שלום לכם אהובי!

resputin

New member
מותק, זה אומנם חפ"נ, אבל זה יוצא

דופן. במילה לנסוע יש אנלוגיה לשלמים ואין הנ' נופלת. :)

black buttercup

New member
שלום לכם אהובי!

לא הייתי פה איזה שנתיים! אמ...שבוע... לא חשוב... אז באתי להגיד לכם שלום שלום... לוב יו... הייתי בבומבמלה...מישהו עוד היה? איזה אנשים יפים יש שם...זה מטורף! כמה כוסיות...כמה כוסונים! אלוהים, אני רוצה לחיות בניצנים!! אההה...אני בסרט!!! אנשים...סמים זה רע...רע מאוד...זה גם לא כזה כיף כמו שכל המסטולים אומרים... הכל אשליה... ביי...תהנו!

black buttercup

New member
גדול!!!!!!!!!!!!!

אני אספר לכם בפרוט ממש (למרות שזה לא כזה מעניין) יותר מאוחר כי אני מתה מאעב אז אני הולכת לחברתי המזרחית לאכול משו לכבוד המימונה! איזה באסה זה להיות אשכנזיה...האוכל הכי אפור שיש...תפל...איכס...לא כיף... אני אתחתן עם מרוקאית...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif היי../images/Emo13.gif

גם אני הייתי שם וגם מכה אפורה..
באמתה היו מלא אנשים יפים היה כיף רק ללכת שם בחול(בלי נעליים 4 ימים איזה כיף
) ולהסתכל על אנשים יפים.. (חבל שהיו כאלה חלאות מגעילות שהתחילו איתי)

black buttercup

New member
עזבי את הערסים המחזרים

שכחת את הגנבות? טוב...מה אני עושה פה? אוכל...נאפיס?

גנבות?

מוזר...אנחנו השארנו את כול הדברים שלנו ושום דבר בכלל לא נכנב. ובאמת לא הבנתי מה הערסים עשו שם...חשבתי ששינה בחוף לא תעשה טוב לשיער שלהם...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif גנבות גנבות?

הממ.. לא היו שום גנבות אצלי.. למרות שיכול להיות שזה בגלל שהאוהל שהייתי בו היה הפוך לחלוטין עם הכל בתוכו שמי שרצה לגנוב פתח את האוהל וחשב לעצמו-שיט מישהוא הקדים אותי והלך..

בערך כל העולם נמצא שם,

אז למה לא הערסים?... חוץ מזה שלפי מה שהבנתי, הערסים הארצישראלים המצויים דווקא נהנים לרבוץ בחופי ים לא רק בזמן פסטיבלים... לא חושבת שמהווה בעיה לשיער שלהם.. פשוט שוטפים אותו בתוך הים ואז טובלים את הראש בתוך דלי של ג'ל ירקרק. זה יעשה את העבודה!

going mad

New member
יאכסה! זה מוכר../images/Emo11.gif

בעע..יצורים ביזארים.. חופי הים שורצים בהם...הכי משעשע לראות אותם מתחילים עם בנות...LOL "כוסייייייית*שריקה*" מקורי הא? או ש "בוהנה ילד...בוהנה! כוסשיליראבאק בוהנה יא חרא!!!!" אני זוכר שראיתי פעם שתי ערסים מתווכחים על גודל הגורמטים שלהם
זוג אחר ניסו להטביע אחד את השני...חבל שלא הצליחו
הם בכל מקום! הביצפר שלי שורץ מהם! תמיד אפשר למצוא קבוצה(הערס הארציישראלי המצוי נוהג להסתובב בלהקות) שלהם בשירותים מעשנים...הסיגריה היא אחת מסימני ההיכר שלהם! עיצה ממני! אל תיכנסו לשירותים עם ערסים, בהמות חולות נפש! להתרחק מהם כמה שאפשר!

mara jade

New member
היה ענק!

היה ממש כיף! וממש רציתי להצטלם שם עם אחת מהבנות שהלכו שם בלי חולצה עם ציורי הגוף ואמרתי לעצמי שפעם הבאה שאני רואה אחת אני מבקשת להצטלם איתה! זה כמובן לא קרה כי כל הזמן שראיתי אחת המצלמה לא הייתה ליידי!!!
בכל מקרה...זה ממש לא היה מתוכנן שאני נוסעת...רק ביום שישי(יום אחרי שזה התחיל)ידעתי והייתה לי שעה אחת להתארגן ולצאת! ולא היה לי אפילו אוהל! ולא היה לי איפה לשים את הדברים(איזה מזל שלא גנבו לי שום דבר...)ביקשתי מאנשים שאני בכלל לא מכירה לשמור על התיקים שלנו...היה מצחיק...
והתמכרתי שם לצ'אי...הזוועה....וגם הייתי בסדנא שהיא הייתה אשכרה אורגיה המונית! זה היה ממש מוזר!

