שלום לכל הפורום!!

שרון אתה יכול להוכיח שזה אתה?

שרון הנה הכתובת של הזמני! http://members.lycos.co.uk/sevila/phpBBHeb/viewforum.php?f=17 אם אתה נכנס לשם אני ידע שזה אתה.. בר רשמה אתכם! סורי על העיקוב וכל שנייה פורום חדש.. זה פשוט קרס.. ואת הזמני הזה פתחתי אני [לבד] ברשות בר מעיין וליאור :)

../images/Emo207.gifבנותת

תקשיבוו עם תכנסוו לדף שהבויז כותבים לנו תראוו ששרון כתב.. ומופיע בשם שלו שרון גיים בוייז משהו כזה.. והשרון הזה שדיברנו איתו ניקרא shron sendler אז יש מצב שאחד מהם משקר או שזה אותו אחד.. אםם אני טועהה אזזז סליחהה...

שרוני

יאאא פספסתי את אהובי ..!! נולי שלי אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי בעולם!! אוףףף פספסתי=]]

ת'אמת..נראה לי שהראשון משקר

חח כי שרון יכתוב ת'כינוי שלו: שרון סנדלר או באנגלית.. חח סורי אני אולי מתכחשת לאמת!! כי הוא הגיב לי =3= פעמים אז אני רוצה להאמין שזה שרוניי:) ות'אמת נראלי שזה כן הוא

../images/Emo23.gifשרונולייייייייי יפה שלייי!!!|לב

יווווווווווווווו אני מתהההההההה שרונייייי אתה החיים שלייי כמו שכתוב בכינוי שלי אני מתה חולה שרופה מאושפזת עלייך ולא,לא הגזמתי בכלל!!!! אני דלוקה עלייך ואני לא מעריצה כאילו....גם מעריצה אבל מעריצה זאת מילה קטנה לאומת מה שאני מרגיזה כלפייך ואני בטוח באה להופעה מה ניראה לך?!?!?!?!?!?!כבר קניתי כרטיסים!ואני מקווה שאני אראה אותך ולא כמו שהיה בקיריון..... אני מעדיפה לא להזכר בזה ואני בטוחה שגם אתה חחחחח אז לא כדאי שנדבר על זה יוווווווו שרוניייי אני מתההההה אתה כזה מושלםםםםםםםםם אין אין כל המחברות שלי,היומן שלי,החדר שלייייי הכל עלייך ועל אדםם אבל הרוב עלייךךךך יווו נולי שלייי חחחחחחחחחח ועוד משהו אני דנה חכמון מנתניה בת 11 ואני מקווה שתחזיר לי תשובה חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

תיקונים!../images/Emo23.gifשרונולייייייייי יפה שלי

יווווווווווווווו אני מתהההההההה שרונייייי אתה החיים שלייי כמו שכתוב בכינוי שלי אני מתה חולה שרופה מאושפזת עלייך ולא,לא הגזמתי בכלל!!!! אני דלוקה עלייך ואני לא מעריצה כאילו....גם מעריצה אבל מעריצה זאת מילה קטנה לאומת מה שאני מרגישה כלפייך ואני בטוח באה להופעה מה ניראה לך?!?!?!?!?!?!כבר קניתי כרטיסים!ואני מקווה שאני אראה אותך ולא כמו שהיה בקיריון..... אני מעדיפה לא להיזכר בזה ואני בטוחה שגם אתה חחחחח אז לא כדאי שנדבר על זה!!!...יוווווווו שרוניייי אני מתההההה אתה כזה מושלםםםםםםםםם אין אין כל המחברות שלי,היומן שלי,החדר שלייייי הכל עלייך ועל אדםם אבל הרוב עלייךךךך יווו נולי שלייי חחחחחחחחחח ועוד משהו אני דנה חכמון מנתניה בת 11 ואני מקווה שתחזיר לי תשובה חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!ו...זהו...ביוש מואהה לוביו

תעשה לי ילדדדדדדד!!!!!!!!1

בבקשה !!!!!!אני מתחחנת יפהההההההה אחדד חאמודד מאמיי נשמהההה כפעעעליךך ועל העיניים היפות שלך ועל הפנים שלך ועל הכול ימשולם אחדד!!!!!!!!

שרוני....!!

יווווווווווו איזהה חמודד אתההה.!! אניי אוהבתת אותךך המוןן מדהייםם אחדדד.! קיצורר חיים שליי תמסורר ד''ש לאושרי ערן אדם ואביחי.... אוהבתת המוןןן לב|

OoנויoO

New member
ש=ר=ו=ן

תאמת אנלא הכי יודעת אם זה אתה או לא כי בזמן האחרון נכנסים לפורום מליוןןןןן מתחזיםםם הקיצר עם זה אתה רציתי להגיד לך שאתה אחד היפיםםם יש לך קול מהמם ואתה מוכשר!!!בהצלחה בקדם...בהופעות ועם הקליפ החדש...מסור ד"ש לאושרי ט'חחח אוהבת המוניםםם נוי...

J e s s e

New member
לשרון כבר יש כינוי בפורום

והוא מואדם ואם אני לא טועה זה שרון גיים בויז (הכינוי) אז למה פתאום זה כינוי אחר??

בננות כנסו.. משהו מ'זה מסריח ומוזר.

בנות, זה לא שאני מזלזלת חס וחלילה, ואני יודעת ששרון ואביחי נכנסו כמה וכמה פעמים לפורום {וכמובן על המזל הנאחס שלי, לא הייתי
} אבל לא נורא, אבל ת'אמת ת'אמת, לא נראה לכם שזה מוזר שפתאום שניהם נכנסו אחד אחרי השני?? {אושרי ושרון}?????????? לא מוזר?? וחוצמזה, אני לא יודעת למה, אבל אחת בפורום אמרה שהם צריכים ליהיות באדום {השם} טוב בכל מקרה, זה ממש נראה לי מוזר... ואם אושרי על המחשב וביקש שישלחו לו הודעות למייל אז.. למה הוא עוד לא ענה לי?? אני שלחתי לפני שבוע.. משהו פה מסריח בטירוףףףףףף יאללה נשמות עפתי.. ואם זה באמת הם אז........ חולה עליכם מושלמיםםםםם

חחחח שרוןןן=]

מה קורההה?! חחחח תודה שנכנסת לפורום
וגם אני מקווה לראות אתכם
חיחיחי אוהבתתתת הדררר:)

למעלה