שלום לכל הפורום!!

Sharon Sendler

New member
שלום לכל הפורום!!

מה שלומכן חמודות?? יש לי קצת זמן אז באתי לפורום. אם יש לכם שאלות אתן יכולות לשאול אותי. אני וכל הלהקה רוצים להגיד לכן תודה רבה רבה על כל האהבה שאתן נותנות לנו זה ממש מחמיא לנו.... אנחנו מקווים לראות אותכן ברמת השרון במועדון פסק זמן. באהבה ענקית- שרון סנדלר!

יווו...נולייי....!!

אממ...איך נוכל לדעת שזה באמת אתה?? טוב אם כן אז... אוהבת אותך מאמי...הכי שבעולם...תדע את זה...! אני וחברה שלי באות לפסק זמן!!

Brwonie22

New member
שקונולי שליי... מתגעגעת המון!!!!!

אוהבת כל כך!!! ברבי.... שנהיה בטוחות שזה הוא תמיד.. אפשר לסמן אותו באדום?

Sharon Sendler

New member
בנות גם אני אוהב אתכן כל כך

תודה רבה לכן מתוקות ....תודה רבה על כל ההצבעות שלכן במבוקשים ובמצעד תודה רבה לכן.

שרון פלידז כנס!!

נולי אץתה כל כך נולון...חח...אני מתה עלייך הכי הכי הכי בעולם כולו!!!!!!!!!!!!!!!! מה אתה עושה עכשיו מאמוש....??שאלה..חח חיים שילי...אני שולחת לך מיוליון לא אלף...מליון נשיקות!!!!!!!!!!!! יש לך קול של מלאך...באמת!! בבקשה מותק...פה אוהבים אותך ה-מ-ו-ן!!!!!!!!!!!!!!!! חח מואהההההההההההה עדידושששש

זה באמת אתה ???.

יווואווו אם זה אתה .. רק שתידע שאני מתה אליכם.. אוהבת המון המון יפים שלי תמסור נשיקות לכולם ויכול להיות שאני באה לפסק זמן ... מואעההה

SHiRi88888

New member
יאאאא שרונייי

איזה בוביייי תכתוב לנו גם בפוור הרישמי [הזמני]!! :]]

שרוניייייי.!!

יווווווווווו איזהה חמודד אתההה.!! אניי אוהבתת אותךך המוןן מדהייםם אחדדד.! קיצורר חיים שליי תמסורר ד''ש לאושרי ערן אדם ואביחי.... אוהבתת המוןןן
לב|

Brwonie22

New member
אהה וגם תקרא לכולם.. תעשו ביקורון..

קטנטון כזה.. לא משו רציני.. מספיק שתגידו "שלום" זה מעל ומעבר!! אפילו לא "שלום"! אפילו "שלו"... אפילו "של".. בעצם "ש'" זה גם יהיה טוב... או שרק תבואו ונוכחותכם הנסיכית תורגש.. חחח איזה מילים.. נול... אם אתה רואה את זה... אני לא משוגעת.. אין רק עושה ת'צמי!!

|לבגם אנחנו לך...זה ממש חלום!!!!!חח

מואההההההההההההההההההה 3>
ב
אנחנו אוהבות אותך....תתת-מממ-ייי-דדד!!!!!!!! תמסור המון נשיקות וחיבוקים לשאר....ביחוש אושרי ערן אדם..!!!!!!! מואההההההההההההההה

SHiRi88888

New member
שרון תרשום לנו בפורום הרישמי!!

אני מחכה כבר לסיפורי נולי :] נשיקותתת!! :)

למעלה