שלום לכם, אני חדשה

שלום לכם, אני חדשה

לא ממש בטוחה שמקומי כאן, אז אודה לכם אם תעזרו לי בכיוון. אני נשואה כבר כמעט 9 שנים, מתוך 15 שאנחנו ביחד. עם ילדים קטנים יחסית. המצב הוא כזה : היחסים עם הבעל - אין יחסים אנחנו יותר כמו דיירים שמגדלים ילדים ביחד. אם לא היו ילדים - אין ספק שהייתי כבר מתגרשת, אבל... יש ילדים. אני מרגישה שלא טוב לי כרגע,אין מה להציל , תאמינו לי שאם היה עוד הייתי משתדלת. הבעיה שלי היא שאני לא יודעת מה לעשות - הבעל מאד אוהב את הילדים ואני לא רוצה לפגוע ביחסים ביניהם - בכל זאת גירושים זה לא פיקניק לאף אחד, גם אם נעשה בצורה מתורבתת אבל מצד שני - אני לא יכולה לחיות ככה עד סוף חיי - או עד שילדים יגדלו!! אשמח לשמוע , אשמח גם לדעת איך בכלל מתחילים אם אני אחליט בכל זאת את התהליך תודה

Rtitan

New member
לפני כל דבר אחר...

לוקחים את הבנזוג לשיחה עמוקה ומסבירים לו שקרה משהו ממש לא טוב לחיי הנישואין שלכם - ספרי לו את כל מה שכתבת כאן שאת מרגישה שאין ביניכם... אולי תגיעו להבנה שבהחלט יש מה להציל ותצליחו לעשות את זה יחד?... ולהישאר יחד?... בהצלחה.

תודה, את השיחות האלה כבר עשינו

אפילו כמה, הבעיה היא שהוא לא מוכן להשתנות וטוען שהכל - אשמתי, אני ה"לא בסדר", והאמת, כבר אין לי כוח להוכיח שאני בן אדם, לא טוב לך - חפש~~!!! כמו שאמרתי, עכשיו העניין הוא מתי לחתוך ואיך לעשות שיהיה הכי פחות כואב לילדים, כי הם הכי חשובים.

felka

New member
שלום לך!

אני קראתי ולא ראיתי סתירה בנושא של "בעלי אוהב אותם ואני לא רוצה לפגוע". את לא רוצה לפגוע, אז אל תפגעי. תעשי מקסימום שבעלך ואת תשארו ביחסים טובים מאוד ותגורו קרוב וילדים יוכלו לראותו מתי שהם רוצים. תעשו פעילות ביחד איתו גם שתפרדו (לפחות עד שיהיו לעם בני זוג חדשים). תורידו את המינון בקשר שלכם לאט לאט. תאמיני לי שאם אתם אנשים חכמים ולא הולכים לעשות מלחמות ילדים ידעו לקבל את המסגרת החדשה. מאוד חשוב שתשאירו את החברות שלכם חזקה. בהצלחה לך!

תודה, זה בערך התכנון

השאלה, איך אני בכלל מחילה את תהליך הגירושים ? למי פונים? מה צריך שיהיה לי כבסיס טוב?

felka

New member
דבר ראשון מדברת איתו.

בלי אשמות. גם אם הוא מנסה מניפולציות, שזה טבעי לכולנו, דברי רק על עצמך ועל החלטה שלך. רגוע ככל שאפשר. אם הוא עדיין אוהב אותך יהיה לו מאוד קשה. תביני אותו. אל תנסי להרחיק אותו, זה לא יעזור. תהליך לוקח זמן: תהיה מוכנה להקריב עוד שנה מחייך למען חברות וילדים שלך. הדבר הכי חשוב זה להיות חכמה: הוא לוחץ אל תתנגדי. הוא מבקש ללכת ליעוץ אז תלכי איתו, גם אם מבחינתך אין מה לדבר. מה שטוב מקדם אותך!.

aviavram

New member
מאוד פשוט

בדרך בעלות אפסית מי שיקדם יזכה את בטוחה שזה סופי .......

שחR

New member
אדם צריך לשאוף להיות מאושר

דיירים שמגדלים ילדים ביחד זה לא רע בכלל...יש כאלה שאין להם גם את זה. חסרים המון פרטים לענות לך, ואנני חושב שיש מישהו זולך שיכול לתת לך כיוון ברור. מה שאני יכול להגיד, שיש המון נשים במקרים האלה שולקוחות מאהב מהצד מנהנות מכל העולמות. לדעתי יש לך זכות מוסרית לכך, אם כי חיי שקר והכחשה הם דבר מבאס לאורך זמן. אולי גילוי כזה יזעזע אותו והוא יתעורר.. עם או בלי יעוץ. מנגד גירושים הם לא פיקניק אבל בהחלט חלופה שצריך לשקול במידה והחיים אחר כך לדעתך יהיו מאושרים יותר. יש לנו כרטיס אחד על פני האדמה ואיך שננהל את חיינו ככה הם יראו. בהצלחה, שחR

felka

New member
צודק. גם אני לא רואה בעיה

בלגור ביחד. אבל אנשים שונים חושבים אחרת: יש אנשים שאומרים בבית יש לי אשה שיש לה תפקיד ברור כמו שיש לי. עם חברים אני שותה בירה, עם מאהבת אני מזדיין ואם אשתי אני מגדל ילדים. אישה ד"א עושה אותו הדבר. מצד שני יש אנשים שרוצים חבר בבית (כמוני). אני רוצה להגיע הביתה ולמצוא שם בן אדם קשוב, מעניין, מעתגר. אני רוצה להתפתח ביחד. זה לא אומר שחבר יחיד יהיה אצלי בבית, אבל אכן כל התכונות חייבות להיות, אחרת אני משתעמם וזה בלי קשר לכמות עשיה או חברים שיש לי מחוץ לבית. אני חושב שאנשים צריכים לעשות חשבון נפש ולהחליט מה טוב להם.

למעלה