שלום לכל חברי פורום.

נטלי1586

New member
שלום לכל חברי פורום.

אני קוראת סמוייה פה ויש פה תמיכה טובה לאנשים עם בעיות קשב וריכוז. יש לי בעיות קשב וריכוז.

אני כרגע מחפשת עבודה (סיימתי לא מזמן לימודים). מה שמפחיד אותי בעבודה זה שצריכים לבצע משימות שנותן מנהל וצריכים לעמוד בלוח זמנים. דגש על מילה צריכים ולא משנה אם רוצים או לא רוצים. לפעמים כאשר אני עושה משימות שלא רוצה, אבל חייבת, אני יכולה להתעצבן (אני מכירה זאת על עצמי מעבודות שעשיתי לפני תואר). ברור שאני לא יכולה להראות עצבים שלי כלפי חוץ ולהחזיק בפנים.

האם בעיה של עצבים אצלי קשורה לזה שאני לא לוקחת כדורים לבעיות קשב וריכוז(בזמן עבודות לפני עבודה ובזמן לימודים לא טופלתי תרופתי, אלה התעצבנתי על משימות והחזקתי פנים כדי לא להראות כלפי חוץ )?
דגש שלי על משימות שחייבים לבצע ולא רוצים, האם אם אקח טיפול תרופתי זה אתמקד אותי במשימה בלי עצבים?
למישהו היה פה בעיה של עצבים על משימות כאלה ואחרי שהתחיל עם טיפול תרופתי זה נעלם לו?

תודה מראש וסליחה על הודעה עם חפירות. אני מאוד מקווה שהסברתי את עצמי מובן.

0

05 מיכל

New member
שבוע טוב נטלי

לא הבנתי משהו: יש לך הפרעת קשב וריכוז? איך הסתדרת בזמן הלימודים? אני מבינה שגם אז התעצבנת כשהיו משימות שלא רצית והיית חייבת לעשות, אבל איך הסתדרת עם העבודות עצמן? איך הסתדרת עם הקשבה בשיעורים? עם למידה בבית?
אני שואלת כי לא ברור לי אם הקטע הזה של להתעצבן קשור להפרעת קשב או למשהו אחר.

נטלי1586

New member
תודה על תשובה מהירה:)

כן יש לי בעיות קשב וריכוז.
בלימודים ובעבודה עשיתי משימות שלא רציתי, כי אני חייבת. אבל בעבודה נוכחית תהיה יותר אחריות ויותר שעות אטרך להיות בריכוז.
אני בעצמי לא מבינה האם עניין של עצבים קשור לבעיות קשב וריכוז או לא.
בגלל זה מנסה לברר עניין זה.
האם אנשים שפה עברו אותו דבר בלי כדורים ואחרי לקיחת כדור בעיה של עצבים נפתרה?

05 מיכל

New member
אולי העצבים באים מתסכול

ייתכן שתחושת ה"עצבים" היא ביטוי של התסכול מזה שאת צריכה לעשות משימות שקשות לך.
אם זה ככה - אז כן, טיפול תרופתי יכול לעזור. המשימות יהיו פחות מעיקות ופחות מלחיצות, ואז תפחת העצבנות.
אבל אני לא יודעת בדיוק אם זה באמת ההסבר לבעיית העצבים.
איך את מתמודדת עם בעיית הריכוז?

נטלי1586

New member
הי

בעיקר הרבה קפה ודיאט קולה, זה מה שעזר לי עד כה. אבל אני מבינה שזה לא פתרון, אלה צריכה להתחיל עם טיפול תרופתי.

אבישי ק

New member
הי, אני כלכך מבין אותך, אני גם מתעצבן

באחת העבודות הקודמות שלי
פחדו להתקרב אלי בגלל העצבים שלי חחח... יש לזה יתרונות
ועכשיו לקצת רצינות
אני ממליץ לטפל בזה בעזרת פסיכיאטר
מאז הקונצרטה אני פחות מתעצבן
דגש על פחות, כי זה עדיין מעצבן אותי שקשה לי לבצע משימות שאני לא רוצה

נטלי1586

New member
תודה על כל תשובות:)

עכשיו נשאר לי להבין האם זה נובע מבעיות קשב וריכוז או זאת אני כזאת:)

למעלה