שלום לכל מורי הדרך...

rotemfiji

New member
שלום לכל מורי הדרך...

רציתי להציג לכם את האתר שלי BibleWalks.com Holy Land Biblical sites review אשמח לכל הצעה ותגובה ממכם. רותם

כל הכבוד

כל מה שמסייע לתיירים בכח לחשוב שהמקום הנכון לבוא אליו בחופשתם הבאה הוא ארץ הקודש - מבורך. נראה נחמד ומושך. עוד לא נכנסתי לתוכן הדברים אבל הקישור של המפה - וההצבה של אתרי הברית והתנ"ך בתוך קונטקסט גיאוגרפי יחסי זה לזה - אל הטקסט המתאר כל אתר ואתר, זאת עבודה יפה ויש לברך עליה. אין לי ספק שיש לא מעט מורי דרך שיוכלו לעשות שימוש טוב במוצר הזה - כמו גם קהל היעד, הצליינים והתיירים עצמם. :)

rotemfiji

New member
תודה רבה לך !! ../images/Emo24.gif

אני עובדת בימים אלו על בנייה ועיצוב מחדש של האתר עם טכנולוגייה חדישה ומפות מעוצבות. כמו כן עם האתר החדש גם התוכן יוכפל ותהיה חלוקה לאתרים נוצרים ולאתרים יהודים עם תרגום למספר שפות שונות.

יובל 1968

New member
האם תהיה מעונין

בצילומים ותיאורי אתרים שעדיין חסרים באתרך? לדוגמא, חיפשתי בסביבות הכנרת את תל הדר (נס הלחם והדגים השני) ולא מצאתי, יש לי תמונות שצילמתי באתר ואשמח לתת לך תמורת אזכור ולינק.

rotemfiji

New member
אני בת ../images/Emo13.gif ובוודאי, אני תמיד מעוניינת בכל סוג

של עזרה. מכיוון שזו בעיקר עבודה של איש אחד (אני) על האתר יש לי עומס רב ואני לא מספיקה לכתוב על כל כך הרבה אתרים שעדיין מחכים לי . אפילו תמונות רבות צילמתי ורק חסר לי באמת הזמן לכתוב על כל מקום ומקום. אז תמיד אשמח לכל עזרה- תמונות, מידע, מאמרים ומה שעולה על רוחך. זה המייל שלי לכל המעוניינים: [email protected] תודה מראש- רותם.

למעלה