שלום לכם, אני חדש

rizzo

New member
החשדות האלה יהרסו את כולנו

אולי תקימו פורום נוסף סודי ותשאירו את זה להנאתו של אסטרו (וכל מחליפי הניקים למיניהם), עם סיפורים בדויים (כמו יומן בדוי)

../images/Emo6.gif שמח לבשר לך שאתה טועה...

איני מתחזה. מעודי לא כתבתי בפורום בעבר. האייקון בא לסמן את התרגשותי מגודל המעמד. ותו לאו. אכן מלכתחילה חששתי, שכן שמתי לב לאוירה העכורה מעט ששוררת לעיתים בפורום זה עקב התחזות של אנשים והחלפות ניקים מרובות ושערתי שקבלת הפנים שלי, עלולה להיות מסוייגת. במידה רבה נתבדיתי, ובכל מקרה אני נכון להוכיח את טוהר כוונותי על ציר הזמן ובעבודה ממושכת. רק תנו קצת אמון.

???../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

אחי, פרשן את עצמך. . . מה קורה ב-6.5 ?! דבר אלנו גלויות, נבין, נחשוב, נשקול, נדון, ניתן תשובה.

MAYA20

New member
איזה צירוף מקרים.

גם הבן של שמוליק גרינפלד חדש. ברוך הבא לך! <בואנה למדת להקליד מהר!>

crfv

New member
ברוך בואך והתמכרות נעימה

בקשר לשאלתך למה יש יותר יוצאות מיוצאים. נראה לי שזה קשור קשר הדוק לאופן הצייתני- מאולף שבו מחנכים בנות, וכשהן רוצות למרוד, הכוח הנדרש מהן הוא עצום. אלה שכן יוצאות, התברכו בהרבה אומץ, חוכמה ויצירתיות, ראה להלן את בנות הפורום. ברוך הבא אני

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תודה לכולכם על הברכות והאיחולים - מקווה שנמשיך להנות ביחד. בעניין היוצאות בשאלה - אני מסכים שלמסגרת החינוכית יש השפעה רבה על יכולתה של אישה חרדית לתפוש יוזמה ולשנות בצורה כ"כ דרמטית את אורח חייה. כ"כ גם לעובדה הפיזית שהם נישאות בגיל כ"כ צעיר ויולדות מוקדם יש השלכה משמעותית. אבל, נדמה לי גם כן שלאישה קל יותר למצוא פתרונות והקלות "בתוך המסגרת", שכן ממנה לא מצפים להיות גדולה בתורה, להתעורר מוקדם ולהתפלל 3 פעמים ביום, וכו' כך שההצגה הנדרשת מהאישה קטנה יותר ולכן אולי הלחץ עליה פחות, והיא לא מרגישה את מלוא הסבל ולכן אולי הדרייב לעזוב נמוך יותר.

למעלה