שלום לכם! אני חדש פה.....

Ten Foot Pole

New member
שלום לכם! אני חדש פה.....

אני שומע הרבה שירים של נירוונה..... אהבתי את COME AS YOU ARE שיר יפה לדעתי.... יש לי שאלה.. כבר שנים שאני מחפש חנויות עם חולצות של נירוונה, פאנטרה, מגהדאת´ הבנתם למה אני מתכוון?? החולצות השחורות..... תענו לי כי אני רוצה לקנות מלא חולצות....מאזור הצפוןץץ

Hole In The Sky

New member
ברוך הבא..

אמ.מ.... הייתי אומרת לך לקנות בתומר (חנות בסנטר) אבל אתה מהצפון ואני לא מכירה שם..

Ten Foot Pole

New member
את יכולה לתת יותר פרטים כי אולי ...

עוד שבועיים אני יהיה במרכז..... אז בבקשה תתני יותר פרטים.... ואיך המחירים שם?

Hole In The Sky

New member
פרטים:

דיזינגוף סנטר בת"א, הכי קל זה להיכנס משער שבע וישר רואים ת´חנות (מימין)
המחירים של החולצות שם נעים בין 70 ל-80, 90 (אם אני לא טועה)...

Major Thom

New member
75 שקל לחולצה.

וברח´ דיזינגוף, כשבאים מהסנטר לכיוון הכיכר, קצת אחרי הכיכר בצד ימין יש חנות טי שירטים עם דברים טובים. 80 שקל, אני חושבת.

Major Thom

New member
הרוב מטאל, עד כמה שאני זוכרת..

אבל יש להם יציאות לפעמים. בחנות בדיזינגוף (זאת שאחרי הכיכר) יש יותר פרל ג´אם ונירוונה..

tofy

New member
יש ברח´ דיזינגוף....ב25 שקל!!!!

חולצות של קורט,פנטרה,מרלין מנסון,מטאליקה ועוד כמה.... "אופיום" דיזינגוף 79 (אני חושבת) יש לי משם חולצה מתוקה של קורט.........

tofy

New member
לא נכון!!!!!!!!!!

ידיד שלי סיפר לי על זה... ואז פגשתי אותך.......ושאלת אנשים כמה היא עלתה לך (החולצה.....) ואני אמרתי 25 ואז אתה כזה "איך ידעת?!"

tomgavish

New member
ברוך הבא, בקשר לחנויות...........

יש בשוק ראמללה לפעמים חולצות של להקות, ובהדר בחיפה צריך להיכנס לכל החנויות לבדוק, בדר"כ מוצאים שם מציאות, לא יודע תמחירים

Skate is Back

New member
בראשון יש חנות

עם כל חולצות של כל הלהקות מכל הסוגים אם מישהו מתעניין בפרטים,שיגיד

יש בג´אנק במרכז הכרמל...

...את החולצות שאתה מחפש...!!! אבל זה 70 שקל חולצה אז לא שווה בתחת!!! יש גם בהדר בגימיק... שם זה 50 ש"ח... יש גם בקריות... אבל אני לא יודעת בדיוק איפה...

Mekhasheife1.

New member
יש בראשון ליד קניון רוטשילד ...

קוראים לחנות ליאונרדו ויש לו אחלה דברים שם!!!

Skate is Back

New member
תיקון בשבילך

לאונרדו,החנות שעליה רציתי לכתוב היא לא כל כך ליד הקניון,למרות שהיא במרכז העיר,עדיף להגיד שהיא מול גן המושבה (גן העיר) של ראשון.את מכירה את החנות? היא ממש מגניבה,קניתי שם חולצה של קורט ושל נירוונה

suzzie q

New member
מה אתם מכירים לאונרדו????

כנראה שראשל"צ על המפה!!!!חשבתי שאני פה היחידה מהחור הזה

למעלה