שלום לכם אני חדש פה

Dreamsphere

New member
שלום לכם אני חדש פה

רציתי להראות ציור דיי ישן שלי עשוי באקריליק

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

קודם כל איזה יופי שבאת! דבר שני הציור נראה לי מאוד מעניין אבל לא יכולתי לראות את כולו כי העלית קובץ ענקי...
אם אפשר לודא שרוחב הקובץ לא יעלה על 400 פיקסלים זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע יותר על הרקע של הציור - כלומר מה המסר מאחוריו ולראות עוד דברים שלך. בוא אלינו הרבה!
אפרת

oren*

New member
מדהים, הרעיון והביצוע

כולי קנאה. מלאך שמחזיק כוכב נופל, אין מילים.

Dreamsphere

New member
וואו!!! אני שמח לראות שאנשים נחמדים

אני סך הכל בן 17 כשציירתי את זה הייתי בן 16 הרעיון של הציור... לא יודע איך הוא בא משהוא פשוט ביקש שאני יצייר לו מלאך אז ככה על טיוטה דף A4 ציירתי בסגנון מאנגה מלאך מחזיק כוכב נופל ויש עוד הרבה ברקע כאילו זה יום דין ומלאכים נשלכו להציל אותנו זה הטהור נגד הגרוע מכל יאן ויאנג ... אני שמח שאנשים יודעים להעריך עוד אומנות כי יש לי את כל החברים יודעים לצייר מאנגה מארבל וכל זה אבל אומנות לא אכפת להם אומרים זה בסיס כדי שנוכל להתקדם... אני ישלך איזה טיוטה של מלאכית מתה אם חיצים בחזה מה אתם אומרים שווה להשקיע לשמן?

בטח ששווה!!!! ../images/Emo45.gif

דרך אגב גם מאנגה ואנימה הם סוג של אומנות ואני אישית פשוט אהיה מאושרת אם יראו פה עבודות בסגנונות האלה בנוסף, במיוחד עבודשות שהתפתחו ועברו לז´אנר אומנותי אחר! פשוט נראה לי מגניב והמלאך הזה מהמם! אגב אם זה מה שיוצא לך עכשיו נראה לי שיש לך עתיד מבטיח...

מגיקל

New member
יפה יפה... ../images/Emo45.gif

מאוד מאוד אהבתי את הביצוע! בדרך כלל אני לא ממש אוהבת מלאכים, אבל שלך יצא יפה ובכלל לא קיטשי... אהבתי הרבה יותר את זה מאשר השני, לא יודעת, אני לא אוהבת אנשים מתים... אבל באמת יש לך את זה!

untitled

New member
ציור ממש נחמד

אהבתי את הגוונים במיוחד, זה מה שאני אוהב למעשה בציור

*GormE*

New member
הטכניקה מעניינת, אני מנחשת שזה

אקריליק מדולל או צבעי מים חזקים..?

FreeFeeling

New member
אחלה ציור ../images/Emo45.gif

הצוק יצא יפה הפרופורציה של האיש כלל הראש יצא יפה. אני מעריך שאתה לא רוצה לשנות אותו ? ....אני הייתי משפר את.... אולי כדי להוסיף אוד גוונים בצוק שאומד אליו האיש ? אני הייתי מוסיף אור בצד שמול של הכנף ולא בצד ימין. למה יש כחול ליד המטאורים ? ...FreeFeeling...

למעלה