שלום לכל השוחרים :]

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

e t a

New member
שלום לכל השוחרים :]

רציתי לשאול אם יש בפורום שוחרים מהפנימייה הצבאית לפיקוד בחיפה.

murzik3591

New member
קודם כל ברוך הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני חושב שהיה כאן אחד שברח, הרוב מחיל האויר. אתה מוזמן להשאר, לספר איך זה אצלכם ולהביא חברים מהפנימיה.

Arkis

New member
אני לא ברחתי../images/Emo3.gif

רק עזבתי

..............אני

אני עבתרי את כל השלבים חוץ מהכנה כי סבתא שלי נפטרה והייתי במין בועה כזו לבד ולא שחבתי על כלום אז לא באתי להכנה מאור עמר..

big2small

New member
אחי

תנסה ללכת לשם ולדבר עם המפקד\מנהל שיכניס אותך אתה הרי עברת את כל המבחנים אבל בגלל סיבה אישית (תגיד לו אותה) לא באת להכנה אני בטוח שיקבלו אותך !!! אחי לך לשם אתה באמת מפספס אחלה של בית ספר המכללה של חיל האוויר תמיד תישאר באותו מקום, אליה אתה תמיד תוכל ללכת...

תודה big2small

חחחחחחחחח תודה גבר על העצה... הלוואי שזה היה כל כך פשוט אני מזמן הייתי לובש מדים ירוקים , בגלל שהם כבר התחילו את הכנה והתחלקו לחדרים..... ובהכנה עושים מבחנים ולומדים ואני לא הייתי שם הם לא מוכנים לשמוע עזוב הם לא אנשוים כ** אמא שלהם.....

big2small

New member
לא אני לא בטכני

אני עובר להולץ ואני עולה לכיתה י' רק השנה עשיתי מבחנים ולא מזמן סיימתי את הקורסים שלהם...

שלום

היי קוראים לי עדן ואני עולה לכיתה ט' אני היתקבלתי ל"טכני" אחרי ערעור.. אתה גם תהיה בטכני של חיפה??.. בן כמה אתה?? ומאיפה??. תשאר בקשר...

big2small

New member
פששש

יפה ! פנימיה צבאית לפיקוד נחמד מאוד ! רציתי גם ללכת לשם אבל זה די רחוק וגם קראתי שאחרי זה עושים קבע איזה 3 שנים או לא יודע כמה אבל זה בית ספר טוב לפי מה ששמעתי ! בקיצור ברוך הבא ! תרגיש חופשי לספר לנו איך זה ללמוד שם

למעלה