וכו´. יש קבוצות נוער שזה נוער בגילאים (בערך) 16-20. בתל אביב זה בימי שבת בשמונה וחצי, באגודה בנחלת בנימין.

למעלה