אותי אגב..

העירו ב-8 בבוקר וזרקתי כמה טרנינגים וג'ינסים זרוקים לתיק ונסעתי... חחחח...איזה סדנא היית?! של הזוגיות או משו כזה? וצ'אי דווקא טעים...במיוחד הצ'אי קפה

mara jade

New member
חחחח

אמממ ולא יודעת...איזו שהיא סדנא שאמרו לנו למשש את עצמינו ואת הבן\ת זוג שלנו...ואני לא עשיתי את זה! אבל זה היה ממש מצחיק!
ועשיתי שם את המדיטציה הכי טובה שאיי פעם עשיתי!!! זה היה בבמת ים וזאת הייתה מדיטציה בתנועה! היינו אמורים במשך 15 דק' להרעיד את כל הגוף עם עיניים עצומות וזה אוליי נשמע מוזר אבל אח"כ יש לך איזו הרגשה מוזרה ואז בלי לפתוח את העיניים היינו צריכים לרקוד בתנועות מעגליות כאלו במשך חצי שעה! ולא יודעת זה היה השילוב הזה של הרוח בפנים, החום של השמש והקול של הגלים שפשוט טוב אני לא יכולה לתאר את ההרגשה הזאת! ואז היינו עדיין עם העניים עצומות לשבת או לשכב ולהרגע... אחריי זה כמובן קניתי צ'אי וישבתי על שפת הים... אני יכול לחיות ככה...קניתי למשל צ'אי על הבוקר והייתה באוהל מוסיקה הודית...או היה שם אוהל של הרא קרישנה והם שרו כל הזמן ופשוט נשכבתי שם לנוח...זה היה פשוט מדהים....

BabyGirl 4 Ever

New member
רגע, רגע, רגע...../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

בהודעה הראשונה היה רשום שניסית סמים וזה לא משהו- מה כבר ניסית?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif את כן היית שם..../images/Emo6.gif

אני הולכת שם לבדי בערב כזה כשעוצרת אותי מישהי מוכרת בצורה חשודה ומבקשת שאני אצלם אותה ואת חברה שלה ביחד אז אני מצלמת אותן ותוך דיי אני חושבת לעצמי שלא יכול להיות שאני לא מכירה אותה.. ואז אני חושבת שאולי ראיתי אותה ברוקי או משו... אבל אז אחריי שההלכתי לי לדרכי לבמת תאטרון( שהייתה פשוט אדירה)אני קולטת שזאת כנראה היית את..

black buttercup

New member
סיפור הבומבמלה שלי...

