שלום לכל הפורום

mayamkl

New member
שלום לכל הפורום

שמי מאיה ואני חדשה פה אני בת 25 חד הורית יש לי ישל בן שנה וחודש ויש לי שאלה אתם כבר מותר לצחצח שינייםלילד בן שנה וחודש יש ל7ומכבר שיניים

MamaBee

New member
אפילו מומלץ! ../images/Emo127.gif

מהרגע שיש שיניים לילד כדי להתחיל לצחצח אותם כל יום....לא חובה בגיל הזה עם משחת שיניים אלא גם מספיק עם מים ומברשת.....כך בכל מקרה ממליץ רופא השיניים שלנו. בגיל 3 כדי לקחת לבדיקה ראשונה + טיפול פלורייד.

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif קודם כל ברוכה הבאה

ושנית - מומלץ לקחת פעוט כבר בגיל שנתיים לרופא לבדיקה. וברגע שצומחות שיניים יש לצחצח. ואפילו אם הוא לא עושה את העבודה כמו שצריך, העיקר שהוא עושה את זה לבד.... עם הזמן ישתפר
. BAV.

מה ../images/Emo35.gif כבר עכשיו ../images/Emo35.gif

פיצית רק בת ... חצי שנה... יאללה. היא כבר בת חצי שנה, רק אתמול ילדתי והנה היא כבר יצאו לה 2 שיניים לשובבה הזו.. התחילה לזחול קצת... כבר עכשיו לצחצח לה? זה לא קצת מוקדם?

Bavmorda

New member
הרעיון הוא פשוט...

שלא יצטברו לה שאריות והשיניים ישארו נקיות. כל עוד היא לא מקבלת דברים מתוקים או פירות שיכולים להצטבר בין השיניים (ואני מאמינה שבגילה היא באמת לא אוכלת כאלו סוגי מזונות), אז סביר להניח שאין צורך כרגע. סומסומיה דירסט, מה קורה איתך באמת
הרבההה זמן... BAV.

באמת הרבה... ../images/Emo12.gif

האמת - עוברת תקופה לא קלה כל כך... אבא של פיצית יצא מהתמונה. קם והלך... מתוך הקושי החלטתי כרגע לא לעשות כלום אלא לתת קצת לזמן לעשות את שלו בתקווה שדברים ישתפרו. ואת מכשושה? עניתי על השאלון של מיכלי ורציתי לכתוב שם שאת אחת האנשות שבגללן אני נשארת כאן. קבלי
וגם
וגם
- גם אני אוהבת את היצורים האלה. עשית פעם טרק על פיל?

Bavmorda

New member
../images/Emo9.gif יוווו..... איזה כייף ../images/Emo70.gif

זה תענוג לקבל מחמאה כזו - תודה
ולגבי הטיול על הפיל
אז לא
עדיין לא, ובקצב החיים שלי אני לא רואה את עצמי מגיעה בזמן הקרוב להודו.... אולי בטנזניה מתישהו
.
יש לי שלוש חולשות:
ולונדון.
את כן עשית טרק על פיל
הנה עוד משהו פילוני : "חברות"
BAV.

עשיתי סיבוב על ../images/Emo205.gif בצפון תאילנד

והיה מופלא.... אבל ... זה היה כל כך כל כך מזמן.... האייקון הזה של ה
ממש עושה לי את זה... זה הצבע שאני הכי אוהבת מין סגול - לילך כזה... וגם אני סוג של פילפילון...

מנצל"ש לשרשור - איזה טיול הוא?

איזה טיול הוא הטיול שלעד תזכרו לטיול חייכם? איפה הייתם? עם מי? והאם תחזרו לשם שוב?

Bavmorda

New member
מותק....

אל תנצלשי, תפתחי שרשור חדש.
BAV. (נ.ב. כך גם אוכל בייתר קלות להוסיף את השרשור החדש לסיכום השבועי)

Bavmorda

New member
ואני מוסיפה עוד שאלה

בנוסף לשלך: ולאיזה מקום בחול תרצו לקחת את ילדכם לטיול הראשון שלו
יאללה - קדימה לעבודה סומסומיה.
BAV.

ron68

New member
הטיול הראשון

הטיול הראשון שרציתי והתאפשר לי לקחת את בתי היה לסיני. ראשית בגלל המרחק, בגלל שאני די מכירה את סיני, והמחיר יותר זול מלטייל בארץ. האמת שממש זול שם. אם היה אפשרי מבחינת בטחון הייתי עושה זאת שוב בקרוב. ממש בא לי. אנחנו רק צריכות לקחת מונית עד גבול טאבה וקדימה אנחנו בארץ אחרת. האמת שהטיול הבא אם התאפשר יהיה לירדן, לפטרה מקום ממש עוצר נשימה. יש לציין שילדתי הרגישה בת בית בסיני עם כל הבדואים והאווירה. היה ממש כיף טעם של עוד. להזכירכם אנחנו גרים באילת.

ron68

New member
צחצוח שיניים

לפי מיטב ידיעתי צריך לנקות את השיניים מרגע בקיעתם. תחילה עם צמר גפן רטוב. מגיל שנה מומלץ לבקר אצל רופא השיניים, וחייבים להתחיל לצחצח שיניים בגיל זה.אפילו בלי משחה למרות שמומלץ ממש טיפה על המברשת. את בתי לקחתי לבקורת מגיל שנה. ובגיל שלוש וחצי עשיתי לה איטומים בשיניים. האיטומים עוזרים למנוע עששת וחוריםוגם צריך להקפיד על צחצוח שיניים. בערך בשעה שש בערב מסתיים המתוק שהיא מכניסה לפיה, לפעמים אפילו לפני שש. האיטומים מוכיחים את עצמם ושווים כל מחיר. אני שילמתי 40 ש"ח לאיטוםדרך קופת חולים מכבי (יש לי מכבי מגן). אבל זה נהדר היא כבר בת שבע וחצי ותודה לאל היא הולכת רק לביקורת. אין לה שום חור. טפו טפו. ממליצה בכל חום.

למעלה