שלום לכל חברי....

bimbom

New member
שלום לכל חברי....

טוף.... נכון.... מזמן לא הייתי.....אבל הנה חזרתי.... יצרתי משהו חדש לשיווק שיתחיל לצאת ממש ביום ראשון בשיווק ישיר לתקליטנים ואולמות אירועים. הנה....אני שולח אליכם קישור... אם כבר יח"צ אז נתחיל מכאן!!! יאללה תהנו ותתרגשו.... אם בא לכם להמליץ לסנדלר.... אז אני כאן!

ron ad

New member
רוצה ביקורת? או שמאוחר כבר...

אגב, מה העלות? שיהיה בהצלחה, רון

bimbom

New member
בטח רוצה ביקורת !!!

חייב ביקורת העלות בין 1500 - 2500 ועד בכלל...

רעיון מדליק

בתור מי שעברה את שנת המצווה בשנה שעברה, אני יודעת שהורים מחפשים רעיונות מקוריים וחדשים, ובנים (לא יודעת לגבי בנות) בגיל הזה מאד אוהבים ראפ. הקליפ שלכם מאד ארוך. אני התייאשתי אחרי 2:30 דקות, אבל יכול להיות שאם זה היה רלוונטי בשבילי, הייתי נשארת עד הסוף. בכל אופן - תשקול לקצר... והכי חשוב - בהצלחה!

ron ad

New member
אז...

שלום, רעיון נחמד מאוד, ואני מאמין שעם שיווק/יחסי ציבור נכונים יזכה להצלחה רבה. לגבי סרט התדמית, רצית ביקורת, אז קבל: בקצרה: הסרט סתם ארוך, הפסקתי לצפות לאחר הדקה השישית ולא יכולתי יותר(ועוד התאמצתי...) חדד את המסר שלך בסרט. אני הייתי מתחיל מהקטעים עצמם ולאחר 2-3 דקות מסיים את הסרט עם הפרטים על השרות וכו'. במצב הנוכחי זה פשוט מעייף ולא מחדש דבר כבר לאחר הדקה השלישית בערך. הייתי שם דגש דווקא על החלק השני, זה עם הילדה, ולא על החלק של הילד וההורים עם העיתון. העריכה/מעברים מעצבנים (שואפים לחובבניות, בלי כל כוונה להעליב), במיוחד המצבים בו רואים תמונה על תמונה, ולא מבינים כלום (אולי זו האיכות?). בחר לוגו קצת יותר מקצועי, וכן הצג את המוצר/רעיון בצורה יותר מכובדת. להזכירך קהל היעד שלך בסופו של דבר הוא ההורים/תקליטנים/בעלי אולמות אירועים וצריך להתיחס אליהם בהתאם. בתקווה שהנ"ל יסיע במשהו, וכמובן שיהיה בהצלחה. שבת שלום, רון

ron ad

New member
לגבי העלות, נשמע לי סביר בהחלט

רק שאלה קטנה נוספת. אתה מפיק את כל הסרט, נכון? ומה לגבי ההקרנה?

bimbom

New member
תודה תודה תודה

קיבלתי את הארותכם בתודה. נכון, אני מפיק את כל הסרט מרגע כתיבת הנאום, ההקלטה באולפן, בימוי, צילום ועריכה. אני מאמין שכשהנושא יתחיל לרוץ אני יתחיל להאציל סמכויות על עובדים נוספים. ההקרנה: יש 2 אפשרויות. האחת, (והמומלצת) למצוא תקליטן עם האמצעים הדרושים להקרנה, או מקרן קידמי עם מסך או טלויזיות עם מקרן אחורי. בימינו כמעט כל תקליטן שמכבד את עצמו , מצוייד באביזרים המתאימים. האפשרות השניה היא שאנחנו יכולים להציע מישהו להקרנה בעלות של כ - 500 ש"ח . מנסיון, הרוב מסתדרים עם התקליטן או האולם. בקיצוץ, עכשיו אני רץ לקצר את הסרט , להמציא לוגו...ו....לעבודה !!! תודה על חיזוקים, הייתי (ואני עדיין) זקוק לזה. תודה.

bimbom

New member
אמממ ...כן, למה לא?? ועוד שאלה

למרות שהתיקונים קלים ולא כל כך מהותיים.. כלומר, את מה שראיתם אני אקצר בערך בחצי, את האינפורמציה אעביר לסוף הקליפ ואתן איזה נגיעה קלה בלוגו...אהההה, רגע כמעט שכחתי.. אעלה את איכות הסרט בכמה דרגות בשביל שיהיה ברור יותר. חוץ מזה.. אם יש עוד הארות אני אשמח שתאירו אותן עכשיו תוך כדי זה שאני מתקן. אגב שאלה.. לגבי אורך הסרט... את אותו סירטון אני מחלק גם ע"ג תקליטורים לאולמות, תקליטנים ובעלי עניין אחרים. האם לדעתכם זה ארוך גם בשבילם?? כלומר, לקוח צריך לראות את זה ולהתרשם ממה שהוא עומד לקבל. בפגישות שהיו לי עם לקוחות הם תמיד ראו את הקליפ יותר מפעם אחת וזה מבלי שאצטרך לבקש. מה אתם אומרים??

אני חושבת שהניסיון במקרה זה הכי

חשוב. כלומר - כמו ששאלת אותנו לדעתנו, תשאל לדעתם של אותם בעלי אולמות/תקליטנים או לקוחות שהראת להם, וקבל את חוות דעתם. אמנם היא לא תהיה "מקצועית" כמו חוות דעתנו, אבל בסופו של דבר - הם קהל היעד האמיתי לסרטון הזה...

למעלה