שלום לכל מעריצי עמיר!!

שלום לכל מעריצי עמיר!!

גם אני נפלתי שבי לשיריו המדהימים של עמיר. אבל אני כבר כמה ימים שואל את עצמי אותה שאלה למה עמיר לא מגיש מועמדות לארוויזיון? הוא יכול לגשת לשם עם השיר "הכל עד לכאן" ופשוט לקטוף מקום יפה שם.. להקת טיפקס ממש לא מתאימה עם השירים שלה לייצג אותנו ואין לי שום דבר אישי נגדם פשוט השירים לא מתאימים עמיר פשוט יגרום לצמרמורת בקהל עם השיר הזה שלו! מישהו יודע אולי למה הוא לא ניגש לשם או עם הוא הגיש פעם מועמדות לשם?

drumsking

New member
כנס..

דבר ראשון ברוך הבא וכל הכבוד שאתה מפרגן לעמיר! אני אישית חושב שעמיר ראוי לייצג את ישראל באירויזון אבל עדיין אין צורך בלפגוע בלהקות אחרות שכבודן במקומם מונח! ברוך הבא תהנה!

אנונמני

New member
זה יכול רק לפגוע בו.

הרי ברור שחלוקת הנקודות שם לא באמת הולכת לפי איכות השיר ולפי איכות הזמר.

טל טל 20

New member
דעתי

אני אישית חושבת שלאירווזיון צריך שיר קצבי,כי המדינות האחרות שביננו לא מבינים את משמעות המילים וכמו שאנונימי אמר חלוקת הנקודות לא הולכת לפי איכות השיר ולא לפי איכות הזמר...השיר חייב להיות קצבי ומעניין

odery

New member
שתיים וחצי מילים על ארוויזיון

לארוויזיון יש לכתוב שירים חדשים.. לכן לא הכל עד כאן ולא מורה לחיים יכולים לייצג אותנו. קצת קשה לי לדמיין את עמיר הדוס שר באיזו במה שהוא יהיה הלבוש היחיד שם...

הרשי לי לחזק את ידייך ולהוסיף

שכבר שנים שהאירוויזיון הפך להיות אירוע ביזיון כך שאין לעמיר מה לחפש בתחרות הזאת...

למעלה