שלום לכם אני אורח

שלום לכם אני אורח

אני לא מכיר את הלהקה הזו, אך יש לה שם כל כך מדליק.. מחר יש הופעה בירושלים ואני גר בסביבה האם נראה לכם שאפשר לקחת לשם את שתי הילדות שלי בנות 9 ו- 10 לאחת מהן קוראים דפנה ואנחנו אוהבים עוגיות אמא שלהן אמרה לי שזה רעיון גרוע, אבל זה נראה לי דווקא מאוד הגיוני ללכת להופעה של להקה בלי להכיר את השירים שלה אמרתי לה שדפנה והעוגיות זה כמו עוזי והסגנונות שהיו אהובים עליי כשאני הייתי בגיל של בנותיי אבל כנראה שאני קצת רחוק מהאמת ראיתי את התמונה של חברי הלהקה אולי 20 שנה לא הייתי במופע רוק אבל ממה שאני זוכר זה בעמידה, באיחור, עם דחיפות ומכות והרבה סיגריות מכל מיני סוגים ובשביל לראות משהו צריך להיות גבוה מאוד או לשבת על ראש של מישהו אחר לגבי האיחור בפתיחת ההופעה- לא אכפת לי לוותר להן על שלושת שעות הלימוד הראשונות ביום חמישי אבל לגבי השאר אני צריך את חוות דעתכם המלומדת ושאלה לגולשת נעם- מה זה הסימן D או XD תהיו בריאים

אני תוהה אם אתה רציני.

במקרה שכן, ההודעה הבאה מיועדת לקריאתך.
ההופעה המדוברת מומלצת לבני כל הגילאים, המינים, הצורות והזנים - וספק בלבי אם שתי הבנות שלך לא ימצאו אותה מגניבה ומהנה במיוחד. ההופעות בצוללת הצהובה אכן כוללות עמידה ממושכת, אם כי בהתאם לחוק החדש והיעיל (והמעט מדכא) שאוסר עישון במועדונים, אין סיבה שתחשוש מסיגריות בהופעה. הקהל הירושלמי חוטא מדי פעם בעדינות וטוב לב, ככה שהסיכויים שהבנות שלך יידחפו וייבעטו קטנים, מה גם שאני משוכנעת שאם תבקשו יפה, שאר הצופים ישמחו לפנות לשלושתכם את הדרך לשורה הראשונה ואולי אפילו לשבת על קדמת הבמה. מומלץ שתגיעו בסביבות השעה המיועדת לתחילת ההופעה אע"פ שהיא תתחיל כשעה מאוחר יותר, משום שייטב לכם אם במקום להידחק בין ההמונים עד לשורה האשונה, פשוט תהיו בין הראשונים להיכנס לאולם ותבחרו לעצמכם מקום בלי מאות מכשולים אנושיים שמפרידים בינו לביניכם. * כשאתה מטה את האש בזוית של תשעים מעלות שמאלה, XD עשוי להיראות בעיניך כהבעת הפנים של מי שנמצא בעיצומו של התקף צחוק תזזיתי. אי לכך, XD משמש להבעת צחוק תזזיתי טקסטואלית.

נעמקה19

New member
שלום שלום!

לשאלותייך הראשונות - הקהל של דפנה והעוגיות מאד סימפטי, והשירים קיצביים וכייפים, ואני חושבת שאם אתה לוקח אותן למופע רוק כלשהו - דפנה והעוגיות זו בחירה מצויינת. אין דחיפות, אין מכות, ואם אני לא טועה, בצוללת יש אפשרות לישיבה בהופעה. אם אתה מתכוון לעמוד איתן, תגיע כמה דק' לפני תחילת פתיחת הדלתות כדי לתפוס מקום קרוב לבמה, כדי שיוכלו לראות משהו. לשאלתך השנייה - "XD" זה אייקון, או סמיילי. במקום להשתמש ב"
", ניתן להשתמש ב"XD", המסמלת צחוק. בהצלחה עם ההופעה, וכשתחזור ספר איך היה
אה, ו.. תהיה בריא גם!

