שלום לכם אנשים!!!

שלום לכם אנשים!!!../images/Emo6.gif

אני מצטרפת חדשה לפורום פארסקייפ(כן,גם אני בפורום פארסקייפ) אבל רציתי לשאול כמה דברים: א)למה לא משדרים את פארסקייפ עונה 4? ב)איפה יש אתרים על פארסקייפ? ג)מה זה יריד פארסקייפ? ד)לא כל כך הבנתי מה קורה כל העונה ה-3,אם תוכלו תסבירו לי בבקשה... תודה לכולם.. מקווה שתתקבלו אותי בברכה... ====================================================================== אין לי חתימה!

kelebrin

New member
גם את בפורום פארסקייפ? ../images/Emo6.gif

א. למה לא משדרים את פארסקייפ עונה 4? כי "יס" הם טמבלים והם מעדיפים לשדר את וואי בלילה בשידורים חוזרים מאשר להביא קצת תוכן איכותי לטלוויזיה שלהם. בעצם, אין לנו מושג למה הם לא משדרים את העונה ה-4. מספר אימיילים ששלחתי נענו בתשובות מעורפלות ביותר ("כרגע אין ביכולתנו לרכוש את העונה הרביעית" וכו') סורי... ב. איפה יש אתרים על פארסקייפ? אתרים על פארסקייפ תוכלי למצוא בחלק הקישורים של הפורום. ג. מה זה יריד פארסקייפ? באמת מה זה? לא שמעתי על כזה דבר מעולם. ד. בעונה 3 יש די הרבה דברים, עלייך להיות קצת יותר ספציפית כדי שנוכל לענות לך בצורה הטובה ביותר. אה, כמעט שכחתי- ברוך הבא!!!

ylondon1

New member
ל-Bumping Super GIRL

את רואה בייס או בהוט? כי אם בהוט, אז קודם כל, העונה השלישית לא נגמרה עדיין, ודבר שני- אחרי שהם נפטרו מקרייס, סקורפי רודף אחריהם בגלל המידע שיש לג'ון בתת מודע על חורי תולעת. ג'ון חושב שהוא לא יודע כלום על חורי תולעת, אבל בפרק שבו הוא חושב שהוא מגיע לכדור הארץ, והוא מגלה שזה בעצם עוד כוכב לא מוכר עם חייזרים שרוצים לברוח ("הקדמונים"), והם הכניסו לו מידע לתת מודע על חורי תולעת. כשהוא מגיע לבסיס של ה"פיסקיפרס", ונתקע בכיסא אורורה, סקורפיוס רואה שיש לו מידע, ומכניס לו שבב למוח שבו הוא (סקורפי) יכול לחפש בניחותא מידע על חורי תולעת ושאר ירקות.

למעלה