שלום לכם אנשים

נחמדת

New member
שלום לכם אנשים ../images/Emo13.gif

ערב טוב לכולם! רציתי לדעת אם משהו יוכל להפנות אותי לאתרי מידע ומאמרים העוסקים בבסיסי נתונים. אני מתוכננת ללמוד תיכנות מערכות מידע בסביבת אורקל, והלימודים מתחילים עוד חודש בערך. בזמן הזה אני מנסה לאסוף כמה שיותר מידע על תחום ה-DBA והתיכנות. ובכלל האם שווה להשקיע בתחום, אני מקווה שזה יעניין אותי..
כל תגובה תתקבל בברכה תודה רבה נחמדת

eli_leiba

New member
תנסי את http://technet.oracle.com ../images/Emo22.gif

שלום לך ציפורה נחמדת... ב Otn- Oracle TechniCal Network תוכלי למצוא שם כל מה שרצית ולא העזת לחלום בנושאי Oracle יש אתר נחמד (שגם אני פעיל בו) שנקרא www.searchDataBase.com ניתן ללמוד שם על כל תעשיית DataBases לגבי email כל יום ל mail שלך עם כל מיני טיפים וכן כל יום חמישי ב 15:00 יש הרצאות on-line שניתן להקשיב להן באמצעות ה media Player בנושאי Database כל פעם בנושא אחר אני בתחום כבר 11 שנים ותמיד יש משהו חדש ללמוד אך להבדיל מתחום התכנות שבו יש "אופנות" של שפות שבאות ,עולות ואח"כ נעלמות לטובת אחרות , כאן אין מצב כזה אלא לימוד והתפתחות תוך התבססות על הקיים.

נחמדת

New member
אלי היקר ../images/Emo20.gif

תודה רבה לך על המידע! נכנסתי לאתר והתחלתי לעיין שם, כל פעם קצת..
את ההרצאה פיספסתי, כיוון שאני לא מכירה את ה-"MEDIA PLAYER" אבל ידוע לי שיש כיתות וירטואליות ברשת, אבל לשם נכנסים עם הרשאה שנותן בד"כ בית הספר שבו לומדים.(ג´ן ברייס, במקרה שלי). דרך השאלות והתשבובות שרצות כאן באתר אני גם מתחילה לקבל יותר מושג על עניין בסיסי הנתונים, על הקישורים הטבלאות וכו´. טוב לדעת שאם יש בעיה יש לאן לפנות. וטוב יותר לדעת שיש לכם את הסבלנות לעזור
בטח תראו אותי פה בעתיד...
שוב תודה וסופ"ש נפלא נחמדת

למעלה