שלום לכל חברי הפורום..

sabres492

New member
שלום לכל חברי הפורום..

אני עושה עבודה לביה"ס על מייק! אני צריכה לעשות לו תעודת זהות, אך אני לא מוצאת פרטים בשום- מקום! אם מישו יוכל לספר לי קצת על: הדברים שהוא אהב לעשות, תחביבים, צבע אהוב, דבר שהוא אהב לעשות במיוחד, מידות בגדים/נעלים חח... כל מה שיש לכם שמאים לתעודת זהות.. [כי קורות חיים כבר יש לי :p) תודה רבה מראש, סביון.

M i k e s F a n

New member
תעודת זהות../images/Emo196.gif בבקשה..../images/Emo42.gif

שם מלא: משה מיכאל ברנד שם במה: מייק ברנט שם האב:פישל (אפרים) ברנד שם האם: ברוניה (ברכה) רוזנברג ארץ לידה: פאמגוסטה, קפריסין ארץ מגורים: חיפה, ישראל ת. לידה: 1 פברואר 1947, י"א שבט תש"ז ת. פטירה: 25 אפריל 1975, י"ד אייר תשל"ה גובה: 1.87 ס"מ צבע עיניים: כחולות
צבע שיער: חום- כהה מקצוע: זמר מידע נוסף: תחביבים:
לשיר!!!
להופיע
לנגן
לדוג
לטייל בחיק הטבע
לחקות
לשחק
לצייר
לצחוק
לשחק כדורגל
להראות טוב
לאכול טוב
לתרום
נשים
ועוד... ידוע לי שמייק אהב ביותר ללבוש מגפיים עם עקבים גבוהים וחזקים(5 עד 7 ס"מ) עם ריץ' רץ' בצד. (מה שעשה אותו גבוה יותר- 1.87 ס"מ) דרך אגב, המגף הזה אף הציל בזמנו את מייק מה"תאונה" שהייתה לו בז'נבה.. מידת הנעליים של מייק הייתה 43, והוא לא אהב לחבוש גרביים!
מקווה שעזרתי

sabres492

New member
תודה רבה! ועוד שאלה..

את/ה יודע:
מתי הוא הופיע לראשונה בטלבזיה?
מתי הוא שר לראשונה? [השיר הראשון- לאס מואה טמה, איפה ובאיזה שנה?]
מה היה הדיסק הראשון שלו, מתי הוא יצא ואיך קראו לו
משו ייחודי שהוא עשה..?
עם איזה מפורסמים אחרים הוא שר?
הוא זכה בפרסים..? איזה, מתי ואיפה? מצטערת שאני שואלת כ"כ הרבה, אני פשוט לא יודעת איפה למצוא את זה.. ותודה!!!!

M i k e s F a n

New member
סברס../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

קודם כל אני נקבה ושמי סיגל.
ועכשיו אענה לשאלותייך: הופעה ראשונה בטלוויזיה: "מידם" פסטיבל תעשיית המוסיקה.
שר לראשונה: "Laisse moi t'aimer" ב"מידם"- פסטיבל קאן 1970 האלבום הראשון:"Laisse moi t'aimer" שיצא בינואר 1970
שר עם מפורסמים אחרים כמו: דלידה, רינגו סטאר, בטי מארס, ורבים אחרים.
פרסים: אלבומי זהב רבים על שיריו הטובים ביותר
, זכה בפרסים כמו "מיקרופון הזהב"
מערוץ הרדיו "אירופה 1", ובאוקטובר 1970 זכה בפרס ראשון של רדיו לוקסמבורג RTL עם להיטו "אבל בתוך האור",
קיבל הוקרת ה"ג'וקר" על חיקוייו הרבים בינהם של לואיס ארמסטרונג וג'רי לואיס.. משהו ייחודי: מה שאף זמר אחר לא עשה לפני או אחרי שהופיע: מייק חיקה זמרים רבים למינהם כמו ג'רי לואיס, דין מרטין, לואיס ארמסטרונג, מישל פולנרף.. כדי לבדר את מעריציו והצופים בו.
עשה אין ספור פרצופים... ראי בגלריית הפורום.
(אם תרצי תמונות של הפרסים אני פה)

mikebrant78

New member
הערות:../images/Emo215.gif

פסטיבל מידם זהו לא פסטיבל קאן. פסטיבל קאן הינו פסטיבל סרטים. הפרס בו זכה מייק ברנט בלוכסמבורג, הינו "הפרס הגדול" מטעם רדיו לוכסמבורג. אלעד:)

sabres492

New member
תודה רבה!

למרות שעשת לי קצת סלט בראש.. חח אז נראה עם הבנתי נכון: הופעה ראשונה בטלבזיה: בפסטיבל תעשיית המוזיקה "מידם". באיזו שנה? האלבום הראשון: לאס מאו טאמר שיצא ב1970 ינואר. שר עם מפורסמים.... ובכלל התבלבלתי עם הפרסים.. חח אבל לא חשוב אני מגזימה עם השאלות שלי.. חחח.... יש לי כבר המון תמונות! אבל תודה בכל- זאת.. חח [באיזה אתר יש את המילים של לאס מואה טייאמר?] תודה רבהההה! אין לך מושג כמה עזרת לי סיגל!! חח

שיער חום כהה?

תמיד התלבטתי אם יש לו עיניים כחולות או חומות בסוף הבנתי שכחולות והרבה פעמים בכל מיני תמונות יש לו צבא בשיער ממש ממש ממש בהיר....לא?!

M i k e s F a n

New member
ראו ותיווכחו לבד.. ולפי התמונה הזו:

איך אפשר לפספס עיניים יפות שכאלו

צודקת בהחלט עיניים הכי יפות בעולם

אבל פה השיער שלו באמת כהה בתמונות אחרות יש לו שיער ממש עוד קצת והוא היה בלונדיני והרבה בסרט תיארו אותו בתור בלונדיני עם עינים כחולות גבוהה ורזה (לא בכל התמונות השיער בהיר)

sabres492

New member
תודה רבה לכולםם!!

עוד דבר אחרון מבטיחה.... על מה הוא מנגן? תודה!!!!!

למעלה