שלום לכם אני חדשה כאן

SexySexy23

New member
שלום לכם אני חדשה כאן

ורציתי לפתוח את שהותי בפורום עם פנטזייה, שהתגשמה התעוררתי בבוקר להרגשה מדהימה של רוח מהים מלטפת את גופי ברכות שמעולם לא הכרתי, קמתי מהמיטה באיטיות וניגשתי למקלחת, גופי כמהה למגע יד גברית ולמרות זאת לא עשיתי הרבה בנידון, יוצאת למועדונים אבל לא הרבה, ורק בת 23 אני. המים זורמים ואני נכנסת למקלחת מלטפת את עצמי מתכוננת לדייט שיש לי היום בערב, מסתבנת מתעקבת קצת למטה ועולה לשדיים, הרגשה מדהימה, הפיטמות שלי זקורות וקשות למגע ידי. יוצאת מן המקלחת הולכת לכיוון החדר ומחפשת משהו ללבוש להיום בערב. הטלפון מצלצל. "התגעגת?" קול עמוק מעברו השני של הטלפון "אני מצפה לפגישה שלנו הערב" "נקדים אותה, שיהיה לנו יותר זמן... 15:00 בדיוק אני אצלך." השיחה נותקה. חוזרת לארון מגששת אחר משהו סקסי ומפתה ללבוש, מוציאה מהארון חצאית מיני קצרצרה שחורה מעור, תחתון חוטיני עם תחרה וגופייה אדומה. 15:00 : שומעת צפירת מכונית ממתחת לביניין, לוקחת את הארנק ויצאת מהבית... יורדת את 4 הקומות ורואה את המכונית אוודי המהממת שלו. נכנסת לאוטו, נשיקה רטובה וחמה ויאללה נוסעים. "לאן?" שאלתי בתמיהה "חכי." לאט לאט רואה את התפיחה במכנס הג'ינס שלו, מושיטה יד לעבר הג'ינס ומלטפת את איברו... אחח המגע נעים. הייתי מופתעת מעצמי, פגישה שלישית וככה מתחילים?! פותחת את כפתורי הג'ינס ומתחילה בעבודה, מלקקת נוגעת בולעת ושומעת אותו גונח מדי פעם, אני מרוצה מעצמי. המכונית עוצרת. באמצע מעין יער שכזה. הוא אומר לי לצאת ואני ממלאת אחר פקודותיו. הוא משכיב אותי על מכסה המנוע ואומר: "עכשיו תורך". הוא מסיט את החוטיני ומתחיל למצוץ את הדגדגן הלוהט שלי... אני גונחת כמעט צועקת, עיניי עצומות, ופתאום אני מרגישה אותו חודר אליי חזק ואני צועקת מרגישה אלפי כיווצים, והוא מיד אחרי, נשכבים, נרגעים, וחוזרים הבייתה ללילה ארוך ומרגש. הסוף

Sefy

New member
ברוכה החמה מאד! ../images/Emo24.gif קבוצתי!!

ומקווה שתגשימי עוד פנטזיות

SexySexy23

New member
אני כבר

קוראת כאן הרבה זמן וכבר אני יודעת שאתה המחבק הלאומי

Sefy

New member
היי! ../images/Emo9.gif

החשבון בנק שלי לא קשור לעניין

הלווווווווו!!!...(;...

לא לגנוב לי את הכינוי שלי לספי...המחבק הלאומי...:) וד"א...אחלה של פנטזיה והגשמה..(; (:)

Sefy

New member
בנות בנות, לא לריב עלי ../images/Emo9.gif

גם ככה אין מספיק ממני

Sefy

New member
את יודעת כמה גברים תצטרכי לסחוט ?!

ועוד בשביל לעשות אמבטיה כזו

למעלה