לא כ"כ רציתי ללכת בהתחלה אז החלטתי שאני אבוא ביום שבת ליום אחד וזהו... באתי לשם עם חצאית חוף וגופיה ותיק גב עם בקבוק קולה, קרם שיזוף, פלאפון וארנק. בכניסה של האוטובוסים ראיתי שתי בנות שאני לא מכירה שמנסות להוריד את הצמיד, ביקשתי מאחת שתיתן לי...אחרי שפירקנו אותו היא נתנה לי אותו. נכנסתי בסבבה בלי לשלם. בדרך פגשתי את בר חברתי הכי טובה בעולם ונפשי התאומה, הלכנו לבימת טראנסים, רקדנו כמו מטורפות, ראינו הרבה מסוממים. אחר כך הלכנו לזולה, אכלנו שוקולד, ראיתי עוד מיליון וחצי איש חברים שלי וכל מיני אנשים שכבר הרבה זמן לא ראיתי, הרבה איחודים מרגשים. בערב היה את טקס בומבמלה, למי שלא היה זה היתה הרפיה, מדיטציה המונית, מלא אנשים, כיף חיים, אחרי זה הלכנו לים ושרנו ורקדנו והיה ממש משחרר וכיף. נהיה קצת קר אז חזרתי עם חברה שלי ענת לזולה, בנתיים בר ושירן (עוד חברה) נעלמו לי אז ישבתי ליד מדורה 3 שעות אם אנשים שאני לא מכירה. התקשרתי להורים ואמרתי שאני נשארת למחר. אז כמו שאני, בלי אוכל, בלי בגדים, בלי שק"ש ובלי כלום החלטתי להשאר לבוקר. מן הסתם קור כלבים, ידיד שלי נתן לי חולצה חמה, בר נתנה לי פדלפון ועוד ידיד שלי נתן לי שמיכת צמר. בעיקרון רוב...אם...כמעט כל החבר'ה שלי עזבו בשבת בלילה כי הם בצופים והיה להם טיול. אבל הם לא יכלו לתת לי שק"ש כי הם צריכים אותו...אז נשארתי ככה...עם מלא בגדים, בלי אוהל ובלי נעליים או גרביים. התמקמתי באוהל של בר. בין 10 ל1 בלילה ישנתי עם ידיד שלי באוהל של מישהי. ב1 הם התקפלו אז עברתי לאוהל של בר. וכמו מפגרות ישנו כל המסיבה עד 5 בבוקר. ב5 שירן העירה אותנו בצרחות אז קמנו והלכנו לצ'אי מסאלה. היה משעמם כי כולם ישנו מסביב וגם צ'אי לא באמת היה טעים. ישבנו שם עד 6...והלכנו להסתובב בפסטיבל הריק עד שהתעייפנו (אחרי חצי שעה) נכנסנו לצ'אי שופ ונרדנו שוב על המזרונים. ב8 התעוררתי כי לא היתה לי תחושה בכפות רגליים ואז נזכרתי שאני ישנה עם הרגליים לרוח ואין לי גרביים. אז קמנו והתחלתי ללכת הרבה כדי לחמם את הרגליים. חזרנו לזולה וכבר היתה קצת שמש. שתינו קצת קפה והתחממנו ליד איזו מדורה. חזרנו לישון בשמש, התעוררנו ב11 והלכנו לאכול ארוחת בוקר. שוב פגשתי מיליון וחצי איש שלא ראיתי מאה השנה. הלכנו לרקוד, להשתזף, לשתולל, להרטב בגשם. ב4 חזרנו לזולה. ישבנו בזולה ואז אח של בר שאל איפה האוהל שלנו, אז הצבענו לכיוון ואז קלטנו שני ערסים מחטטים לנו בתוך האוהל. קפץ לי הפיוז משו מטורף... דפקתי ריצה עליהם והתחלתי לצרוח כמו משוגעת ולקלל וכבר הייתי מוכנה לקפוץ עליהם במכות..אז אחד מהם ברוב חוצפתו מאז להגיד לי בפרצוץ של טלה "אה,זה לא האוהל שלנו". לא ידעתי איפה לשים את עצמי ברוב עצבים. אז אחרי שהם התרחקו קצת נכנסתי לאוהל לעשות בדיקה וקלטתי שהפלאפון לא בתיק. רצתי בחזרה כמו משוגעת והתחלתי לצרוח איפה הפלפון שלי, אז הוא עושה לי בפרצוף הטיפוסי שאתם בטח מכירים "לא לקחתי אותו...הוא באוהל...תבדקי..." אז גררתי אותו בחזרה שיראה לי איפה באוהל..הפלאפון היה זרוק בין הבגדים באוהל. הקטע הוא שאם היינו קולטים אותם 5 שניות יותר מאוחר...לא היה לי פלאפון! בני זונות! אמרתי כבר שאני שונאת ערסים? טוב...אחר כך פגשנו איזה בחור מותק מ...אממ...ישוב כזה של עשירים ליד יהוד...שכחתי איך קוראים לו...קיצר בחור זהב...אז לקחנו את הדברים היקרים מהאוהל...השארנו רק בגדים וקצת אוכל. הלכנו לזולה שלו...בילשנו אורז טעים טעים ועישנו קצת (לא נרגילה..גם לא סיגריות) אבל לא קרה לי כלום...איזה באסה...אני שונאת את זה! אחר כך הלכתי הביתה ושלום על ישראל! סוף... אממ...סיפור לא כ"כ מעניין...אבל רציתי להוציא את זה כבר...יש כמובן עוד פרטים ודברים מצחיקים שקראו אבל כבר אין לי כוח לכתוב... לא חושב.. ביום באחרון כשהכנו את האורז הלכתי קצת להתבודד באיזו גיבעה וכתבתי שיר...יותר פואמה על בומבמלה...אבל אני לא כ"כ מוצאת את הדף עכשיו... אני אכתוב אותו פה בפעם אחרת... אז שיהי לכם יום טוב...יש לי בית ריק! ולמי שגר באשדוד, תבואו היום בערב לאקסטרים מאחורי הבלו פלאס (הבית המרוקאי בא') יש פסטיבל התרמה לבחור מאוד נחמד שצריך להשתיל כילה ואין לו מספיק כסף...יהיו שם שייגעצ ופישי ועוד מלא אומנים צעירים ולהקות מגניבות, באמת פסטיבל איכות. כניסה עולה 30-40 שקל! תבואו ותביאו אנשים, זה חשוב, למטרת קודש!!! באביי!!!!

משהו נורא הערסים האלה ../images/Emo4.gif

לי לא היה את המזל שלך.. עם הפלאפון
כשהתעוררתי בבוקר, יצאתי מהאוהל ומצאתי את התיק שלי שפוך על החול. אין פלאפון. שימותו. ביום מן הימים אני אנקום

למעלה