חח וואי גם לך יש שם יפה ותודה:::) יש לכם אייסיקיו?
ח ח ב ו ב ה New member 26/3/03 #10 חח וואי גם לך יש שם יפה ../images/Emo9.gif ותודה:: יש לכם אייסיקיו?
ח ח ב ו ב ה New member 25/3/03 #1 שלום לכם אנשים! מה המצב? מה קורה? מה נשמע? מה העניינים? הכל טוב? אני מקווה :] טוב... אני חדשה פה בפורום, קוראים לי מיכל ואני בת 14... וזהו בערך אם בא לכם לדעת עוד משו אני פה (; ביי ביי::
שלום לכם אנשים! מה המצב? מה קורה? מה נשמע? מה העניינים? הכל טוב? אני מקווה :] טוב... אני חדשה פה בפורום, קוראים לי מיכל ואני בת 14... וזהו בערך אם בא לכם לדעת עוד משו אני פה (; ביי ביי::
ל ליליוש New member 25/3/03 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה נעים מאוד אני ליאת ואני בכיתה י' בת 15 מטבריה
M moriabar New member 31/3/03 #12 הא,הא,הא, הייתי בטבריה השבוע, ואני אהיה שם גם שבוע הבא, איזה עיר מהממת!
D DoritOS New member 25/3/03 #4 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif אני אורת ואני בת 15(כמעט)...
מ מתן ב New member 25/3/03 #5 ברוכה הבאה! ../images/Emo110.gif מקווה שתהני... ולאורית יש עוד חצי שנה עד שהיא תגיע לגיל 15... לעומת זאת, לי יש עוד חודשיים ו...אממ... אורית, יצאת בזול כשאמרת "כמעט" ו.. זהו תהני
ברוכה הבאה! ../images/Emo110.gif מקווה שתהני... ולאורית יש עוד חצי שנה עד שהיא תגיע לגיל 15... לעומת זאת, לי יש עוד חודשיים ו...אממ... אורית, יצאת בזול כשאמרת "כמעט" ו.. זהו תהני
ח ח ב ו ב ה New member 26/3/03 #8 חחחח טוב אני מזדהה עם אורית כי גמני אהיה עוד חצי שנה בערך בת 15 נולדתי בסוף שנה...:]
D Dragon Death New member 26/3/03 #6 ברוכה הבאה! היי, קוראים לי דיויד ואני בן 14 (עוד לא... יומולדת מחר ) אני מקווה שתהני מהפורום ו... זהו בערך, להתראות.
ברוכה הבאה! היי, קוראים לי דיויד ואני בן 14 (עוד לא... יומולדת מחר ) אני מקווה שתהני מהפורום ו... זהו בערך, להתראות.
ח ח ב ו ב ה New member 26/3/03 #7 מזל טוב ../images/Emo9.gif אגב... ויש לך שם י-פ-ה!! ותודה לכם אנשים (;
N nobodys girl New member 26/3/03 #11 מזל טוב!! ליום הולדתך התאספנו כאן ואיתנו מקבץ ברכות לא קטן אושר עושר בריאות והמון מתנות בהצלחה בלימודים וגם עם בנות אז שיהיה לך המון מזל טוב ויום הולדת מאושר יום מחורפן, משוגע, כיפי ובכלל נהדר הרי לך זר ברכות ושפע איחולים כלב , דג ושני חתולים מזל טוב ועד מאה ועשרים מפורום חברויות וגם מאחרים (לא היה חרוז, סורי ) אדוה
מזל טוב!! ליום הולדתך התאספנו כאן ואיתנו מקבץ ברכות לא קטן אושר עושר בריאות והמון מתנות בהצלחה בלימודים וגם עם בנות אז שיהיה לך המון מזל טוב ויום הולדת מאושר יום מחורפן, משוגע, כיפי ובכלל נהדר הרי לך זר ברכות ושפע איחולים כלב , דג ושני חתולים מזל טוב ועד מאה ועשרים מפורום חברויות וגם מאחרים (לא היה חרוז, סורי ) אדוה