שלום לכל חבריי

ניקולי

New member
שלום לכל חבריי ../images/Emo24.gif

כן, כן זאת אני.. ניקולי, למי שלא הבחין. למה אני כאן?? נכון, היום יום שני אני לא צריכה להיות כאן. הבעיה היא כזאת : הבן של אחותי עוד לא בן שנה שבוע וחצי מאושפז בבית חולים, בהתחלה זה היה חום גבוה שלא ירד אח"כ המשיך עם שלשולים והקאות. אחותי (שאולי בהריון) נדבקה ממנו, ואמא שלי באה לשמור עליו בבית חולים ונדבקה אף היא.. עכשיו אמא שלי שוכבת במיטה ולא יכולה לזוז.. ובאתי הביתה מוקדם לטפל בה.. עכשיו היא ישנה (מסכנה)
.. בקיצור אני מקווה לא להדבק כי אחרת חבל"ז..אז באמת לא יהיה מי שיטפל בי בה ובכולנו... אני שמחה לראות שכולכם כאן בפורום מלא... המשך יום נעים..

ניקולי

New member
נראה לי...

באתי בזמן לא נכון.. (נו טוב כמו תמיד).. אתם ישנים או מה?? עורוווווווווווווווווו

שמעתי על וירוס

לא חשבתי שהוא כבר פה תהיו בריאים והחלמה מהירה לחולים תיזהרי !!!

mariana

New member
רפואה שלמה לכולם

מה שלןמך? איזה קטע כולם נדבקים מכולם

ניקולי

New member
תראו מה זה...

אמא שלי משגעת אותי.. מרגישה כ"כ לא טוב ולא רצתה ללכת למיון עד עכשיו.. הסברתי לה שהיא חייבת לקבל אינפוזיה (איזה עקשנית היא).. אני אומרת לכם כמו ילדה קטנה.. אוףףף
.. לפני כ10 דק´ אבא שלי לקח אותה.. איזה וירוס זה חבל"ז.. ועוד הכי מלחיץ זה ש..אולי אתם מכירים את זה שנתפסות לכם הרגליים בשוק מאחורה מכירים את זה???, (תראי לעצמי) אז זהו שזה נתפס לה והיא מסכנה צורחת מכאבים.. מה אני אומר לכם חבריי מקווה לטוב.. וכן, ג´ס אני מאוד מקווה שלא להדבק.. תודה על האיחולים אוהבת אותכם ניקול*

יקירה לא סתם אומרים

שזוג הורים יכול לגדל 10 ילדים ו10 ילדים לא יכול לגדל זוג הורים ככול שהם נעשים יותר מבוגרים הם מתנהגים יותר כילדים חבל"ז ועוד במין עקשנות כזאת ומה פתאום יגידו להם מה לעשות איפה הכבוד כלפי ההורים יש מצבים שהם לא יכולים להחליט אין מה לעשות אם כל הקושי אנחנו צריכים להחליט ובעקשנות בשבילם לגבי הרגל התפוסה לשים אותה על ריצפה קרה או משהו קר מתחת לכף הרגל ולדרוך זה עוזר לשחרר ברצינות רפואה שלמה שוב גם לאמא וגם לקטנציק ותזהרו שם שלא תדבקו אוהבת

black ross

New member
נשמתי !!! ../images/Emo10.gif

אוי מתוקה שלי ... אני מקווה שהילד יחלים מהר .... אני ממש מחזיקה לו אצבעות ונושאת עבורו תפילה בייחוד אחרי ששמעתי כבר על מקרה של פעוט אחר שלצערי הרב נפטר לפני יומיים כי גופו כבר לא יכל לשאת זאת .... אנא מכם אנשושים שימרו על עצמכם עושה רושם שהוירוס הזה לא בוחל באף אחד אנא היזהרו .... ניקולי מתוקה בא לי לרוץ עד אלייך בשביל להעניק לך
ענק .... נשמתי אני מאחלת לכולם החלמה מהירה נושאת עבורכם תפילה שלך שירן

למעלה