שלום לכם אנשים.......

orush

New member
שלום לכם אנשים.......

היי אנשים מה המצב? אז ממש בא לי לפגוש אנשים שהם בגיל שלי... שזה משהו שנקרא בני נוער.. אז אם יש פה משהו כזה... בואו אלי.... אם ממש לא בא לכם אז אני אתן את הדחיפה הקטנה שכולם צריכים.... אני חמוד,אני שווה,אני פנוי,אני לא ערס ובקיצור האנשים שהייתם מתים לצאת איתם....:)

MARMELAD

New member
יא איזה כיף

תקשיב לי ותקשיב לי טוב לוח מודעות של "חתיכים וחמודים" תוכל למצוא מחוץ לפורום. אם מה שיש לך להגיד על עצמך זה שאתה חמוד שווה ופנוי - לא תודה. עכשיו תתחיל מההתחלה.

החזרתי לך ...

ותודה מתוק.. שיפרת לי קצת את מצב הרוח....

.m

New member
שיפרת לי את מצב הרוח? מתוק? ../images/Emo123.gif

לירוי, מה בדיוק קורה פה?! לא, שאני אבין - יש לך עוד נשים מלבדי??? ממש לא מקובל עלי!
mai

xanadu

New member
תראו איזו מציאה? להתנפל!

גם חמוד, גם שווה, גם פנוי וגם לא ערס. בקיצור, בנות, להסתער!!!!!!

xanadu

New member
ובכן....

xanadu היה המקדש המזרחי בסרט האזרח קיין של אורסון וולס, שזכה לאינספור תשבוחות ופרסים ונחשב לאחד מגדולי הסרטים של כל הזמנים אבל מה שיותר משמעותי, זה שיר של אוליביה ניוטון ג´ון ואחד מסרטי הזבל החביבים עלי בכל הזמנים

עוד מעט יבוא לירונר

מכונת הקפה/שוקו הבלתי ניתנת לעצירה, שלאט לאט מאכלת ברווחים של סטארבקס.. ואז גם יהיה משהו לשתות.

לירונר

New member
~לירו../images/Emo16.gif~ וה../images/Emo96.gif

ברוך הבא ~
~ אני את השוקו והקצפת כבר הבאתי... עוד מעט יבוא הממתק ויתן לך
~לירו
~

orush

New member
יופי מתלהבת...

טוב תבינו אנשים מתלהביםם שחושבים שהם בוגרים והם גדולים ואם יש מישהו בן 13 שכבר מצהיר על עצמו שהוא הומו-אפשר לצחוק לרדת עליו.... טוב תבינו זה כל כך לא מזיז לי ממש ממש לא אכפת לי מאנשים כאלה אז חבר לבזבז את הזמן על האינטרנט... אם יש לכם תגובות כאלה פשוט תשאירו אותן בראש שלכם.....

לירונר

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מישהו מערער על יכולתי

תתפשט ~
~

xanadu

New member
אני רוצה גראנד מוקה מקיאטו

ונדון בהתפשטות אחר כך

xanadu

New member
עוד קרה יקירה

המחשב שלי עושה לי אודיסיאה בחלל, אני צריך לחבוט בו קצת לאפס אותו

למעלה