שלום לכם אנשים יקרים...

mprb

New member
שלום לכם אנשים יקרים...

אני מירי. עברתי על ההודעות פה בפורום ואני חייבת לציין- אהבתי. *במיוחד את השרשור על הלורדים והטושים
* האמת לי אין לי כ"כ בעיות, כלומר היו לי אבל פתרתי אותן (הייתה בעייה עם אמא, אז עברתי לגור לבד) אבל סתם החלטתי לנסות להתקבל לקהילה הקטנה שלכם שמאוד מצאה חן בעיני... אז, מה אתם אומרים??? (משום מה אני מרגישה כמו ילדה שמחכה שהמקובלים של הכיתה יקבלו אותה
)

mprb

New member
תודה

אני בטוחה שאני אתנחל טוב מאוד- זה אצלי בדם
דרך אגב- יש שוקו??? קפה עושה לי

mprb

New member
../images/Emo52.gif לא התכוונתי../images/Emo7.gif

אני פשוט לא סובלת קפה. אתה רואה, רק הגעתי וכבר העלבתי אותך

dana2909

New member
ברוכה הבאה!!

אני שמחה לקדם את פנייך בצהלולים... (למרות שהפקחים הפסיקו לשבות) ברגע שתפקידי את דמי החבר פה משמאל, בסך 999.99 ש"ח בלבד. להלן דביקונך המופלא
. את מוזמנת להביא את כל שלל בעיותך לכאן לקבל פתרונות מוצלחים ויצירתיים.. וכמובן, שמיותר לציין שחברות בפורום הזה דורשת תמיכה במאבק פקחי החניה המוצדק!. שלא ינוחו עד שיענו כל דרישותיהם!! קדימה לשביתה...

mprb

New member
הי דנה, ברוכה הנמצאת...

לצערי יש חדשות רעות בנושא השביתה. לחצי על הקישור...

mprb

New member
אופס../images/Emo9.gif הקישור לא עולה לי

ננסה שוב?

dana2909

New member
דבר תמוה ביותר

לא כל כך עלה לי הקישור שלך, אבל את בטח מתכוונת לשמועה הזדונית על כך שהפקחים חזרו לעבודה. אם כך, נציגים מהשטח מוסרים לי שהפקחים משאירים כרגע אזהרות??!!??
כן כן, מעין פתק מהעיריה שמודיע לנהג היקר, שהוא חונה במקום אסור (מה??? אני?? לא נכון???? חשבתי שעל המדרכה אפשר!!) ושהוא מקבל אזהרה.. עד לפעם הבאה... פקחים יקרים, המשיכו כך!! שביתתכם צודקת!!

../images/Emo42.gif סביר, וברוכה הבאה !

רואה אנוכי שדנה כבר גבתה ממך את דמי החבר המופקעים, כך שניתן ורצוי לעבור מיד לסדר היום העומד לפנינו. הנוירומטר משפיל עיניו וחוזר להנאתו משכבר הימים. הסקר עדיין פתוח, כמדומני שיש לו עוד כמה ימים בתוחלת חייו. בנוסף... אין לי בנוסף. שיהיה יום פרובלמטי ומתסכל לכולנו, ואם אשכחך ירושלים, לפחות אזכור שגם אצלך הפקחים הפסיקו לשבות.

אוֹרן

New member
על הנוירומטר

יש לך מידע בלינק למטה, וכמה דוגמאות מובחרות ומשעשעות, ועם זאת קשות לצפיה, יש לך פה, עוד אחד, ואת זה. אכן מסמכים אנושיים מזעזעים. דרך אגב, אני רונלד, החלפתי כינוי.

´תחדש על הניק החדש

וברוכים הבאים מירי, אנחנו כאן מוכנים לענות על כל שאלה, בקשה, טענה ומענה. אנא הסדירי את תשלום דמי החבר החודשיים עד סוף היום.
שירה

למעלה