ניבזי

New member
לא ולא.

יצא לי להיות בכמה הופעות של דפנה והעוגיות, ואני לא ממליצה לך לקחת את בנותיך הרכות לצפות בהן. וכי למה, אתה שואל? מהסיבות שציינת, ועוד יותר. רוב הקהל בהופעות הוא צעירים בגילאי ה20, ארוכי שיער ומנוקבים בכל איבר ואיבר בגופם. את זמן ההופעה הם מבלים בצעקות, קללות, דחיפות ומכות, קפיצות איומות ועישון בצרורות. ושתייה לשכרה, כמובן. הלהקה, שמתקראת בכלל "דפנה", מנגנת מוזיקת מטאל כבד שלחלוטין לא מתאימה לילדות צעירות, ואת הכינוי "דפנה והעוגיות" הם קיבלו בעקבות כמה מקרים שבהם הקהל השליך בעוצמה עוגיות יבשות ומוצקות על הבמה. השלכת העוגיות הפכה לגימיק כואב שהשתלט במהרה על כל הופעה והופעה. את האחרונה שהייתי בה (ושהתחילה אחרי איחור של שעתיים וחצי שהספיק לקהל להשתכר עד אובדן חושים ולהעביר את ההמתנה בקטטות אלימות) סיימתי באשפוז ארוך אחרי שעוגיית חמאת בוטנים שברה 2 מצלעותי וגרמה לי לזעזוע מוח בינוני. וכמובן שעל לראות משהו אין מה לדבר, בשורות הראשונות נוטים להתקבץ אנשים בגבהים אימתניים. אז הקשב לאמן של הבנות, חסוך מהן את החוויה.

הכל אמת

קנינו היום את הדיסק ושמענו פעמיים אני מרוצה מהנגינה, מה שאומר שכנראה ההופעות שוות לשירים עצמם צריך להתרגל הילדות דוקא קפצצו עם השירים והתווכחו מי זו דפנה הוחלט שזו הבחורה עם המשקפיים כשהייתי בן שבע לקחו אותי להופעה של כוורת ואני זוכר אותה לפרטי פרטים. לכן חשבתי שיהיה מגניב לקחת את הילדות למשהו שהוא לאו דוקא של ילדים ועל הדרך יוכלו להפסיד קצת לימודים עוד לא סיפרתי להן מחר נחליט אימפולסיבית כן-כן לא-לא רק תגידו לי בבקשה באיזו שעה להיות שם אם כתוב שזה מתחיל בתשע וחצי תודה לכל העונים

e r a n666

New member
דפנה זו זו ש..

שוכבת באמצע עם השער המתולתל למחצה המכנסיים האדומות המגפיים הצהובות והחולצה המעויינת בצהובה-לבנה... ולגבי המטומטם ההוא שכתב את כל השטויות האלה שם... אל תקשיב לו!! הוא אידיוט!! בנ-אדם ממורמר ללא חיים!!!

mamalala

New member
איזה אבא מגניב!:O

ההורים שלי לא הסכימו לי ללכת להופעה ביום שישי ואתה רוצה לקחת את הילדים שלך להופעה שלהם

נעמקה19

New member
אתה מגניב כל כך!

ואני חשבתי שאמא שלי מגניבה כשהיא רוצה ללכת איתי פעם ראשונה בגיל 15 להופעה של יהודית רביץ. כל הכבוד על היוזמה! הבנות שלך יהנו מאד! דפנה היא המקסימה שבאמצע, כפי שערן ציין לפניי. לא יהיה קשה לשים לב אליה בהופעה
כדאי לך להיות שם בתשע ורבע, או ועשרים, לדעתי. המון בהצלחה!

kepit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיבלולו!

מצחיק לי XD
סליחה.
!

למעלה