שלום לכל הפורום

שלום לכל הפורום

אתמול טעמתי זרע ואני מדבר על הזרע שלי,לאחר שגמרתי לחברה שלי בפה התנשקנו והכל נזל והיה ממש מלוכלך ומדליק. האם גם אתם ניסיתם את זה ? זה ממש טעים ומגניב.
 

דרדקן

New member
כפרה, תודי את כבדה ../images/Emo3.gif

ואסף, כמה דברים לי אליך. אחד, אתה יכול לשרשר את כל מעלליך המיניים בשרשור אחד ולא כל פעם להתחיל שרשור חדש. שניים, שמחה וששון לך על התנסויותיך, אתה מוזמן לשתף אבל תנסה לחסוך מאיתנו תיאורים גרפיים מדי, טעמת זרע? יופי, אבל זה שהכל נזל והיה מלוכלך מיותר לגמרי לציין כאן. יש כאן אנשים עם בטן רגישה ואף אחד מהם לא צריך להיתקע עם תמונות כאלה בראש. שלוש, וזה כבר מיועד לכלל, אני חושב שזה אך טבעי, הגיוני ואפילו צודק שאם גבר מבקש מאשה לגמור לה בפה, יהיה עליו לטעום את הזרע שלו כדי שידע מה היא "מרוויחה/סובלת/וכיו"ב.
 

just 20 f

New member
חחח... אתה פמיניסט!

סתם נראה לי חולני קצת לטעום את נוזלי גופך שלך...
 

offנועה

New member
סטילטו??????????../images/Emo46.gif WTF

נעלבתי..
 
אם כל השרשורים שלך אמיתיים

אתה הזוי, גבר. חלק מהדברים שאתה עושה לגיטימיים כחוויה מינית, אבל משום מה כפי שאתה מתאר זאת מעורר דחייה אצל רוב האנשים, כי זה לא ה-cup of tea של המיינסטרים. לטעום את עצמי גם אני חוויתי, אך לא הייתי מתאר זאת כטעים, אבל אתה יודע מה אומרים...שעל טעם וריח אין להתווכח. עבורי זו חוויה שהיא חלק מעשיית סקס, ומדי פעם אזרום איתה בכייף למרות הטעם.
 

651595

New member
לא טעים

זרע לא טעים... (אבל גם זאת נסיתי מסקרנות..חחח...)
 

hotman10

New member
למה לצפות שמישהי תמצוץ לך-

אם לא טעמת לבד? בהחלט- טעמתי את עצמי...
 

just 20 f

New member
אני נורא נרתעת מזה...

בכלל, לכל הערבוב נוזלים הזה... לחבר שלי דווקא לא איכפת... כלום. אולי בגלל שהוא גבר?
(גבר שלי יש לציין...
).
 
למעלה