שלום לכם אנשים !

שלום לכם אנשים !

אז זהו... אני פה, וזה סופי...! (לשבועיים בלבד, בעז``ה) סתם רציתי לבוא ולומר שלום... אתם לא חייבים להתייחס להודעה שלי. השם שלי, עכשיו ממש לא רלוונטי, אני עכשיו קרוב... בעצם אני פה... וזהו. אתם בטח שמים לב לזה שאני בסך הכל מנסה לנפח את ההודעה במילים, שלא בדיוק קשורות זו לזו... ועוד כל מיני פסיקים ונקודות למיניהם. אבל מי שבכל זאת יתעקש להגיב ולרדת עלי... תפאדאל ! אבל רק שידע שאני ``מ`זה`` עייף... הספקתי לבקר חברים, ולשוחח עם חברים מהפורום בשידור חי... אני חייב להגיב לשירה של אסתי ... המילים הפשוטות שלך, פשוט נגעו לליבי... אני חושב שנחתתי למציאות עגומה וכואבת... אין לי כוח לחשוב על הדברים האלו, זה יכול לסחוט אותי לגמרי... טוב שלקחת, אסתי, את המשימה לידייך. פשוט, אני לא הייתי עומד בעומס הרגשות הזה... אוקיי חברים וחברות... אני טס/עף/רץ/דץ... לישון. ושתהיו (בריאים) (מאושרים) (שמחים) (עליזים)... מה שתבחרו... הלכתי. זהו, אני לא פה. >מה אתם עומדים ומסתכלים עלי?! זוזו...< ביי. רחוק/קרוב/יותר קרוב/הכי קרוב/פה...

כתומה

New member
ברוכה הבאה ``רחוק``

ברוכה הבאה רחוק קרוב... מצטערת להעיר אותך משנתך.. אבל רק רציתי להראות את פרצופי...(ברכה או משהו..) אז איך בארץ???? התגעגעת??? בצדק!!!(עונה לעצמי..) מקווה שנדבר עוד........ותעשה חיים ותישן טוב.. ביי וחלומות נעימים. ממני חידה

למעלה